35

Анонимен

преди 1 година

Паркът е за всички и най вече за кучета

34

Анонимен

преди 1 година

То да е само Заимов. Всички паркове в столицата са кучешки тоалетни, а децата там около площадката и да не се мърдат много много извън нея. Трябват яки глоби, защото е очевадно че на съвестта на кучкарите не може да се разчита.

33

Анонимен

преди 1 година

Редовно виждам изхвърлени памперси и как парка се ползва за тоалетна от деца.

32

Анонимен

преди 1 година

А когато ти крещиш на децата си да не се цапат в пясъчника и си с биричка в ръка на детската площадка, нормално ли е? Това стандартна гледка на пирамидата в Заимов (детската площадка до Кракра) Или "мили" *** и татковци седят в заведението на питие да "разпускат" и крещят от място "не се катери" ... Не, кучетата са ти виновни... Запознай със закона, че точно в тази парк има обособена кучешка алея, и то от почти 20години...

31

Анонимен

преди 1 година

Проблем не е дали ще те ухапят, а че превръщат парка в тоалетна, човек го е гнус да стъпи на тревата

30

ай с…р

преди 1 година

а като храните улични кучета почти пред всяка кооперация не ви е страх ? точно тази порода от снимките Голдън ретривър кога ше ухапе дете или възрастен знаете ли ? ами точно никога ! тази майка и не само тя , като пуши и пие кафе със сигурност хвърля фаса и чашката в тревата , но това не снима .

29

Ппп

преди 1 година

Наистина жалка държава, пълна с ***. Приятно изненадана съм, че все още има хора, които смятат, че децата и хората са по-важни от смрадливите животни, бях загубила надежда

28

Анонимен

преди 1 година

Част от парка Заимов е едно от местата определени от общината за разходка на кучета.

27

Анонимен

преди 1 година

До 33 И какво ти е виновен кмета?? Българинът живее като куче и с кучета.Някой кара ли ви да ги завъждате по градовете??

26

33

преди 1 година

В Зарата всички са кучешки.Кмета нехае!Отдавна е сдал багажа!

25

Анонимен

преди 1 година

Сега на мода е секc с животни, ако собствемик на кучето е жена тя със сигурност прави секc с кучето си.

24

Дрескод

преди 1 година

Не смейте да ограничавате правото да отглеждаме домашни приятелчета!

23

звучи добре...

преди 1 година

До Анонимен ... ама сигурно те боли носа, дори като се събудиш

22

Ох

преди 1 година

Това е политика. Нали помните в началото на пандемията, когато бяха забранили разходките в паркове, санитарният контрол разрешаваше на кучкарите.

21

Боду СОД

преди 1 година

Тези охранители и техните инспектори много спят , даже и през деня ! Явно някоя чужда булка ги приютява ? ! Защо пък не , даже и държавата им плаща за това .

20

Анонимен

преди 1 година

Ако така почнем да санкционираме и паркиралите в градинките в между блоковите пространства бързо ще освобосим 30% от тревните площи и ще има и за кучета и за деца. А тези, които се позовават на законите внесени от запада... Знаете ли, че там в масовия случай зелените площи са забранени И ЗА хората, дори има и табелки да не стъпвате по тревата? Да вкарваме ли и тоя закон или ще се кротнете малко със сигналите преди да ни заробите тотално - по западен модел?

19

Bond

преди 1 година

Централната алея на Заимовия парк е забранена за кучета, на асфалта има знаци(леко поизтрити) и не само че никой не го спазва но и са сложили един леген с нарисувани лапи до чешмата да пият вода от него

18

Безобразие

преди 1 година

Човек, докато отиде и се върне от работа или от училище, по 50 кучета му се завират в краката с или без каишка

17

Пу

преди 1 година

Нали са домашни любимци, да си държат вкъщи.

16

Всякакви гадини

преди 1 година

Първи сме в света по операции от кучешка тения от години