115

Пян_Гъ

преди 1 година

ВЪПРОС: Нали "глас народен, глас божи"? Защо разни пишман анализатори решават вместо народа кой е правилно да дойде на власт и кой не? Нали нямало конспирация? Демек никой на никого не влияел. Защо се опитват да управляват електоралните нагласи? Сами се издават. Второ, навремето никой НЕ НИ ПОПИТА нито за ЕС, нито за НАТО. Защо сега е "опасно" и "лошо" народът - не аз, не вие - да реши друго? Нали глас народен, глас божи?

114

Анонимен

преди 1 година

Погледнете подмосковието. Имам приятели там и преди 2 месеца им бях на гости. Това е бъдещето. Такива детски хплощадки не сте виждали. Чисти улици, асфалтирани, зеленина, красота неземна паркова. Ченето ми увисна. И това провинция. Русия се развива, а Европа затъва в средновековието. А какъв транспорт! През 3 минути. В Америка чаках по час и половина един сдухан рейс.

113

Схемата се повтаря

преди 1 година

Странно е че след всички тъпотии, все още се намира някой да вярва на глупостите на ПП, включително жената на Киро, за аферата с Гугалена Люинска!

112

Анонимен

преди 1 година

Такаааа...Борисов може да е всякакъв, но поне построи нещо. Както и Путин, а вие какво?

111

72949

преди 1 година

Какво да ви кажа,замириса покрай Кирчо и Асенчо и Байдънчо веднага побърза да смени Херо Мустафа да не би да изкочи, че има нещо общо с тия двамцата хубавците от Канада и Лондон.Въпроса е защо и защо сега?Е ли е възможно да нае повече какво се случва в БГ.

110

Пустиняк

преди 1 година

Малко и е на Лена, още един и требе.

109

Анонимен

преди 1 година

14 000 лв е заплатата на Лена Бориславова.

108

Анонимен

преди 1 година

В момента наблюдаваме последните гърчове на жълтопаветния режим. Съд и доживотен затвор срещу есички участвали в метежа от лятото на 2020 г!

107

Анонимен

преди 1 година

Шаманът дайнов цял живот ги ръси все пожелателни. Но действителността е друга. ПП. Не образованите и еманципираните, а баш про'ста'ците и некадърниците гласуваха за Киро Лъжата.

106

Аз

преди 1 година

Всички които плюят по Възраждане сте или от розовите понита или сте толкова про - сти, глу_пави и с къса памет че по добре е наистина да ви няма. Същото се отнася и за поддръжниците на Гербовия ***

105

Пенсионер

преди 1 година

Че какво му е на Иван Гешев ? Върши си работата човека.

104

Позитано 20

преди 1 година

Честит рожден ден , господин Борисов. Благодарим ти за дванадесетте години спокойствие и съзидателен труд. Построи съвременна европейска България.Желаем ти спокоен и дълъг живот, с чувство за изпълнен дълг.Историята ще те оцени достойно.

103

Анонимен

преди 1 година

Ами да, Борисов трябва да управлява, аз от върл противник на Борисов, сега за него ще гласувам, защото другото не става.... Пари, подкупи, пазаруване на депутати, мизерия, смрад....За Борисов ще гласувам и топка!

102

Анонимен

преди 1 година

Експертите щом казват че не трябва да има избори, значи изборите са най-доброто. И ми е много смешно като се аргументират че при нови избори ще спечелят грешните партии... Защитниците на демокрацията...

101

от Дубай

преди 1 година

бабикян , кой беше тоя ?!

100

ГЕРБ терористи

преди 1 година

ГЕРБ е ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ - токсична партия от милиционери и роми - изтезават Българи!

99

читалище заря

преди 1 година

тоя поет ли е политолог ли е или е обикновен хонорараджия? що всички карабатаци изведнъж решиха, че са гео милев?

98

IQ 3.14

преди 1 година

До инженер ти питал ли си китайците ква им е сметката, комсомолец?

97

Терориста Борисов

преди 1 година

Борисов ГЕРБ прави политика чрез тероризъм - използва изверги от МВР, ДАНС и Прокуратурата, роми - буквално унищожава Българи!

96

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте хора, като се отказвате от това свое право, наливате вода в мелницата на точно тези които най-малко харесвате!