10

Анонимен

преди 1 година

Не само Шотландия ще стане независима, а и Ирландия ще се обедини в едно цяло, без англичаните.Май само Уелшци още не са наясно къде ще останат.

9

Анонимен

преди 1 година

До 11 Не съм казал че те са щурутия а нещата които говорят.1. Хората все още не са дорасли за този тип енергия2.има хора които държат това да не се случи скоро защото печалбата е много по малка 3.в момента се говори за тях с една единствена цел кражба на пари в големи размери и обедняването и ограбването на обикновения човек 4.основният процент суровини нужни за тяхното изграждане идва и се контролира от Русия.5.и на този целия фон войните за петрол и газ не намаляват а се увеличават.

8

девет,

преди 1 година

проблемът не е в щуротиите на ВЕИ-тата и зелената енергия, има хляб и бъдеще в тази насока, а в чисто силовия политико-популистки и чисто административно-бюрократичен подход при приемането им като предварително заложен % за развитие по години и за възможно най-кратко време. Прагматичният подход изисква натрупване на данни с наблюдения, моделиране и прогнози, и едва тогава пристъпване към каквито и да е решения.

7

аз

преди 1 година

Демокрация? Не мисля че Лондон ще им позволи референдум отново. Предния път им се размина на много малко, втори път няма да направят тази грешка.

6

Анонимен

преди 1 година

Много интересно ще стане за англичаните ако този път Шотландия успее. За хората които не са на ясно енергийните ресурси които смуче бритиш петролиум и др британски сондажни компании са в северно море тоест собственост на Шотландия англичаните нямат техни. Така че всичко е война за ресурси. Пък нека глупаците да вярват на щуротиите за зелена енергия и ВЕИта.

5

Анонимен

преди 1 година

и кой ще ги спре?!

4

Анонимен

преди 1 година

Шотландците да го обдухат. Год сейф дъ куин.

3

Анонимен

преди 1 година

Браво! Основната причина заради която останаха предния път беше ЕС!

2

мдаа

преди 1 година

Демокрация, но Англия няма да позволи на Шотландия да проведе референдум за независимост.

1

MONAD

преди 1 година

Предишния референдум направихте всичко възможно шотландците да бъдат отблъснати от идеята, дори Обама лобира против това, сега вече няма да ви дадат да го направите.