54

Анонимен

преди 1 година

60 знам само едно, когато не се спазват закони идва беззаконието. Не защитавам никого, но Украйна наруши конвенцията за военнопленниците и се гавреше с войници, пратени на фронта само защото им е заповядано. Това беше повратен момент, защото след този случай Русия изпрати професионални военни. А те не си поплюват. Не е зле да се мисли, а не само воден от омраза да вършиш каквото ти хрумне в момента. Искам всички да седнат на масата и да започнат да си говорят. Но няма да стане докато Зеленски уп

53

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама в химическия завод "Азот" не са "приютили стотици цивилни", както искат да го изкарат... Тях кро-нациститеги държат насила като заложници,и не ги пускат, въпреки опитите на ДНР (РФ) за преговори. Т.е., нацистите продължават да използват тактиките на Ислямска държава. А колкото до това, че "украински сили са запазили контрола върху индустриална зона" - това ще да е същия "контрол", както в Азовстал - накрая ще се "евакуират" безусловно в плен, барабар с чуждестранните наемници с тях!

52

Анонимен

преди 1 година

Ох бягащите от войната. Знаете ли, предайте на господарите си, че в България "бягащите" се оказаха кифли с претенции за маникюра си. У нас бягащите реално бяха шепа хора, на които им личеше че са бягащи. Другите се оказаха метресите и женичките на разни богати украинци, които дойдоха на безплатна почивка с изискването за всички екстри. Как го каза представителката на украинците у нас? Те били имали по-висок стандарт на живот от половината българи, не можело да живеят под него. Бегълци били, а?

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 57 "Хайде, обясни как си демократ, а като тоталитарист пращаш инакомисрещи в концлагерите?" Добре ли сте? Къде съм "пращал инакомислещи в лагерите"? Точно обратното: коментирам злобата на руските мегафони, които се радват, че пленените украински войници биват пращани "в Сибир". Какво имаш да кажеш на тези хора?

50

Анонимен

преди 1 година

Абе откъде се вземат тия украински самолети? Нали авиацията им беше ликвидирана?

49

Анонимен

преди 1 година

55 обясни, а не нападай ей така за спорта. Хайде, обясни как си демократ, а като тоталитарист пращаш инакомисрещи в концлагерите? Как си антифашист, а величаеш фашистки мерки? Обясни. Не сме умнокрасиви, какво, ще ни избиете ли? Нали сте демократи?! Обяснете ни, как демократа използва тоталитарни методи да си налага демокрацията? Хайде, чакаме!

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 48 "По данни на ООН има над 800 000, след 2014г. избягали от Донбас в Русия. И над 200 000 към Украйна." Ти не правиш разлика между бягащи от геноцид (едностранно) и бягащи от военен конфликт (двустранно). Впрочем, "преместилите" се в други части на Украйна УКРАИНЦИ са 1.6 милиона между 2014 и 2022, но я ясно, че понеже трябва да лъжеш, че "руснаците" са "потърпевши", имаш интерес да лъжеш за това, че много повече от тях, отколкото украинци, са избягали от Донбас.

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54 "Абе не знам кой какво евакуира и кой се радва на Гулаг и Белене" Очевидно е кой: новите стари слуги на руските "АсвАбадители".

46

Анонимен

преди 1 година

Абе не знам кой какво евакуира и кой се радва на Гулаг и Белене, но знам че от няколко месеца в тая държава е забранено да си кажеш мнението. Уж демократи ни заплашват с интерниране, а някои по-нагли директо и с отнемане на живота, за това че изказваме различно мнение от спуснатото. И после нагло застават пред камерите техните лидери и твърдят че се борили за демокрацията в България и нашето европейско бъдеще. Ако това е бъдеще и демокрация, моля не се борете за тях!

45

Анонимен

преди 1 година

Ще си го получат...

44

Z

преди 1 година

Успех на руската армия, нека по-бързо смаже украинските фашисти!

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 49 "Имаше бягащи в Русия и то много." Абсолютна лъжа.

42

aZ-ът

преди 1 година

Квиииииккккк, квиииииккккк ... Либерален квиииииккккк.

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 45. Имаше бягащи в Русия и то много. Оставаха само тези, които не искаха да бягат. Но ти такива неща ги пропущаш край ушите си. Не ти са изгодни. Но за това, че в Донбас всички масово получаваха руски паспорти не може да не си чул. На Запад надълго и нашироко го обсъждаха и се възмущаваха.

40

Анонимен

преди 1 година

До 45По данни на ООН има над 800 000, след 2014г. избягали от Донбас в Русия. И над 200 000 към Украйна.Това, че си неграмотен и про'ст европеид не е повод да го демонстрираш.

39

Анонимен

преди 1 година

До 6И руснаците лъжат, И Нинова дава самолети....

38

Анонимен

преди 1 година

До Бай Хъ "Очаква се нова порция " евакуирани " към Сибир. До седмица ще се случи." И баща ти така се е радвал, когато са "евакуирали" хора към Белене и ГУЛАГ. Нищо ново.

37

Анонимен

преди 1 година

До 41 "В Донбас цивилните никой не ги е държал там насила." Интересно как в Донбас за 8 години нямаше никакви бягащи към Русия уж от "бомбенето" на Украйна? Що така лъжете?

36

taschunka witko

преди 1 година

Все по-малко ще свалят защото авиация почти няматпреди войната укрите имаха около 230

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40 "значи няма проблем да ги преброим. Ей, така, да се успокои народа" Ми бегай да брОиш, кво си седнал да драскаш руски опорки?