78

До 83

преди 1 година

Първо прочети какво е ХИПЦ, после ИПЦ и кое се сравянва в ЕС. После започни да четеш директно на сайта на Евростат, а не да слушаш какво ти говорят на телевизора, манипулатори!

77

Анонимен

преди 1 година

Германия субсидира гражданите си с 35 цента на литър бензин, при положение, че със средната си заплата там могат да си купят 1500 литра гориво, а в България на Кирчо само 400 литра.

76

СССР

преди 1 година

Тоя миндиллллл не си ли беше наредилл цялата фамилия в Хасково по общината ,какво квичишшш гербер крадлив миризлив .

75

Кънчо

преди 1 година

До Анонимен 64 Кви опарки бе пал.як. Когато коалиционният ти партньор го твърди, когато никой не излезе и не показа разчет за тези пари за кви опарки говориш ? това е факт. Да изчезват веднага всичките *** на киро, а корнела и пинокио ще гледат НС по твто. Такива амеби никога не са ни управлявали. Дано мине вота днес и "тая агония да спре"

74

Синго Бедняка

преди 1 година

Бати Бойку, бати Бойку де си, ша ти даваме 100 милиона в аванс за чекмеджету само ни спаси от тая скъпотия бати Бойку.

73

хаха

преди 1 година

Аууу не успяха да спасят Кирчо и сега ще лъсне какви ги е творил за Северна Македония.ИТН предложи Генчовска да разкрие секретните документи, а от ПП, БСП и ДБ бяха против, ама 108 гласа не стигат

72

до85

преди 1 година

До Анонименнедей бра грижа за бСП КГБ има пари за още десет такива партии -възражване , атака ,ДПС , Яневата чета то не бяха бизнес блок , национален фронт за спасяване на Българиая и още и още не свършва броя на Кириак Стефчовците.

71

пияница мистик

преди 1 година

До кико === Напротив! Ще управляват и още как! ГЕРБ са незаобиколим фактор и вече народа иска да се връщат. Дано се коалират с ДПС. Преди бях много твърдо против ДПС, ама на фона на тези новите ми се виждат сега като много мъдри и улегнали политици

70

Анонимен

преди 1 година

Мисля че не е добре правителството да пада.

69

Анонимен

преди 1 година

Искате з да отървете кожата но няма да стане които е виновен да му мисли

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен,к.54 Искаш да кажеш, че партията на ген.Янев ще обере гласовете на БСП, която ще остане с 20-на и по-малко депутатски гласове. Да му мисли Нинова и компания - след 1 година, т.е. на по-следващите избори БСП може да прави компания на Атака и ВМРО. Време й е на Ниновица, много се задържа. Лошото е, че ще повлече БСП със себе си. Тая жена където отиде, все фалити прави.

67

Анонимен

преди 1 година

До Инфлация!Стига лъгахте . Евростат официално е обявил , че на годишна база средната инфлация в ЕС е двойно по ниска от тази в България . От 26 страни, България е на 5-то място по инфлация. Тоест 21 страни са с по ниска инфлация в ЕС от България.

66

Анонимен

преди 1 година

Нема да падне правителството,в парлаМЕНТО никой няма изгода ако сега падне това правителство.Това е само театър!Всички дупетати са се наточили за едни пари от ЕС.

65

Тъпанар

преди 1 година

Е вие нали сте на ти с търговията

64

пияница мистик

преди 1 година

И понеже тя общо взето с пари не разполага, само с карти пазарува (ако изобщо пазарува, защото мъжа й ако трябва нещо го купува на път за вкъщи с колата) и се зачуди как живеят обикновените хора на тези цени. Та прав е Добрев, че не войната е виновна за хиперинфлацията, а некадърността харвардска. И откога ви повтарям, е имам приятели в цяла Европа и ми казват че да, имало някакво качване на цените, но много минимално и веднага се компенсира със качване на заплатите и други социални придобивки

63

кико

преди 1 година

Вие не разбрахте ли че повече няма да управлявате!!!!!!!! Бил искал, и аз искам да напуснеш България ама уви.......

62

Анонимен

преди 1 година

Чалгарите са опънали сергията и чакат ПП да наддават.

61

От частната митница

преди 1 година

Час по скоро да ги свалят , че само правят безработица.

60

Анонимен

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо казаха, че България имала най евтиния бензин в ЕС, а вчера даваха репортаж, че вече 8 месеца в Унгария цената на бензина е 1.30 евро за литър за унгарците. В България бензина е 3.40 за литър , а в Унгария 2.60 при положение , че минималната заплата там е 800 евро, а в България 350

59

Инфлация!

преди 1 година

"Висока инфлация, която не е привнесена тя не е заради войната, защото в Европа инфлацията е наполовина на нашата." Естония - Април 19.1% при база декември 2021, Латвия 13.1 % , Литва - 16,6%, Нидерландия - 11.2%, Словакия - 10,2% иииииии България - 7,8% при база декември 2021 =100 . Толкова за експертизата на този ...енергиен министър.