138

БМДТ

преди 1 година

До 152 Европееца. Да ти кажа, че в Европа НЯМА и купуване на гласове, като това на ГЕРБ и ДПС, но защо умът ти "услужливо" забравя тази "незначителна" подробност?А този Делян, значи много мразя "човек", който НЕ различава кабел от маркуч, да ми се прави на специалист и да ръси това, което най - малко има - акъл!

137

Анонимен

преди 1 година

Добрев, ДПС, ГЕРБ и ИТН искат оставка на шефа на агенцията по храните, защото спира далаверата им на Капитан Андреево. Камионите с контрабанда, дрога, пари не могат да минават. Спират реките от пари от митницата към Чекмеджетата, Чувалчетата, офшорните сметки.

136

Анонимен

преди 1 година

Приятелите бизнесмени на ГЕРБ, ДПС и ИТН са общи приятели. Приятелите са най-важни. Приятели са - разбират се. Приятелите бизнесмени поискаха Слави да напуска коалицията заради Капитан Андреево.

135

:):)

преди 1 година

Този беше най-бездарния и зухав министър без нито една заслуга. Надминат само от внасянето на 15 тона фурми

134

Анонимен

преди 1 година

Крадеца вика, дръжте крадеца егаси елементарните хора които нямат грам самооценка.

133

Европееца

преди 1 година

Машинното гласуване го няма в ЕС, а само в държави като комунистическа Венецуела, където президента Мадуро и неговия екип определят с машинното гласуване с колко процента да спечелят изборите. С високия процент на неграмотни и невежи избиратели. Които контролира софтуера той печели изборите. Защо ЦИК още не е публикувала контролните талони от последния изборен процес. Трябва да има смесено гласуване хартиено и машинно. Иначе само машинно винаги може да има венецуелска и руска намеса в изборите.

132

АНОНИМЕН

преди 1 година

За да сте квит ли ?

131

Цезар

преди 1 година

При всички случай по добре Герб, СДС отколкото Най старата и кагабейска партия БСП, Дс и служебните правителства на другаря президент Радев Решетников. ДПС и Възраждане също са в графата твърдо не на тяхното участие във всички нива във властта. Стига чебурашки във държавното управление.

130

17Stucy

преди 1 година

О, колко си зле, момче, що ли не те прибраха на топло?!! Огледай си първо своята парламентарна група на кардливи неграмотни калинки и тогава критикувай другите!!!

129

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Бате Бойко падна от власт поради това, че повярва на дъртите комунисти, мазните *** подвазвачи, некадърниците и блюдолизците. Народа го възневидя заради неговия ГОСПОДАРСКИ нрав, който първоначално не бе такъв но такъв стана следствие на продължителен престой на власт

128

Anonymus

преди 1 година

Гербавите искат да съсипят държавата. Правят вот на недоверие защото не могат да купуват гласове само с машинен вот. Искат хартийки за да може лесно да се фалшифицират имена и данни на хора които не са гласували. С машините това няма да е толкова лесно. Гербавите се страхуват, че нормалните граждани не ги искат вече и само плюят змии и гущери.

127

Анонимен

преди 1 година

Първоначалната оферта за глас е 500 000 лъва. В зависимост от пазарлъка може да достигне и милион. И най моралният при такава оферта ще захвърли морала в тоалетната. Не случайно кирчо гушна девет милиарда за девет дни. Има мангизи да плаща на моралисти.

126

Читател

преди 1 година

Ако живеем в нормална държава,този хасковски съсел,трябваше отдавна да е в затвора,вместо да се блещи като *** в студията и сайтовете,които му дават възможност. 146,благодаря ти приятелю,че пишеш истината за това нискостеблено нещо.

125

Дельо Устенцата

преди 1 година

Така бил известен Делян Добрев сред хасковските reйmацu.

124

Купени гласове ли?!

преди 1 година

КОЙ казва, че ПП купува гласове, КОЙ?! Това хосковско нищожество ли, което назначи в общината цялата си рода, че и й осигури обществени поръчки за стотици хиляди?! Това герберастко нищожество ли, дето му викат Добревия Делян, завършило някакъв неизвестен на никого институт в Щатите, но известен само на него?! Това нищожество ли?! Че нали в престъпната ви герберастка пасмина купените жрици от политическото "Околовръстно" се блъскат в шайката ви и не могат да се разминат бе, нищожество!

123

Анонимен

преди 1 година

Този гнyceн тип от снимката, колко пъти напускаше политиката и се връщаше отново. Типичен ГЕРБepacт!

122

ами

преди 1 година

Вие най-добре си знаете колко струва купуването на депутати и може да си направите математиката..

121

ИТН+ГЕРБ=ВОЛ

преди 1 година

ИТН + ГЕРБ = Вечна Обич и Любов. Големият борец против мафията Славундера пак ще се целува уста в уста със чекмеджан Боко. Въпреки ,че обещаваше да го бори.

120

Батя ви Бойко

преди 1 година

Ех, нема да съм премиер, прави сте, ама той и доган не е премиер и не е бил, ако ме разбирате в намека.

119

Анонимен

преди 1 година

БОЙКО БОРИСОВ НЯМА ДА БЪДЕ ПОВЕЧЕ ПРЕМИЕР