50

Колев

преди 1 година

Е тогава ще чакаме новите руски таратайки победи москвичи да си купим и пак като едно време когато бяхме съветска народна република,пак ще чакаме десет години за една кола така ще разредим парка

49

Вие...

преди 1 година

...политичетата гледайте какво ще рискувате ако не наводните България с евтини електрички, до 10к. лева, втора употреба и едновременно с това забраните ДВГ, не БГ, светът ще вИ се стори адски тесен! Ще вИ дават по новините и в вай-диктатрската държава като най-изтървали положението и абсолютно провалени политици.

48

Анонимен

преди 1 година

С тези доходи не трябва да се сравняваме с Европа а с Египет и други африкански държави. За сега сме на добро ниво.

47

1

преди 1 година

И стари поточни линии отварят работни места.

46

Здрасти

преди 1 година

Добро утро

45

Анонимен

преди 1 година

Рискувал ??? Че ние от 1989 г сме бунището на Европа за всичко

44

Хохо

преди 1 година

Дори албанците забраниха внос на коли по-стари от 10 години!

43

Асен

преди 1 година

Нема такава възможност.Твърде сме бедни вече да си купим даже и коли втора употреба.В бг се карат вече трета и четвърта употреба

42

Анонимен

преди 1 година

Купете си Жигули,или Волга.Няма счупване.Волво не си купувайте-ремонтът е по-скъп от самата кола.Ужас.А най-добрият избор е Мерцедес 124 дизел.Като мине 1 000 000 километра,може и да се повреди нещо,но няма да се повреди.

41

Електробоклукомобил

преди 1 година

С електробоклук не може да стигнете от София до морето с едно зареждане! Няма климатик, нито парно - ако ги пуснете пробегът спада още повече!

40

Анонимен

преди 1 година

АМИ КАЖЕТЕ ДЕ ГИ ИЗХВЪРЛЯТ, ЧЕ ДА СИ ВЗЕМА ПЕТ ОТ ТЯХ.

39

Анонимен

преди 1 година

Просто в България внасят само трошки и всеко семейство има поне по 2 трошки и накрая няма къде да се паркира пред блока.

38

Анонимен

преди 1 година

България е почти изцяло компрометирана, заради руското влияние в повечето сфери на политическия и обществен живот в държавата ни . Всяко едно българско правителство ще бъде заложник на това влияние и затова винаги ще т'ъпчeм на едно и също място... Фигурантът е един от основните виновници за процесите, които се наблюдават в момента.

37

Край

преди 1 година

България заложи на магистрали а истината в че бъдещето е на жп линиите

36

Кауня от Аскию

преди 1 година

Че ние отдавна сме заден двор не само по отношение на коли. Сега ЕС ще се превърне в заден двор ако наистина забрани ДВГ . Сегашните електромобили не осигурява нищо освен разходка за забава. Няма как да вършиш работа със зареждане за 10 часа. Какво по магистралите кой ще се движи? Само тирове ли? За какво хвърляхме милиарди за Тракия?Кумунистическо-зеленото ръководство на ЕС и у нас трябва да си ходи.

35

Ние сме

преди 1 година

Ние отдавна сме с африканските си доходи. Кой очаква нещо по- различно ??????

34

Анонимен

преди 1 година

А откъде ще дойде този ток? От атомни централи с ядрено гориво или въглищни централни? Нали замърсяванията са в пъти повече за производство на този ток

33

Азимов

преди 1 година

И най-продуханият дизеляк е по-надежден и практичен от електрически автомобил.

32

Пешев

преди 1 година

Отдавна сме клоаката на Европа

31

когато си

преди 1 година

последен по доходи в европа и не само, преден двор нямя как да си. когато си първи по корупция и беззаконие, няма как да си друго освен заден двор и те така