231

Ха ха

преди 2 години

Крадливия Банкянски селянин вече оседлаваше коня, ама ще му се наложи да чака още 3 години. Сценарият за сваляне на Правителството се провали. Петков е им е Орешарски.

230

Лопатар

преди 2 години

вие сте приключили кое не ви е яасно, махайте се вече - никой не ви иска

229

Анонимен

преди 2 години

Ленче, Ленче - ти и твоето премиерче сте станали за смях. За съжаление обаче правите и бели и затова бягайте докато тези бели не станат големи.

228

Анонимен

преди 2 години

Премиерчето и неговата началничка съвсем ги оплескаха с опашатите си лъжи. Каквото им хрумне, това правят. кеф ти романтична разходка с Еърбъс в Солун, като спешно мероприятие за костите на Самуил. Тия двамата направо се оляха. Ако са нормални хора, с елементарно възпитание и морал, би трябвало да подадат незабавно оставка.

227

аа

преди 2 години

кажи си мари моме, какво бараше кирчо , кажи си мари

226

АнонимеН

преди 2 години

МОМИЧЕТО Е НАДАРЕНО СПОР НЯМА! НО Е САМО ЗА ДОБРЕ ПЛАТЕЖОСПОСОБНИ ГОСПОДА!

225

Кичиков

преди 2 години

Ленчето е яка.

224

мдаа

преди 2 години

Мен пък ме човърка една друга мисъл. Какво търсеше Киро с ръка под полата на Лена и дали го е намерил???

223

Анонимен

преди 2 години

Разбира се че от ИТН не трябва да носят отговорност.Всички действия и решения се взимат без депутатите от ПП (Продължаваме поскъпването) да обсъждадт каквито и да са неща с другите си партньори от тази сбирщнина наречена коалиция.Час по скоро тя трабва да се разтури или както обичат да казват да се изчегърта всичко свързано с ПП,ДБ,ИТН и най-вече БСП.Едва тогава България може да мисли за излизане от блатото в което ни завлече харвардската хунта.

222

мой тип

преди 2 години

Лена е идеална. не и трябват тези двамата.. трябва й истинки мъж. особено ако наскоро е придобил така чакания френски паспорт. по възможност да лилавее и да се размножи чрез нея многократно ще е супер вариант за нея и тя няма да е толкова напрегната

221

Анонимен

преди 2 години

Аз само да попитам.Лена парапета за има няма петнайсетина бона дали прави хубави тют тюрут?

220

Анонимен

преди 2 години

Хубав човек.

219

айде стига

преди 2 години

Много елитарно поведение демонстрират ПП. Че и послъгват яко, без да им мигне окото. Дано им мине по-бързо, че стават вече доста неприятни.

218

хм

преди 2 години

Тая мишка, след всичко изтекло в публичното пространство трябва да се скрие и да не се показва на бял свят!!! Всяка нейна дума ,колкото и вярна да е звучи като защита на любовника и! Тя изглежда жалка и глупава!

217

Мишо

преди 2 години

Ленче как така 15 000 000 лева за консултантски услуги оказвани на министерски съвет?!Как го правиш бе Ленче, как кажи и аз искам некой да ми даде заплата поне 5000 на месец та да си върна дълговете и да заживея щастливо! На село. Не моа ти гледам наглата харвърдска мутра. Кой ти плати обучението, тати ли беше, а от къде се пръкна толкоз умна изведнъж!

216

..

преди 2 години

колко непорочна изглежда и с това бяло пуловерче, а пък се оказва скрита нимфолимонка, което си е също хубаво, но явно Линда обича да спи повече

215

Разбирач

преди 2 години

Варно е че Славун се прави все едно от него нищо не зависи, но такива са 99% от българите, така че там нищо изненадващо. Важното в дневния ред сега е Киро ли оправя Лена или тя него? Ей това не ми дава мира

214

Анонимен

преди 2 години

Ленче,я кажи за срещата на върха на Процеса на сътрудничество в Югоизточна Европа (SEECP) в Солун в петък за която летяхте с правителствения самолет/пътя с кола е 3 часа / заедно с Кирчо но не присъствахте. КЪДЕ БЯХТЕ??? На разходка и ресторант ли ви праща данъкоплатеца?

213

122

преди 2 години

Големо ду *** - голема работа

212

121

преди 2 години

Малко ду *** - секси