76

Дес

преди 1 година

Тези жени никаква логика ли нямат в себе си? За да има акт за раждане ,трябва да пише коя го е износила и родила. Не може в документа да ги пише и двете като майки , защото е невъзможно и двете да са го родили. Те всъщност нямат проблем с българските закони в това отношение , а с природните. Защото в случая нашите човешки закони стъпват върху природните - едно дете не може да бъде родено от две жени едновременно. Който твърди обратното е с нездрава психика.

75

Пепи

преди 1 година

Да си ходи в Испания .. Какво ни я натрисват тука . Едната и майка от острова на бачкерите , другата не се знае . Родена в Испания - какво иска повече .

74

Габи

преди 1 година

Ако София спази законите и удържи на думата си за първи път бих казала-Браво!Детето да получи акт там където е родено. Тези двете да правят с живота си каквото искат, но да не претендират за права там където ги нямат. Ако пподължават с *** си нахалство заслужават детето да им бъде отнето.

73

Кривондел

преди 1 година

От позицията на софиянец ми е изключително смешно как софиянци се имат за нещо повече. Към Освобождението Банята е била блато, Паметникът Левски - "там нейде в полето", а всичко останало е било гаден, кален шоплук. На този фон сме имали истински градове като Свищов, Русчук, Пловдив..Та хайде по-полека!!!

72

ф

преди 1 година

На детето, родено в чужбина се издава акт за раждане, в който акт се пише майката, т.е. жената, която е родила. Адвокатката да не говори глупости.

71

HAha

преди 1 година

Ами много ясно, няма и да дадде...

70

куку и пипи

преди 1 година

Оф пак ли тия. Проблема при тези сдухли произтича не само от ориентацията им и последващите административни пречки по българския закон, а и защото са си купили бебето от сурогатна майка. И клюфтат, щото това вече в много държави е незаконно. Да го дадат в приют и да си купят друго, както правят всички ненормалници. И сичко шес. Айде у лево, сбърканяци.

69

опааа

преди 1 година

Тия двете нахалници, що не се разкарат вече? Аман е, утре някой ще каже - бащата на моето дете е куче, моля впишете го. Е, стига вече простотии!!! Като им се иска семейство на тия двете ненормалници, да си бяха намерили мъже. Ние няма да толерираме всичко у-родско и извратено!

68

1Наум

преди 1 година

УФ, щщо не съдят Испания и Великобритания? Ъ?

67

(-_-)

преди 1 година

Айде пак прованс-софия темата.. Само да ви кажа, че София е най-долнопробното село, а тези, които се пъчат кореняците - главите им са дълбоко заседнали в собствените им зaдни ци.. Има далеч по-уредени, красиви и чисти градове по света. И това кой къде се е пръкнал няма никакво значение.

66

до 66

преди 1 година

Основната причина за подмятанията, относно провинциалисите, се дължи на техния манталитет и начин на живот, който е несъвместим с града в доста случаи. Неслучайно идва и думата "***". "Селянин" е едно, а "***"- съвсем друго. Сбъркано мислене, сбъркани ценности. В доста случаи нещата са обвързани и с професията. Висококвалифицирана такава елиминира доста привички.

65

до 61

преди 1 година

Ще поспорим по тоя въпрос. Ако мислищ, че мякащо програмистче от Севлиево, взимащо 8к е на висока длъжност, объркал си се- това е нормална заплата за София.Че има интелигетни хора от прованса- има. Но 99% са тотал щета. Кой мислиш кара такситата в СОфия, кой бачка за 3к по складовете на Лидл, кой работи най-черния труд? Всичките столичани в повече от крайните квартали. Крайни квартали, строени по време на Соца за работническата слугинска класа. Кореняците не живеем там.

64

Анонимен

преди 1 година

Естествено, няма да променят законите само заради две претенциозни путкоприносителки. Идете да живеете някъде другаде, със сигурност ще ви се зарадват на казуса.

63

Объркан свят

преди 1 година

И не разбрах как едната майка забременя другата майка?

62

Анонимен

преди 1 година

По същата логика това дете може да е откраднато или отвлечено и столична община да им го узакони.Друг вариант:Това дете има баща в Испания който го търси, приемаме, че майката е от Великобритания той подава жалба там и немигатбда озаконят отвличането, но идват в България и вече трябва да им го направим законно.Щом нямат документи за това дете къде са тръгнали

61

Анонимен

преди 1 година

Най-вероятно е можело да се направи нещо, обаче съм сигурен,че тия двете са направили скандал. Нещо като Наомито на летището. Служителите са се ядосали и са ги забатачили. Тия са продължили с лошо да заплашват и да се правят на много умни, наглели са и сега няма да стане въобще работата. Да им е честито, а можеше да е по лесно ако просто кажат коя е майката, но не те искали и двете да са, щото така са ги записали в испания, ами да им дадат там гражданство....

60

До 59

преди 1 година

Столичанино в повече-всички,които познавам от"прованса",живеещи в София са на добре платени висококвалифицирани длъжности.Бачкаторите са по чужбина. Така че ако ти си лузър, който се хвали с това, че живее в София, това не означава, че и другите са такива.

59

Хаха

преди 1 година

Веднага дискриминация заради сексуалната ориентация... Смях. Сексуалната ориентация на родители няма нищо общо. Детете не се е появило от въздуха. Има майка, която го е родила, и просто трябва да я посочат. Но не. Нарочно отказват и сега са жертви...

58

до 57

преди 1 година

Грубовато казано, но си прав. Пpocтаците от прованса и крайните квартали на София са в повече, а децата им не падат по-далече от дървото и не могат да си надскочат средата по никакъв начин- стават аутсайдери по рождение...

57

Марсел Попов

преди 1 година

До АнонименПсихопат си ти Гандж, както и съплеменниците ти!