135

Антикомунис

преди 1 година

Каква мазна лисица си първане, тия внушения, Борисов и русофилите в един куп няма да мине. Точно Борисов няма нищо общо нито с комунисти нито с русофили. Това е толкова вярно колкото е вярно с чекмеджето. Видя се Борисов колко ги превъзхожда тези " нови" управляващи!

134

Я па ти..

преди 1 година

До Пян_Гъ 142 От този глас народен , глас божий ,сега сме на това дередже.

133

Анонимен

преди 1 година

КОЛКОТО И ДА ИМ СЕ ЩЕ НА ШАМАНИТЕ ОТ МИМАНСА БУДА И КОСТАГЛАМИНОВ С БИВШИ И НАСТОЯЩИ МЕРАЦИ ДА КРАДАТ ЩЕ БЪДАТ ОТСВИРЕНИ ПРИ ИЗБОРИТЕ!!!

132

Анонимен

преди 1 година

Русофобите ще висят от фюзелажите май. Първанчо ще е от първите бягащи продажници.

131

иво8

преди 1 година

Време е за Възраждане.

130

Радек от Боктор

преди 1 година

Тези политолозчета как не ги е срам да се появяват, че и фекалните усти да си отварят! Нали те викаха и скачаха за тези ***, нали Бабикян поркаше на барикадите и викаше "мафия" ???? Какво стана бе ***? Кога ще си понесете отговорността за гнусните ви манипулации?

129

Хаха

преди 1 година

хаха Рубльов не позна..както винаги

128

Alex

преди 1 година

Първане - разкарай тая брада - ужасня е.

127

Бебе

преди 1 година

На всички бих казала, че от всички тези уреждания на сметки ще спечели само народа и държавата. Колко по-скоро си отидат тези самозвани унищожители на малкото останало добро, толкова по-добре.

126

До Пян_Гъ

преди 1 година

Донякъде съгласен. Но редно би било, в сметките и правилата да се включат и негласувалите. И докато те са над 50% от имащите право, нищо не правим. Защото де факто, истинското число поддръжници на тази или онази партия са доста по-малко и едва ли надхвърлят 10% от цялото население, като цяло. В този смисъл, изборите малко приличат на "представителната извадка" от социологично проучване. Трябва да се помисли за механизъм/критерий за валидност при поне 51% активно участие на имащите това право...

125

Анонимен

преди 1 година

Некои другаре предлагат бойко рашков, други товарищчи предлагат бойко александров, аз избирам бойко борисов.

124

Майсторе, майсторе..

преди 1 година

До ИженерКато те гледам само как пишеш, опазил ни Бог от такъв програмист.....Научете се да пишете правилно и после обяснявайте, колко велики умове сте :)

123

Анонимен

преди 1 година

Орбан забрани финансирането на НПО-та от неясни евроатлантически субекти и в Унгария НЯМА влиятелни "комунисти" да обясняват как НЯМА друга алтернатива освен слугуване на Брюксел.

122

тито

преди 1 година

До Анонимен , ком. 140........Не ги пиши повече тези чудесии за русия и подмосковето, че *** няма да останат в България и копейкин ще остане без електорат.

121

Анонимен

преди 1 година

Ами печелят, защото вие губите. Пълни некадърници.

120

Анонимен

преди 1 година

Ам' и ти също, бе мисир! Колко на месец ти кихат?

119

Пян_Гъ

преди 1 година

До Кремълски къртици: Лично аз НЕ подкрепям "Възраждане", обаче ЗАЩО САМО ТИ ЗНАЕШ КОЕ Е "ПРАВИЛНО" И КОЕ НЕ? Остави хората да решат. Ти гласувай за "твоите", а онези да гласуват за "техните" и който победи, да управлява. Това моето разбиране за демокрация, а твоето какво е?

118

Димитров

преди 1 година

Първане Симеонов, толкова време те чакам за да те сложа сега по категоричен начин в списъка си с национални пре_датели.

117

Кремълски къртици

преди 1 година

Копейкин е ясен. Говорит Москва ! Нови предсрочни избори, още проКремълски партиии като "***" в Парламента и излизане от ЕС и НАТО ! Предател !

116

Адмирации

преди 1 година

Напред Костадинов! Референдум за излизане от ЕС и НАТО и пресъединяване на България към Руската Федерация!