11

Анонимен

преди 1 година

проданчо, продаде ли се вече, те такива пионерчета като теб и *** разкатаха Партията, от която всъщност и вече няма нужда..

10

Истината

преди 1 година

ИТН се "оттеглиха", защото Слави завидя на Кирил Петков за интелигентността и харизмата му, а Трифонов искаше той и партията му да са в центъра на прожекторите на коалицията! Но никой не говори за Слави като фактор в политиката, освен това и шоуто му залезе! И затова той е бесен и реши да се махне от коалицията, за не се чувства засенчен, а и да привлече вниманието в/у себе си. Само че с това не само че си навлече негативи,но и никога повече няма да влезе в политиката!

9

Анонимен

преди 1 година

Симптоми на чалгаря: пее чалга, носи кожени якета и златни обеци, прави всичко за пари, няма ценностна система, винаги позира. Всяко съвпадение с познати нам лица е случайност!

8

Майораа

преди 1 година

Проданов на вас всеки во е виновен , но не и вие! Вие и вашата партия сте света вода ненапита , нощое фалирахте държавата три пъти , изнесохте парите на хората , създадохте мутрите и олигарсите и пак искате да сте на власт! Една коалиция зачетана на омраза към предходното, рано или късно се разцепва и колкото по скоро , толкова по добре! Иначе спциална справедливост със непрекъснати заеми ме се постига! Вървете си со кротце и со благо!

7

ЬЬЬ

преди 1 година

Чалгата си е чалга за вечни времена - гуменият *** кожена обувка не може да стане,но в това трябва да повярват и техните избиратели, иначе светлинката пред България ще угасне за много дълго време. Същото важи и за пропутиновия костадинов,мечтаещ да ни върне под руския ботуш на руската диктатура.

6

Чуденко

преди 1 година

Като няма да се учудиш, какво правиш в коалиция с тях?? Или то за едни постове, и много пари.

5

Анонимен

преди 1 година

Щом вие с ДйБ-то сте в него, няма как да не се развали... Вкисва и мухлясва!

4

22

преди 1 година

Слави - музикант, певец, шоумен. Да бе. Слави, ама политиката не е шоу. Политиката е професионализъм, мъдрост, далновидност. А сега си Слави си пак шоу.

3

Славуца - гейшата

преди 1 година

Славуца е гейша на Магнита Пеевски и Боко Тъпака. Тези двамата искат избори, защото Кирил ги е подкарал брутално и ще загубят всичко.Дано Запада застане твърдо зад ПП и помогне да се смачкат проруските мафиотски структури ГЕРБ и ДПС.

2

Анонимен

преди 1 година

Добър Ден!!!

1

Анонимен

преди 1 година

Слави Чалгара ви развали цялата държава. Той ви опростачи с чалга, за да гласувате за него, той ви довлече Радев с юмрука и машинния вот и той ви провали парламента. Ето как единПростак може да провали цяла държава. Царят *** в царството на глупаците, който го избират да им разруши държавата.