21

Анонимен

преди 1 година

До 14-ти януари "на назначеното от Пиндостан правителство идва от Кремъл" Правителство назначено от руския слуга Радев, довел си ЛИЧНО Кирето било "пиндостанско"? СмЕх!

20

перко

преди 1 година

НЕ НАПРАЗНО ПРЕГОВОРИТЕ СЕ ВОДЕХА В МОЛ, А ВСИЧКИ ЗНАЕМ МОЛ-А ЗА КАКВО Е!

19

14-ти януари

преди 1 година

Опитът да бъдат замаскирани проблемите на това първосигнално управление, като се внуши на българския народ, че атаката за свалянето на назначеното от Пиндостан правителство идва от Кремъл, е неуместен, плиткoyмeн и контрапродуктивен.

18

Ние

преди 1 година

Не забравяйте. За всичко е виновен Румен Радев. Там е заровено кучето. От там трябва да се тръгне.

17

Доказателство

преди 1 година

Няма по-голямо доказателство за това, че ИТН са руски проект, от факта, че руските мегафони яростно атакуват тези, които не са съгласни с "внезапното" оттегляне на Славчо от коалицията, имащо за цел да даде властта отново в ръцете на руската кукла Радев.

16

До 26

преди 1 година

И какво ти взе Костов бе, ***?

15

Анонимен

преди 1 година

От 67 депутата на Продължаваме Промяната 42 са грантаджии на Америка за България.

14

Случаен минувач

преди 1 година

Наистина много ми се иска до края на тази година да има нови избори. Много ще съм щастлив, ако Дай България паднат под 4-те процента. Това е най-гнусната предателска партия, зачената още от Иван Костов. Ще ми управляват заедно с БСП! Ама Командира се оттегли в пенсия и си гледа спокойствието, какво му пука.

13

Чико от Порто Рико

преди 1 година

Купуването и продаването на гласове е престъпление...както и купуването и продаването на избраните с народния вот депутати. Моралните ПП се оказаха същите найла като Бойко и ДПС.

12

Анонимен

преди 1 година

Представяте ли си, партията с първоначалното им селско наименование "Нема такава държава" да беше спечелила на изборите :))) Отиваш на визита в чужбина и преводачката превежда на дадения премиер, че това е лидера на "Нема такава държава", смех отвсякъде :)))

11

Случаен минувач

преди 1 година

До пияница мистик 5Финансов министър - съден в Лондон за кражби... Няма що... И Чашков с 22 имота. Най-големият му е с размерите на Елисейския дворец, с 12 тоалетни... Какви сме ги допуснали да ни управляват? То Стан Лаурел и Оливър Харди да ни управляваха, по-добре щеше да бъде!

10

Местото на България

преди 1 година

не е сред 3-тополови заппадни уроддди, които стоят на колене пред неггграта и пр. цветнокожа иззмммет !!! РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО !!! 30 години унижения и грабеж СТИГАТ !!!

9

Анонимен

преди 1 година

До ИЗБОРИ 6 И според теб пак трябва да се върнем под Русия ботуш и комунизма ли??? 45 години - стигат....

8

Анонимен

преди 1 година

И със създателите си на Козяк...

7

в Петък

преди 1 година

Канадския бокклллук ще свали ветото за Македония ако не го изритате до тогава !

6

ИЗБОРИ

преди 1 година

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО !!! 30 години под Американски ботуш СТИГАТ !

5

пияница мистик

преди 1 година

Много хубав и точен анализ, браво! Особено в частта с Дамаджанов. Човек дackал с 22 имота, от които единия с 12 тоалетни и бани ще тръгва да конфискува имоти :))) Бивш кадър на ДС и БКП. Фигуранта москалски васал. БСП в управлението...как си мислите че България с тези може да отлепи от под тинята и да се изкачи до дъното поне? Ментето и Кокорчо даже не искам да ги коментирам. Да избереш съден за кражби в Лондон и САЩ за финансов министър е направо гавра с българите

4

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 1 година

Компрометиране с такива като итн е неизбежно! С пожелание към тях следващите избори да си останат по "диванчетата" вън! С много големи думи, обещания и претенции на входа, а делата - никакви! Забравиха референдум, забравиха всичко! Чао като воля, обединени патриоти и други подобни! Видяхме достатъчно, промяната няма да дойде с вас!

3

Анонимен

преди 1 година

Другарката Цветанка Андреева можеше да си запази мнението за себе си. Имаме разнородна коалиция, но силен лидер, който я обединява. Ще издържи!

2

ВОТ на НЕДОВЕРИЕ

преди 1 година

ако не изритате Канадския имигрант и бандата му до петък, този слуга на САЩ ще свали ветото за Македония !!!