62

УФФ

преди 1 година

До ОффБарцелооонааа.....

61

Анонимен

преди 1 година

Губещ е българския народ. Дано на хората най накрая да им светне че в управлението на държавата не трябва да се допускат случайни хора със съмнителна репутация.

60

ОкОпация

преди 1 година

Каква борба с корупцията,като няма правосъдие. От там не започне ли борбата,всичко е ала бала.Всички са за смяна,воглаве с каскета.И да се намалят тлъстите им заплати,защото нищо не правят.

59

Един там

преди 1 година

герб са за затвора! Не за парламента!

58

Офф

преди 1 година

Нашто тарикатче Киро хвана дъщерята на полковник Макензи , нацвъка й три дечица, възползва се от връзките на Бащата, и сега си вее байрака и лъже както Линда, така и всички нас! ПРОФЕСИОНАЛЕН лъжец! Идва му отвътре. Талант!

57

До Китайчев

преди 1 година

Китайчев ,колкото и да смучеш от пръстите си ние го живеем този живот и разсъждаваме обективно мушмороко!Някой път човек трябва да седне със себе си и с фактите и да размишлява обективно!Не може всичко да отричаш или да въздигаш до небесата !...Който по дълго е живял и преживял доста години не живее в Гугъл ,а в реалният живот!.Помним ,юнако ,кой какво стори ....или не стори!?!

56

Еми

преди 1 година

Елементарните,непросветените, пак се занимават с Борисов.Абе ей, глухи ли сте,не чухте ли какво каза Борисов-Че няма никакво намерение ГЕРП да управляват счупена държава.Така,че вълненията са напразни,както главите ви са празни

55

Спеца

преди 1 година

Губещи ще са ИТН и ДБ! Ще спечелят Възраждане ,партията на Янев ,а Борисов пак ще е с пръст в устата! БСП има твърд електорат и е непоклатима!

54

Анонимен

преди 1 година

Премиерът Петков не е подготвенсебе си да управлява, ка-моли държава. Просто е удобен на тези, дето мудърпат конците.

53

ДБили

преди 1 година

ДБ са херомустафинска партия на умнокрасивитета - безполезни, но кресливи и досадни посредствени хорица, които обаче са решили, че щом козируват на американския чорбаджия са големите "европейци" и "атлантици". Именно това са досадниците, които с осрайнски знаменца и спринцовки с ваксини по аватарите учат във фейсбук "*** ***" как трябва правилно да си живее живота. Ако това недоразумение не влезе в следващия парламент, много ще се изкефя.

52

Мдааа

преди 1 година

Запей си песен.... ЗА ПОЛИТИК НЕ СТАВАШ СЛАВЧЕ ТИ СИ БУДАЛАААааа... три парламента съсипаааа... и каква я мислиш сега аааа ...

51

Анонимен

преди 1 година

Чалгията разсипа 2 поколения и 3 парламента. Славун е наркоман.

50

Анонимен

преди 1 година

Мафията е на старта и точат зъби, спряха им милиардите, а идват и нови от Европа. Слави е бушон и изгърмя. Кофти за чалга поколението, пак останах с пръст в устата, бедни, проЗти и некадърни.

49

Силва

преди 1 година

Добре ли се чувствате всички вие ,които се въодушевихте от юмрука на онзи от Славяново, и заедно с него натресохте на България тези негодници.Съвест имате ли?Онзи от Славяново не влиза в сметките,защото него го интересува само кокалс

48

Анонимен

преди 1 година

Колко фатмашкиВоенни партии вече имате? 3 или 4 - партията на Янев, партията на Радев, партията на Волен, партията на шкембе войводата? Вие сте по-голема военна диктатура от Русия. Даже Русия няма толкова много военни партии. Война ли ще правите, нещо?

47

Анонимен

преди 1 година

Киро Манекена Продажния Предател също едва ли ще спечели от нови избори.

46

Е да де, ама..

преди 1 година

Славче вече поне е спокоен... и той е от СТАТУКВОТО ... беше 1 път(и можеше да е още 2 пъти) в управление на държавата... две правителства провали на път е и трето!!!! Така, че споко Славче и ти вече си СТАТУКВО и ново НС само през крив макарон!!!

45

Анонимен

преди 1 година

Бойко и Слави трябва да забравят за мъжките си разногласия и да спасят България от комунизма!

44

Бай Дрън

преди 1 година

Гледам, наредили сте вече новия Парламент. Не забравяйте обаче едно. Българина, а и не само той, помни точно една седмица, макс две, ако му се напомня. Така, че кой ще спечели на следващите избори, е много рано да се каже. Тогава много фактори ще са повлияли. Войната в Украйна, някой нов вирус, някой нов закон в ЕС дето да вкара Македония директно... изобщо не е ясно кой печели и кой губи.

43

Анонимен

преди 1 година

Демократи: резултата от изборите няма да ни хареса, за това изборите са вредни. Добрите избори са само тези, които имат резултат, който ни харесва. Тези избори няма да са демократчни! - Това чувам аз като някой говори против избори.