38

Анонимен

преди 1 година

Извънземни?

37

Анонимен

преди 1 година

Честито на тъпоумните вярващи в ЕС ,НАТО!

36

Анонимен

преди 1 година

Експерти по писане, събиране и прошнуроване на доноси?! Това сте вие. Правосъдни експерти с мечти .. за яхти и вили. Изяждате бюджет по 700 милиона на година. По-голям от този на *** дето ужким ни пазят??!

35

SS

преди 1 година

Имаме военни дето само ядът и пълнят тоалетната ! От 1945 год насам ! Цели 77 год. И какво очаквате ? Те не могат нац. граници да защитят вие се надявате народа да опазят ! Ченгетата са горе -долу същите ! Пълна трагедия сме ! Поне шефа на нашето ПВО да бяха уволнили от кумова срама .

34

Анонимен

преди 1 година

'Според него, със сигурност се знае, че самолетът е на 60 години. А собственикът му не е разпитан.' ----- браво, все нещо. А собственика що не е разпитан?

33

Анонимен

преди 1 година

миналата година кораб, сега самолет. догодина совалка?

32

Анонимен

преди 1 година

Ми то като не сте го видяли във въздуха поне на земята го разгледайте.

31

Гавра с България

преди 1 година

Нормално

30

Анонимен

преди 1 година

Ще има втори оглед ама по нататък, че сега сме на море

29

Анонимен

преди 1 година

Не е нужно да бъде свален. Защо самолетът не е прихванат? Защо пътниците са в неизвестност? Вероятно, трябва да останат неизвестни за обществото. Остава съмнението, че богат руснак е намерил радушен прием у нас.

28

да

преди 1 година

едно малко самолетче разказа играта на натовските държави - а се перчат на ВЕЛИКА РУСИЯ! назад да тръгнат русите не можем ги стигна по военна мощ!

27

Щирлиц

преди 1 година

Защо не е кацнал направо в Окрайна?По-бързо щеше да пристигне специалният товар,мда.

26

стар бухал

преди 1 година

Преди 1990г. този самолет щеше да бъде прихванат от РЛС на РТВ на ПВО 200км преди да е навлязъл във нашето въздушно пространство.В момента в който навлезеше и не се оповести до него вече щяха да летят 2а МИГ 29 и да го ескортират за принудително кацане.Би имало вариант и някое войниче да си го свали със "Стрела2М" и да си изкара 20д. отпуск.Сега сме натовска страна...без коментар!

25

Анонимен

преди 1 година

Събира се екип от следователи и от експерти"Извикайте някоя феноменка от ФенТв. Сигурно по-голям шанс има

24

Teo

преди 1 година

За да се покаже колко сте безпомощни, ще се радвам чвечеца да иде в Буховци, да си стартира самолета и да отлети в неизвестна посока! Пълна траедия сме!

23

Бе ти нормален ли

преди 1 година

"За смях ви направиха руснаците....."

22

Анонимен

преди 1 година

Кражба на МПС :) За да е похищение, трябва самолетът да е бил пълен с хора и някой да завърже пилота, да отклони полета в друга посока. Май и заложници трябва да има, за да е похищение. Похитени май няма.

21

Анонимен

преди 1 година

И избрали дълбокия Североизток да кацнат там- 1 заспал регион, който живее още в 90-те год. на миналия век. Малък комунистически град, който даже не е разбрал, че е дошла демокрацията преди 30-тина година. Нарушиха съня на заспалия регион, където органите само следят камерите кой върви по улицата, кой в кой магазин влязъл. Може да хванат някоя стара кримка, да му кажат "признавай и не се разправяй, щото ще стане по- лошо" и да приключат въпроса. Това го умеят.

20

НИЕ: ВИЕ: ТЕ:

преди 1 година

Самолет номер 5,, давай газ за Бургас.

19

Чорбаджи Киро

преди 1 година

абе какво сте се разсмърдели? Аз съм си собственик на самальота и ще си летим където си искам. Айде де, какви са тези полетни заявки, че граници че разрешителни че и да уведомявам от къде и докъде ще летя? Глупости на търкалета. Имам си возило, качвам се и си летим където си искаме. айсиктир, тескерета ще им давам какво съм носил в моя си самолет. каквото си искам, това ще нося.