27

Анонимен

преди 1 година

А България изобщо не дава пари, освен на хотела или базата, нашите *** се скъса ха от злоба и лъжат, че сме давали кеш на украинците. Вие бихте ли живяла без никакви джобни, нито възможност за работа, лекарства и лакомства за децата ви? Изме*кяри сте русо*фашистите

26

Анонимен

преди 1 година

днеска в Билла едно украинче пази ред на касата,онези другите майка и баба блуждаят,и накрая 1 сокче и 2 кроасана ,но задържат касите,егати наглата раса.и те гледат отвисоко сякаш са от англ.кралски двор.

25

тя

преди 1 година

А "знаменоските "де са ? Отдавна не са размятали тези парцали !Как при бягство за да си спасиш живота се сештат за знамена с дълги дървета , а казват как не са могли нищо да вземат !

24

Ха ха

преди 1 година

Нека да ги настаняват румънците, после ще си скубят косите. Като си тръгнат украинците ще трябва да правят основен ремонт на жилищата си румънците. Парите които ще вземат няма да им стигнат, ще трябва доста да добавят за да ликвидират последствията от такива "гости". Лакомо д/*** кръв с/ре

23

Асоциален Примитив

преди 1 година

Както винаги за България не се отпускат никакви пари. Раздават на някакви прошляци от Румъния и Чехия но не и за България. ЕС не е полезен за България. Трябва да останем в НАТО но да напуснем ЕС.

22

До тя

преди 1 година

Една от "бежанките" които изселваха от хотелите на Златните не искала да ходи на Паничище и като я питат какво ще прави казва, че имала жилище в България и ще се наложи да ходи в него да живее. Това не са бежанци, а наглеци.

21

До тя

преди 1 година

"Тези т н бежанци спокойно можеха да се изтеглят в невоюващата им територия , а не да идват в Европа !"==>Тези т.нар. бежанци са именно от невоюващата територия.Хората от източните територии където падат бомби и се стреля бягат в западната част на Украйна.Там местните им дават своите жилища под наем на солени цени,а самите те се изнасят в Европа да поживеят на аванта.

20

Мишо

преди 1 година

Аре стига сте лъгали. Настанявали били! Има или някаква идваме или някаква далавера, мазна! Стига сте ни пълнили главите с пропаганда.Не ме впечатлявате, повръща ми се.

19

Анонимен

преди 1 година

Аааа и в Руъмния ли искат на наша издръжка?? ЕС нищо не дава за хилядите бежанци, всички взимат от нашия джоб, от моя джоб, взимат ми парите насила, помооощ, Путин, спаси ме!!!?!?

18

Анонимен

преди 1 година

Статията не е обективна, защото голата истина е, че 85 хил. украйнци са останали в Румъния, останалите 1 млн. са преминали през страната или временно, няколко седмици са поостанали.Все едно да кажем, че и ние сме приотили 320 хил украинци, поне толкова са регистрирани да влизат в България, само където в България са останали 75 хил.

17

тя

преди 1 година

Но в Украйна никой няма да ги отглежда , а тук всичко им е безплатно !

16

тя

преди 1 година

Тези т н бежанци спокойно можеха да се изтеглят в невоюващата им територия , а не да идват в Европа !

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19 "чети книги, че си жалък!" Ти в кои "книги" прочете, че на бежанци от война трябва да бъде отказвано убежище, и в кои "книги" прочете, че е признак на грамотност и образованост да хулиш същите и да използваш руски фейкове за изразните си средства?

14

Анонимен

преди 1 година

До Хахахахахахахахахаха "Кой какви думи изпозлва си е негов избор :)" Ми, нали и аз това казах. Избора ти казва нещо за теб самия. :))) Останалото, вече виждам, че нямаш какво да допринесеш, можеш вече да си влезеш в амплоато. :)

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 "Последното нещо, което можеш да ме наречеш е русофил." Хмммм, заредил се е да обяснява какви са лоши политиците, че пускат в страните си бежанци от войната в Украйна, използва всички сигнални думички типични за руските тролеи като "укри", "зеления наркоман" и др подобни, специално изфабрикувани руски фейкове, говоро и за "пропаганда", при положение, че в статията се коментират положителните и отрицателните аспекти на настаняването на бежанците .. Кого се опитваш да заблуждаваш?

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14, нищо не искам да кажа. Това са прои измишльоти, които се опитваш да прокараш! За разлика от такива като теб, силно вярвам, че сетът не се дели на черно и бяло! руските *** и украинцките *** са една каста :) Последното нещо, което можеш да ме наречеш е русофил. Но имайки предвид писанието ти, аз мога с лека ръка да те нарека имбециллл, защото такива като теб правят умозаключебия за хора, които не познават. А вие сте глупавви до безобразие => имбеццилли :)

11

Анонимен

преди 1 година

До Хахахахахахахахахаха Искаш да кажеш, че не говориш руски, но си на барикадата за руските нацисти ли? Защо ли това не ме изненадва? :))) Поредния русофил, който се е потопил в западната цивилизация и плюе ли плюе ... по нея.

10

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До Анонимен 9, английски, немски, френски и нидерландски. И четирите са сертифицирани :) Още нещо да те вълнува?

9

Анонимен

преди 1 година

малей колко румънки ще останат без мъжете си.

8

До коментар №1

преди 1 година

А какви са тези политици, които допуснаха тези хора в държавите си? Просто не трябваше да ги приемат и толкова. Да си стоят в Украйна и да се борят за страната си. Зеленото човече да си ги прибира, че писнаха на всички.