7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4 Безплатно друг път всичко е за наша сметка.

6

Анонимен

преди 1 година

До Хахахахахахахахахаха Ти конкретно, кои езици говориш? :)

5

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

За тези, които могат да мислят: румънците са изключително недоволни от натресените им гости :) пропагандата като тази статия не минава и там. Просто цензурата е толкова грамадна, че опитите да ни промият мозъците е безкрайна. укрите се изложиха толкова, че вече никой не ги иска. зеленият им наркоман неслучайно се притеснява, че Европа ще загуби интерес към тах и войната им. Време е медиите да спрат с видиотените статии. Все пак образованите говорим по два, три и повече езика ;)

4

Анонимен

преди 1 година

Само в България за ден се харчат почти 5 млн.лева. За 30 дни струват 138 милиона лева. В ЕС са на палатки. Киро Кеша и Кокорчо измислиха тази врътка заради хотелиерите, за да не им искат оставката им обещаха по 43,70 лв за ден на човек. От ЕС пристигнаха 148 милиона лева за бежанците до края на годината, което е по разчети на ЕС 8 ЕВРО ЗА ДЕН, А НЕ 43.70 ЛЕВА. Киро Кеша или Киро Парапета да връща разликата от наддаденото от бюджета. Писна ми да плащам данъци, а те да ги крадат.

3

Извод

преди 1 година

Значи Румънците показаха, че са гостоприемни, а българите показаха, как се дават пари на мутрохотелиери, като това беше използвано от руските слуги да хвърлят кал по бежанците. Познайте когато дойде време за възстановяване на Украйна българските "гостоприемни" ганчовци какво ще получат?

2

Анонимен

преди 1 година

Дайте им частни домове, нека се вдигнат наемите заради тях и да станат непосилни за работещите българи. Изгонете българите от квартирите им, за да настаните украинци и жална ви майка тогава. Бедна ви е фантазията, какво ще се случи.

1

ПП

преди 1 година

Какви частни домове бе? Хотели трябват, по възможност 4 и 5 звездни!! Да плащат гражадните на съответните държави. Така ни заповядаха от Брюксел и Вашингтон!