102

Анонимен

преди 1 година

Тоа па, герберастите щели да са начело, тия са изпята песен, само олиг.офрен би гласувал за тях. Но , в Бг олиг.офрени много , та ще вземат някой глас.

101

Анонимен

преди 1 година

Изборите да не ги спечели зеленски накрая.

100

Ку-Ку

преди 1 година

Лодката потъна.

99

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ нема как да се върнат на власт, те постепенно ще се разпаднат, щото тази партия се дължи единствено на банкянсия тарикат :)) Копейкин не го харесвам определено, но си има там своите привърженици :( За ПП забравих да спомена, еми те са сложени от Радев, само дето Радев не знаеше, че те са един вид пионки на янките :)))

98

Анонимен

преди 1 година

На нови избори ДП и ПП ще се явят заедно като коалиция и ще хванат не повече от 7-10 %

97

ганьо

преди 1 година

А нещо ново за Ленчето и Кире

96

Анонимен

преди 1 година

А как така едните *** са губещи а другите болшевики герберасти не са.

95

Анонимен

преди 1 година

За БСП съм съгласен, но за ДБ не, виж за ИТН при нови избори, нема да минат бариерата, ГЕРБ немат шанс определено, даде им се достатъчно време, цели 11 години......Мейби Възраждане ще си увеличи процента, все пак те са новото ляво, те самите БСП си го казаха това нещо :)

94

Анонимен

преди 1 година

Комунистическите партии близнаци БСП и ДБ не са губещи защото откраднаха милиарди от бедния народ и са подсигурени за дестки години напред. Губещ е народа и този който ще се мъчи да оправя тази разграбена държава!

93

Анонимен

преди 1 година

А според мен ПП няма да е в следващия парламент! или най-много да е 4-5%, ама това е с яко пазаруване!

92

При

преди 1 година

Няма такава държава, очакванията са въобще да не влезе. Чак толкоз слабоумие няма. Да проваляш държавата две години и да ти гласуват да продължаваш. За Трифонов става въпрос.

91

ВЯРВАЩИТЕ

преди 1 година

КИРЕТО, МОРАЛНИЯ ЛЪЖЕЦ, КАКА КООРНИ - Г-ЖА ЛЪЖА, КОПЕИКИН И ПИНОКИО ЩЕ СЕ СЪСТЕЗАВАТ ДА ИЗЛЪЖАТ КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ ОТ КОНТИНГЕНТА ЛАПНИШАРАНИ ОБИЧАЩИТЕ ДА БЪДАТ ЛЪГАНИ И ДА СИ ХВЪРЛЯТ ПАРИТЕ ПРЕЗ БАЛКОНИТЕ!

90

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ГЕРБ ПЪРВИ, КОПЕЙК. ВТОРИ, СЛАВИ И ДПС ТРЕТИ И ЧЕТВЪРТИ, ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ ДРАСКАТ ДА ВЛЯЗАТ!

89

Анонимен

преди 1 година

ДБ са най-голямото политическо посмешище, а Гнома въпреки, че е нисък, е гигант в кретенизма

88

Анонимен

преди 1 година

Докато не дойдат политици за които България и Българите са над всичко нещата ще стават по-зле! За справка продажните п_0_д_л_0_г_и управлявали България последните 30 години!

87

Анонимен

преди 1 година

Дай боже буратино да изчезне от политическата сцена

86

Дима

преди 1 година

На бас ,че и след следващите избори Киро отново ще е премиер!Няма как хората да върнат ГЕРБ!По вероятно е ПП да влезе в коалиция с ДПС отколкото нещо друго.Борисов не го искат в Брюксел и зад океана,така че не го вписвайте в сметките.

85

Хутин Катуп

преди 1 година

До: 90 Оооо дааа, дааа, Янев е мой човек, обучил съм го в КГБ още! Като го издигна на власт и ще станете част от новата Российская Империя като Задунайская Губерния Болгария! Ох, как чакам само да ми паднете! Ще въведем руския език за официален и ще ви раздавам на воля от новите паспорти с двуглавия орел!Даже няма нужда да провеждам специална военна операция в България!Добро пожаловать в российскую тюрьму!

84

ГУБЕЩИ СА БСП И ДБ

преди 1 година

Печеливш е Радев, служебният му кабинет с премиер Стефан Радев и Евразия...

83

ОТ КАКВО

преди 1 година

Е печеливш ГеПи?!???.то си има едно ядро от крадци и лапачи и това е. Всички за 12 год са се облагодетелствували ( а те не са малко) от гепаджиите техните семейства и работници. Те това са хората на БИБИТКО. ВСИЧКИ ДРУГИ ГИ МРАЗЯТ.