15

Анонимен

преди 1 година

После питат защо хората тровели кучетата?

14

Сос

преди 1 година

Цяла София е кучешка тоалетна.

13

Наглост

преди 1 година

А какво правят кучета в градския транспорт? На работа ли, на училище ли ходят?

12

Ловец

преди 1 година

Цяла София е кучешка. Някаква кучешка мафия тероризира софиянци.

11

българин

преди 1 година

В *** всеки прави каквото си иска и никой не спазва никакви правила и закони !!! Антифриза е решението !!

10

Край

преди 1 година

През цяла София минават малки реки с широки корита. Общината трябва да направи през 500 м. стълби да може да се слиза до коритото и САМО там кучетата да могат да се пускат без повод. Могат да тичат там десетки киломерти ако искат.

9

Анонимен

преди 1 година

Като не и харесва в София да хваща гората, да се радва пак дето има парк на близо, но насевло всичко е парк но за жалост и там има кучета и то много по-лоши.

8

Анонимен

преди 1 година

До 7 - тия правила са измислени за неудачници като теб щото си страхлив и неоправен в живота. Дори нямам куче, просто сте ми смешни с панираното си поведение - "правилата, законите, ваксините, Украйната". Дядовците на такива като теб се обръщат в гроба от смях. Ходи ти на село там кучетата са вързани на каишка - също като теб - ще си отивате.

7

Kolino Mongo

преди 1 година

В парк Хиподрума е същото - кучета вместо деца. Объркано поколение дето ще проси като одъртее и ще умира край кофите.

6

Анонимен

преди 1 година

До 6Айде връзвай си мастията на повод и недей знам много. Прости кучкари. Има правила бе. Спазвай ги или си отивай на село и бъди маугли

5

Анонимен

преди 1 година

"отговорът е стандартен и абсурден. Вчера за пореден път ми отговориха, че били направени 16 проверки, 90 собстеници проверени и 5 били в нарушение. Това е смешно." - тая в кво село е расла, че я е страх от кучета? В София 90те имаше повече улични кучета от деца по улиците и всички сме израснали около тях. Всички сме хапани поне по веднъж и всеки знае как да се оправя с тях от 6 годишна възраст. Такива панирани майки обикновено бръшат на децата си задните части до осми клас.

4

Анонимен

преди 1 година

Аре младите майки да нИ рИвът много, че и тях ги гледам по парковете какви ги вършат... Фасовете ги гасят в пейката, кафенцето с бъркалката, или кенчето бира лееееко се оставя под пейката щото кошчето за смет е на цели 5метра, захапали тия смартфони и хич не гледат къде са им децата.Една даже си остави памерса на пейката.Така че в тая битка кучкари vs майки нямам фаворит- и двете групи са еднакво нагли.

3

Бай Андрею

преди 1 година

Една пиклаааа там разхождаше своя пинчер, лаеше ме, викам, шшшшиу, я го успокой малко, че една нога ша му ритнааа, и ша изхвърчи на Дондуков.

2

Анонимен

преди 1 година

Сега кучелюбите като налазят ще стане страшно! Това е една от причините за демогравската криза - кучета навсякъде, наплашващи малките деца доживот.

1

Хахахаха

преди 1 година

Да пуснем в парка да полаят от ПП.Ще уплашат кучетата и така ще решат проблема.