22

До 21

преди 1 година

Разказът е точно на нивото на интелекта на българското дете, което в масовия случай чете и не разбира нищо. На дъното на образованието. Доказано с международните тестове PISA.

21

Анонимен

преди 1 година

Разказът е подигравка с интелекта на българското дете. Истинско падение на българското образование. Въобще не ме интересуват политическите пристрастия на драскача.

20

Анонимен

преди 1 година

МОН са за бой с подобен избор. Да се забранят за изпит творбите на членове на СБП, комунисти до един.

19

Анонимен

преди 1 година

Гаах ти елементарния разказ на някакъв бездарен фукльо и връзкар!

18

Анонимен

преди 1 година

Бачков е от партия Възраждане. Графоман, който публикува всеки ден. Да пази Господ от такива "автори"

17

Анонимен

преди 1 година

Разказът на Бачков е пълна тъпня. Децата се бъзикаха после с него. Мирише на соц и мухъл.

16

Анонимен

преди 1 година

До ЕдинАми поинтересувай се кой е, автора и сайт си има. Негови творби биват и екранизирани!Това, че имаме класици не означава, че не трябва да имаме съвременни автори..

15

Като чета...

преди 1 година

...мненията, ми става ясно-заслужавате си да ви управляват 7/8, Кире и Лена. Дървените философи дето всичко разбират и се навират под всеки чаршаф, не ги търсете за предложение по дадена тема, те знаят кое е правилно, кой е забогатял от частни уроци-не им ли писна да боксуват върху това-и наготово да бъдат коректив. Фейсгрупа. Затова, яжте Славча и Кире.

14

Бебо

преди 1 година

Изпитите са нужни и на учителите, които трупат пачки от частни уроци, след като са претупали материала в училище.

13

Перниканец

преди 1 година

Целта е да пълним гушите на учители за частни уроци. Да научат кое в изречението е изказна глаголна форма и кое удивително наклонение. Това е животоспасяваща информация в променящия се свят.

12

Анонимен

преди 1 година

Правилно! Нема да пращаме неуки черноработници на запад! Нема се излагаме!

11

Анонимен

преди 1 година

Защо са тези тестове, матури за всеки клас, тинтири-минтири? Пълен упадък на нацията. След като попълват вузовете с двойкаджии, ясно е- целта е некадърните професори да взимат пари, други да крадат , и резултата е ясен - деградация на младото поколение. Кой ще е пример за тях, като и управниците са ни продажници, вече и децата в детската градина го разбраха.

10

Deep Zone

преди 1 година

Като почнат да пишат върху "Талисманът" на Стивън Кинг, тогава може и да се оправи образованието :) Или нещо на Кафка или Оруел :)

9

Анонимен

преди 1 година

До#8 , кога се е правил преразказ на непознат текст? Ти пиеш ли си редовно хапчетата? За това сме и на това положение- знаят, не знаят , но да кажат мнение. Пълен про фан си.

8

Анонимен

преди 1 година

НеРазбрал, наистина нищо не си разбрал.Преразказът се прави на непознат текст на български автор, нашите класици си ги учат, не се притеснявай.

7

НеРазбрал

преди 1 година

Какво стана с нашите класици, поети и писатели? Защо ги забравихме? Един народ, който няма история, няма и бъдеще! От къде излезе този писател, кой ни го натрапи? Явно се очертава новата линия на управление- *** народ е лесен за манипулиране !

6

Един

преди 1 година

Кой е този Красимир бачков?Едно време учехме и ни изпитваха за българските класици!

5

Анонимен

преди 1 година

У горското ги търсете тия дъва без кореняк!

4

Анонимен

преди 1 година

Учат по два езика за да робуват на запад и тук.Нямат идеали,а мислят само за мангизи.Функционално неграмотни.Не знаят какво четат,не го осмислят.За да направят проста сметка ползват телефона.На кой са нужни тия матури.На едно министерство...

3

Анонимен

преди 1 година

Еми стрес,като не могат да скочат и да кажат,стига вече...Вместо това частни уроци,после езикови,после висше и както каза за едни касиери и бъдещи емигранти...