41

Анонимен

преди 1 година

Цветанка Андреева се появява само при крайно голям зор за ГЕРБ и ДПС.

40

Чоко

преди 1 година

Според пРезидента ни трябват още няколко министъра от калибъра на Кирчо и ще цъфнем и вържем.

39

Анонимен

преди 1 година

До Името говори Кръстен е на" Тошко африкански",от Ангел Каралийчев.

38

Името говори

преди 1 година

Да те кръстят Тошко,а не Тодор??Звучи ми като Кокошко.

37

МУТРИ ВЪН

преди 1 година

ГНУСНИ МУТРИ ИЗЧАГЪРТАХТЕ НАРОДА СИ- НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, НЯМА ТАКЪВ НАРОД ДА ГИ ТЪРПИ....

36

До 34

преди 1 година

Аа..ти си мислиш, че Слави няма нищо общо с тази партия ли? Той хрисим, но хоеата около нехо хо подвели? Хайде съига вече наивности. Дългия е изцяло в схемата.

35

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ е най-голямата опасност за България и тази коалиция се създаде заради тази опасност. Проблем е, че с многото откраднати милиарди ГЕРБ могат да купят много хора.

34

Анонимен

преди 1 година

Вярно е. И компрометирането идваше само от една партия. Новата партия на мафията. Дългуча от учиндол и неговия шут тошко.

33

Дид

преди 1 година

Тошко закопа и телевизията и смисъла на шоуто и цялата политическа идея на Слави!Аз лично не намирам нищо позитивно и добро в намеренията му освен скандално и безсмислено бръщолевене.

32

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ откраднаха печелившите бизнеси от бизнесмените, които не бяха от тяхната мафия, но поради огромната некадърност на мутpите, бизнеса им не върви и България остана последна в ЕС надмината даже от Румъния, която беше след нас. Колкото до Виденов, Станишев, Орешарски и т.н., явно си доста малък и повтаряш опорки. Примерно при Виденов външния ни дълг намаля с три милиарда долара и България беше на път да стане независима. Това не се хареса на САЩ и те ни удариха яко предизвиквайки хиперинфлация

31

Венсеремус

преди 1 година

Нали гласувахте, измамници, комунисти, чалгари и обратни да ви управляват. Сега защо ревете? Ще лапате бахура

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30 "Каквото и да ни лъжат социолозите на копaнка при Бойко Борисов, няма по-лошо управление от управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ.:" Явно си бил малък когато ни управляваха Виденов, Станишев и Орешарски, тъй че ти е простено, че говориш пълни гллупости. От друга страна няма как да си бил малък, когато ни управляваше Янев, тъй че явно става дума за нарочни лъжи.

29

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да ни лъжат социолозите на копaнка при Бойко Борисов, няма по-лошо управление от управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ.

28

Реалист

преди 1 година

Основната задача на тази коалиция е премахването на модела Бойко Борисов в управлението на България. Ако не се справят с тази задача, коалицията ще се разпадне. Тази социоложка на манипулира доста елементарно.

27

Анонимен

преди 1 година

До Нагъзян Изотзадзе Приятелю, Слави работи за Радев, съвсем си се объркал кой какъв е в тази игра!!!

26

1234

преди 1 година

Слави беше много силен "чагърташе"наред.Е дойде време и него да го изчагъртат.Няма ненаказано зло.А за олезеното Кире нямам думи.Така са са овъртолели в лъжи,че вече не знаят те самите дали е лъжа или истина.Сами сме си виновни,чакаме само някой нов на сцената да ни "оправи".

25

Анонимен

преди 1 година

Проблеми в тази коалиция има и то много голямо, но не са това, което твърди тази придворна политоложка на Бойко Борисов.

24

1

преди 1 година

Държава в която Руди Гела е някакъв фактор не може да е държава

23

реалист

преди 1 година

Още като ни натресоха канадско-еврейската хунта беше ясно,че идват да изпълнят 2-3 "задачки" и си заминават,а простият български народ сме пак на дъното

22

Нагъзян Изотзадзе

преди 1 година

Румен Радев му Го начyka на Слави Трифонов един осмоърълно ръбест!