12

Анонимен

преди 1 година

какво ни интересува РСМ и нейното членство в ЕС! Нали след някой-друг месец Костя Копейкин и Янев овенния ще оглавят БГ-то и ще ни извадят от НАТО и ЕС с огромната народна подкрепа! Членството на РСМ вече не е актуално за България! Не ни занимавайте повече с това!

11

Анонимен

преди 1 година

Другаркооо..по-добре Обединени Балкани, отколкото да тропаме казачок!!!

10

Радев

преди 1 година

Права е жената,само че тези мошеници дават целият си бюджет само да лобират против България,Сигорно и сръбски и руски пари дават,само че Сърбия няма да ги пусне преди тях да не са луди удбашите да останат сами насред европейското море,ако не с нас някаде другаде ще се издънят,бели готови за Европа с картите на Велика мекадония с пирона и Солун който висят навсякъде по Кафаните там

9

Анонимен

преди 1 година

След правителството сте вие! Шрек и компания,!! Само почакайте !

8

Анонимен

преди 1 година

Смяна на езика от сърбите е като смяна на имената на турците и означава етническо прочистване. България не получава помощ от САЩ в 1919 г/ и 1944 г. за разлика от САЩ и Турция които помагат на Албания в 1991 г. и пребиват Милошевич.

7

Анонимен

преди 1 година

Македония искат да потурчат българите и измислят македонска нация.

6

Анонимен

преди 1 година

Не бг малцинство, а бг мнозинство докато маке са малцинство. Маке имат по-малко и от бг и албаните в Македония. Езика не е маке а е бг което значи че и народа там е бг. Македонски език няма а има старобългарски преименуван на македонски със вкарани сръбски и английски думи на мястото на българските което е пример за етническо прочистване и асимилация.

5

аа1830

преди 1 година

Ясно, точно, конкретно и на място казано. Така трябва да се говори и действа по тази тема.

4

Анонимен

преди 1 година

Другарката много добре знае, кой е виновен за промиването на мозъците на уштипците. Оставете ги...пропукнали сме толкова време назад...ще дойде ден и те сами ще се върнат към българските си корени! Накила хубост не става. Доказано с 45г. В които ни принуждавахте да харесваме пелмените...м.и не става!!!

3

Анонимен

преди 1 година

Йотова късопаметна ли е, или се опитва да заиграва с нашата памет? Вписването на българското малцинство в македонската конституция се роди преди няколко месеца от кирчо. В нито един официален документ го няма! Парламентът не е приемал такива алабализми! Не че не е важно за македонските българи, но те според преброяването са около 3 хиляди души...А историята на България е хилядолетна и се отнася до идентичността на хилядолетен народ, отстоявал с кръв правото си на съществуване! ЕС ни унижава!

2

Светозар

преди 1 година

Абе, стига с това българско малцинство в Македония. На преброяването от миналата година, от 2.2 млн население, като българи са се регистрирали около 3000 човека - възрастни хора от пограничните селца с България. Ако това е основното ни искане, с това си вкарваме автогол. Нашата основна линия, трябва да бъде - спиране на враждебната политика спрямо България и присвояването на българска история.

1

защо

преди 1 година

Условие за започване на преговори за всяка държава, кандидат член е да няма търкания със съседите. Ако ние ги допуснем до започване на преговорите, ЕС с право ще ни каже - Щом сте ги допуснали, сега какво искате?