18

Анонимен

преди 1 година

Аеропланът седи в къра от една седмица, те сега ще взимат следи! Едва ли има полицай от охраната, който не е влизал вътре да се прави на пилот.

17

Анонимен

преди 1 година

Циркаджиииии!!!!!!!!!

16

АЗ

преди 1 година

замазването на гафовете върви успешно. Сега се завежда дело за похищение на самолета. Ще има едни огледи, експертизи, анализи, запитвания, проверки и анализи поне 5-6 месеца. После ще се окаже че всъщност похищение няма, защото собственика не е пуснал жалба за похищение. накрая ще се окаже е самолета е бил без установен екипаж, собственика ще заяви че току-що пада от Марс и нищо не знае, и след година "разследване" делото ще бъде забравено и оставено без последствие. Кучета си лаят..как беше..

15

Анонимен

преди 1 година

Тестът за ПВО-то на източния фланг мина успешно то не работи. На още по малка височина летят ракетите на Русия за скороста им няма да говорим.

14

ПроСоТо

преди 1 година

мен просто ме е срам да чета тая "информация"...Оставили са неидентифициран нарушител да си фърка където му скимне,после да се приземи и НИКОЙ нито да го "ескортира",нито да го арестува ВЕДНАГА при приземяването му?!?!...Не разбирам...Или са били предупредени нашителешпери да не закачат таралясника,или..просто некадърството и безотговорността им са невероятни....Обаче МАЙТАПА продължава:-Ще правят втори оглед на отдавна опразнената машина и ще заведат дело за.."похищение на самолет"...Смях и съ

13

баба мара

преди 1 година

само пентагонът знае за самолета това е поредната провокация всички госледът и никои нищо не знае такава безотговорност не съм очаквала за какванац сигурност става въпрос това е терористичен акт видяхте нато как ни защитаватова трябваше да се свали незабавно

12

Бонго Бонго

преди 1 година

Райбев се прави на ощипан и мълчи пидрилата.Румениге ескортират, звънят при нашите уведомяват ги. Казали да, ние поемаме. И изведнъж мъгла. Нито фирмата уж не знаят, нито тайните льотчики кои са...мъгла...после ще кажат, били деца играели са си със самолетчето, кво да ги правиш деца....Както премълчаха за истината за убитите лейтенантът и майор Терзиев, така е и сега.....Радев истината

11

Мухаха

преди 1 година

Хахахахаааа.... Няма толкова трагично Министрство на Утбраната в целия свят ....... От де се появи тоя 60 годишен тараляшник да им развали рахатлъка? Тъкмо се готвеха за зимен сън в министерството ни.... пък сега? "досъдебно производство за похищение на самолет" ..... Еббассии.

10

Анонимен

преди 1 година

Няма такъв майтап

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8 Само по кокошкарство и казанджийство са спецове. Това работят основно. Дребни неща- шише ракия от магазин, дреха от МОЛ-а или каруца с дърва. За 10 лв. в затвора вкарват. Това в цял свят го няма. За сериозни и съществени неща не чакайте.

8

Анонимен

преди 1 година

Хайде станахте за смях. Цяла България вече знае какво е карал самолета и за кого. А службите се правят на ударени. Ще правят втора и трета експертиза.

7

ЕДНО Е СИГУРНО !

преди 1 година

За да не бъдат заловени и разкрити предварително са знаели къде да кацнат на два пъти и да дозаредят . Само тук . Щото през нощта едни служители "работят" ! И изобщо не са предположили че имат на разположение само две три летища за кацане и са могли да ги чакат да кацнат . Невинно нагласено !

6

Анонимен

преди 1 година

Въпроса е къде бяха нашите ВВС? Неизвестен самолет прелитащ над АЕЦ и няма никой да го ескортира... за разлика от Унгария и Ръмъния...

5

МинНарОтбрана

преди 1 година

Няма никакъв проблем, следихме самалета през цялото време. Военния пилот излетя с риск за живота си, а пилотите на това самалетче ги обявяваме за безселдно изчезнали и затваряме случая. Забележете че следихме самалета, а не пилотите. Важното е че им барнахме самалета сега му правим дисекция да видим как с 60 годишно фърчило може да се лети без риск за живота, че да краднем тайната за нашто вевесе.

4

Бомбардировач

преди 1 година

Кво го гледате този самолет, хората които са били вътре са важни, кои са, къде отиват безнаказано.

3

Анонимен

преди 1 година

WTF!? "още веднъж - внимателно, прецизно," Що така, бе? Първо невнимателно и непрецизно ли търсихте? След дъжд качулка и след сватба булка стана вашата работа, ама щом казвате?!

2

Анонимен

преди 1 година

Хехехехеееее то мина толкова време и толкова дъжд се изсипа! Какви биологични материали ще са останали? Екстременти ли търсите или кожата на пилота?

1

Не ма и да разберете

преди 1 година

Щом до сега не сте, утекла е работата. Онея от самолета явно са знаели какво правят до милимунд, за разлика от тукашните "професионалисти". Че и от онея 7 държави през които е минал.