14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9 "Международната общност да разбере, че това ескалиране трябва за спре." Руския нацист в Кремъл трябва да вземе хапчето и след това някой нормален да поеме управлението на тая страна. Ако има останали такива там, де.

13

Анонимен

преди 1 година

Коректното е: ВСУ са задържали цивилни като заложници. Иначе браво за двустранното позоваване на фактите. Така трябваше да е от началото на войната

12

Анонимен

преди 1 година

Явно трябва да си клинично луд за да подкрепяш Путин.

11

Анонимен

преди 1 година

6 или някой праща самолети на украинците зад гърба на народите си. Не е зле всяка държава да си преброи самолетите, че току виж списъка не съвпадне с действителността. А никой не знае следващото самолетче на 60 години какво ще носи на борда си.

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9 "Представяте ли си какво би следвало?" Червения площад ще се прекръсти на Кафявия площад?

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8 Тъкмо руснаците ще имат по-голям шанс срещу НАТО. Сега като им опукат и антиките МиГ 21 (впрочем, защо ги разконсервираха, свършиха ли свръхбезаналоговите МиГ-29 и Су-34?) ще извадят от музеите направо Еъркобрите. Верно, че те малко американски, но те рускнаците са свикнали да ползват американска техника за военни цели.

8

Анонимен

преди 1 година

Вчера кукумицините от Полша са поискали да се даде атомното оръжие на украинците. Представяте ли си какво би следвало? Украинците ще го ползват запращайки го в Русия, а Русия ще отвърне запращайки нейните в сърцето на Европа. Кой печели от това? Със сигурност не е Европа, още по-малко пък Украйна. Международната общност да разбере, че това ескалиране трябва за спре. Живота на цял континент хора е по-важен от това чии са Донецк и Луганск. А при ядрена зима ще ви е все тая чии са.

7

Анонимен

преди 1 година

а 7 държави от НАТО вкл и нас и един обикновен витлов не може да засекат, камо ли свалят

6

2023

преди 1 година

Украйна се рязпада.Това е заложено на картата и.Зеленски ще бъде съден от народен трибунал за предателство.Това са астралните знаци на 2023 та.Русия завзема териториите до Днепър и Черно море.Полша заграбва западните провинции.Но това е резултата когато се водиш по акъла на янкино...

5

Анонимен

преди 1 година

Вече спрях да броя колко пъти същия Конашенков обяви, че изцяло са унищожили украинските ВВС. Май вече около 30 станаха. Или украинците произвеждат самолети всеки ден, или руския престъпник лъже като римлянка на Женския пазар.

4

Анонимен

преди 1 година

Като няма напредък с брой убити ли ще се хвалим вече?

3

ГАДОРЯН

преди 1 година

Ей, тия руснаци много панически бягат бе. Ще вземат чак до Лвов да избвгат.

2

Асан

преди 1 година

Киро да им дава наште Фъ-16 дето ги плати Тиквата

1

Асан

преди 1 година

А