51

Така е тя...

преди 1 година

ЧАЛГАТА НА ПРОС ТАЦИТЕ ВИНАГИ НОСИ МИЗЕРИЯ ГЛАД И НИСКИ ПЕНСИИ...

50

СПАСЯВАЙТЕ СЕ ...

преди 1 година

..ОТ ЧАЛГАРСКАТА ПАРТИЯ ---ЗАЩОТО ЩЕ ОСТАНЕТЕ БЕЗ ХЛЯБ И БЪДЕЩЕ--НА СБЪРКАНИЯ ЧАЛГАР , НЕ МОЖЕ ДА МУ СЕ ИМА ДОВЕРИЕ , ЗАЩОТО Е ВЪВ ФАЛИТ И ВЛЕЧЕ ВСИЧКИ ОКОЛО СЕБЕ СИ , КЪМ ДЪНОТО...!--ЗАБРАВЕТЕ ГО...!

49

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

ТОВА Е 3-тия ПАРЛАМЕНТ , КОЙТО ЧАЛГАРЯ РАЗБИВА И ОСТАВЯ НАРОДА БЕЗ ПАРИ!ТОЗИ ЧОВЕК Е БОЛЕН .... АБСОЛЮТЕН ПСИХАР И ЕГОИСТ!!!....ПОМНИТЕ ЛИ , КАК ИСКАШЕ ДА ДЕЛИ ВЛАСТТА С БОЙКО 50:50 И ИСКАШЕ ДА СИ СТРОИ КЪЩА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ?!..ПОМНИТЕ ЛИ , КАК ИСКАШЕ ДА ВКАРА КАЛИМАНСКИ ЗА ШЕФ НА БНБ , ЗА ДА ИМА ДОСТЪП ДО ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ?!..."СПЕЦИАЛИСТИТЕ МУ "---СА ВСЕ ХОРА С БОЛНИ АМБИЦИИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ --КАТО ОНЯ С ШНОРХЕЛИТЕ , БАБА ЗАЙКА , МАНИАКА КАЛИМАНСКИ , ТОШКО АФРИКАНСКИ И Пр.

48

Анонимен

преди 1 година

Спокойно, в следващия парламент, няма да ги има. Хората разбраха, че са продукт на ДПС. Славчо да каже какво са си говорили с Пеевски, преди първите избори.

47

Анонимен

преди 1 година

На нови избори ще изхвърлим СЛАВИ на бунището на "Фалиралото шоу". Циркаджиите и сценаристите ще се върнат в зоопарка на Шефа си. Новата партия на Стефан Янев ще влезе в парламента. Ще остане като опозиция "Тройната опозиция" от ГЕРБ, ДПС и Възраждане. След гербодепесарите ще изчегъртаме менажерията на чалгарите, които събраха елита на мошениците, крадците и ренегатите от други изчезнали партии. Николай Василев ги съветва да уморят пенсионерите и работниците от глад, да дават помощи на богатите.

46

Анонимен

преди 1 година

Много точен ход на ИТН. Щом кабинета не работи добре е по-добре да се махне.

45

Анонимен

преди 1 година

Слави с ход който че му вдигне рейтинга ,първа използваха момента възраждане от недоволството на ПП с цирка с газа,милите им украинци безплатно на. море. ,и най важното увеличението на продукти и горива за което правителството не си мръдна пръста ,а раздаваха милиарди на милионерите ,затова оставка предатели

44

Алтернативата

преди 1 година

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПАДЕНИЕТО ИЛИ БЪЛГАРИЯ!?! ИЗБЕРЕТЕ САМИ! НО ТОЗИ ПЪТ МИСЛЕТЕ!

43

Анонимен

преди 1 година

Тия 15-20% само за последната една седмица ли са?

42

Анонимен

преди 1 година

..до 30..ами по-евтин е в Австрия и Германия е 2 Евро..ама ти не си бил тям скоро нали..

41

Анонимен

преди 1 година

..до 34...стига с тая македноия бе , тя сама се в предала на албанците..последните са мнозинство в измислената държавица

40

Анонимен

преди 1 година

да

39

Ку-ку бенд

преди 1 година

Е,държавните служители не са длъжни всяка година да почиват във ведомствени бази на смешни цени.Има и свободен пазар.За едни така може,а за други не.

38

Анонимен

преди 1 година

Затуй, нови избори, без машини. Защо трябва да държим в будна кома надменни и алчни некадърници, които служат на чужди интереси?

37

зАз

преди 1 година

И за къв ни е такъв "работещ парламент", който нъ тика още по-дълбоко в блатото????

36

Анонимен

преди 1 година

Как се интегрира за месец майка с две деца, без пари, без език, докато живее на гъ за на географията? Най-слабият министър е тоя, никаква мисъл

35

Анонимен

преди 1 година

Вие си го развалихте сами с любезното съдействие на Асенчо и Кирчо. Кой ви караше да харчите 9 милиарда за 9 дни декември 2021г.? Кой ви караше да теглите 32 млрд. лева дълг? Задлъжняхте внуците с този дълг на държавата с по 40 000 лева и вие ги обричате на мизерия. Кой ще ги връща тези пари? Децата няма да стават роби доживот заради вас!!! Не ИТН са виновни. Виновни сте вие с некадърните си политики. Оставка!

34

Анонимен

преди 1 година

ей пенсионери пак ви резнаха такива п.....яри като слави гербисти дпс разраждане оново се подиграват с вас точно те не желаят да се приеме бюджетът защото ги интерисуват техните игрички кой да захапе кокала отново този път вече трябва добре да внимавате за кои ще гласувате

33

Анонимен

преди 1 година

Когато още не беше министър другаря Проданов беше казал, че Кирчо и Кокорчо са "поредните политически шарлатани", но като докопа кокъла (стана министър) си промени мнението.

32

Анонимен

преди 1 година

Промяната е пагубна за почти всички, освен за тези дето се навеждат да си отключват вратата. С 15 хиляди заплата не им пречи и 5 лева да стане бензина