84

ЛЪЖА Е

преди 1 година

РУСИЯ ПРЕДЛОЖИХА КОРИДОР, ХАХОЛИТЕ МИСЛЯТ - МОЛЯ РЕДАКТОРИТЕ НА "ДНЕС" ДА СЛУШАТ DW И BBC И ДВЕТЕ ГО КАЗАХА. НЕ ЛЪЖЕТЕ ЛЪЖАТА Е ГРЯХ ПОМИСЛЕТЕ ЗА ДЕЦАТА СИ!

83

Анонимен

преди 1 година

"Новия Мариупол" Поредните престъпления на руските касапи, за които ще отговарят пред международен трибунал.

82

Анонимен

преди 1 година

Много странно но цивилното население никой имам предвид руснаците не го закачат по градовете но то взело че се скрило в завода и в Мариопол беше така. Изглежда че украинците използват цивилните да се прикриват зад тях. За това може да им повярват американците но не и ние.

81

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 67Кой е искал да превзема Киев? Пратиха им една колона с антики да ги занимава балъцитет, а в това време превзеха крайбрежието на Азовско море и пуснаха водата на Крим с минимални усилия и войска.

80

Анонимен

преди 1 година

"Всички цивилни в капан". Кой ги закача цивилните? Хохолите са в завода. Взели са и заложниници да се крият зад тях. Руснаците са им оставили няколко изхода и както в Азовстал чакат като им свърши яденето и пиенето сами да изпълзят с бели байраци. После"евакуация".Що да се морят?

79

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

Украинците не мислят да напускат Северодонецк!

78

не може да бъде!

преди 1 година

Ужасно лъжлива статия,извращаваща и преиначаваща случващото се,просто fake news.даже не искам да коментирам!Но така или иначе в котел сега е украински котнтингент с неясен брой .От ЛKР твърдят че в котела има от 300 до 600 чужди наемници!

77

пак жив щит

преди 1 година

"Всички цивилни са в капан" - то и в мирно време, и дори за работниците, химически завод е опасно място - какво да кажем за време на война?? Къв го дирят там цивилните?

76

Гошо

преди 1 година

До БобиТова дава възможност на защитниците да се чувстват герои непрекъсната Като спартанците на Леонид

75

Анонимен

преди 1 година

До Боби Предишният път беше н ракетни войски, после май в кашимерията. Ти да не си служил 10 години. Колко лъжеш, досто3ен наследник на песков и лавров. Кремълски шут.

74

тя

преди 1 година

Досига защо не са го направили ,Вероятно не са ги пуснали укрите !

73

Анонимен

преди 1 година

До Боби Я каже в кое държавно ИТ отзелче рабогиш, нали ти така казваи, че да дойда да ти донеса подарък фланелка с путин. С гордост да я носиш на работата. Не ми се занимава да ти намеря IP- то. Продажници като теб не заслужават и това усилия. Бъди горд българин, нали така русоробе.

72

Rrr

преди 1 година

До АнонименНяма, болгарию Ердоган спасет, как-то винаги

71

Анонимен

преди 1 година

До Боби Здрасти русоробе. Как е номият фащистки ружим в кремъл. хайде сега ти висжкжинтелектулно да ни обясниш за военнта тактика на руският башибузук, за страхотните оръжия на о р к и т е, за хуманните цели азиатският имперски деспотичен режим в москва. Че това са най-великите ценности на руският народ и култура. Хайде кажи новоизлюпен фен на руския фашизъм.

70

Анонимен

преди 1 година

й.анче, ВСУ и наемниците са в капан. цивилните го карат някак си. И рано или късно ще се предадат.

69

анализатор

преди 1 година

До: номер 72 Виж, Володимир Зеленски освен че е много добър президент и главнокомандващ ЗСУ, също така е и много добър актьор! Не бива да го забравяме! Неговата работа е да цитира Шекспир, докато моли всички западни държави да му пращат тежки оръжия. И да се жалва че му свършват амунициите.Същевременно някои руски тролеи изглежда не осъзнават, че Украйна също има военни заводи произвеждащи нон стоп оръжия и амуниции.Не е лошо да се замислите за това - Зеленски няма да ви го каже.

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 72 Ами след като нямат оръжиеУкрите,Просто се предават и това е! Ами вие защо ги нападнахте и искате да ги окупирате. И лъгахте цял свят. Сега да се предавате. Фашистка наглост и лицемерия. Диви азиатски бащибузуци - това е руската армия.

67

анализатор

преди 1 година

До: Кремълският (номер 64) В Русия азиатските републики с лопата да ги ринеш! А народите им - още повече! Има една република Бурятия, с територия колкото половин Украйна, а населението и няма един милион души! Путин може да изпрати всичките в Украйна. И цялото население на Бурятия да избият, никой няма да разбере. В самата Бурятия ако някой тръгне от единия до другия край на републиката, войната ще свърши докато стигне!В Русия е кошмарно да се живее!!!

66

Анонимен

преди 1 година

Ами след като нямат оръжиеУкрите,Просто се предават и това е! Защо просят като *** от цял свят оръжие? И що за " армия" са имали досега??

65

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 66 Сега обърнахте палачинката руските фашисти. Преговори искате. Преди 3 месеца щяхте да унищожите Украйна и да смените правителствата за 1 седмица. Сега се загрижехте за Украйна. Какъв долен цинизъм. Ибихте стотици хиляди, а сега сте най-хуманните фашисти на света, нали русоробе.