99

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Никаква разлика между Хер Шолц,Хер Ердоган(ЕР в името на грузинският турчин е със същото значение на ХЕФ в еврейският немски,тоест Идиш.Бали се досещате,че "Турция"е фалшиво понятие за ОСМАНЛИ,а осМАН абсолютно еврейско название. Честито ви погребение турко-алемано-евреи фараонични гнусни! Честита ви смърт зловеща!Да живее Русия Честна!Да живее Руско-Българската Държава!

98

Анонимен

преди 1 година

До 115 5-koС вето или без вето скоро членка на ЕС няма да станете. Черна Гора 7 години преговаря, а е затворил едва 3глави от 30, като повечето, даже не са отворени за преговори.

97

Ами

преди 1 година

Да се хващат всички дето толкова настояват, и да обяснят на РСМ какво трябва да направи, за да започнат преговорите !

96

тя

преди 1 година

Не съм харесвала тия ,които командват ЕС , а то е имало защо !

95

Валери

преди 1 година

Да си я направят швабите република та да разберат хубаво ли е лошото

94

От народа

преди 1 година

няма да влезе измислената Северна Македония докато не изпълни българските условия. Така че, няма да влезе. България е над всичко.така да бъде!

93

Анонимен

преди 1 година

До 98 5-koКлаудия Тени е корумпирана американска чиновничка, през 80те работи в Ген. Консулство на Югославия в Ню Йорк, защитавайки СФРЮ пред американските власти.Като знаем какво се случи с Югославия, ако бях н мястото на македонците сериозно бих се притеснил от ефекта на работа на Клаудия Тени.

92

тя

преди 1 година

Да сге чули ЕС да порицае РСМ за палежа ?

91

тя

преди 1 година

Не мога да си обясня какъв е този зор за РСМ -да влезе та да влезе , ако не длезе к,во ще стане ?

90

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама няма как Шулц да ни кара да се занимаваме с бившата република македония, след като Германия има на сметката още неизплатени от Втората Световна Война задължения към Гърция (репарации най-малко 10 млрд. с лихвите), а нищо чудно и към бившата република македония. Я да си оправи вересиите, пък после да се опитва да дава зор... А и в този район на Европа (както и на много други места) не таят особено ласкави спомени към германците, особено пък към тези, чиито имена им завършват с "ф"..

89

Анонимен

преди 1 година

До 5-ко Членството на Македониа на краиот е и во интерес и на Блгариа))))) България няма интерес най-вражеската й държава и народ да са в ЕС, нито пък в НАТО.

88

ПроСоТо

преди 1 година

До Ми..хм!..Я обясни в такъв случай защо в натовска и "ЕС" България всички реват,че Москва "ДЪРПАЛА КОНЦИТЕ" ?...Или е истина това и то би важало и за СМ,или е ИЗМИСЛИЦА,целяща да отклони вниманието ни от същината на проблемите....Та?

87

Ще се наложи

преди 1 година

...Путин да денацифицира и Германия....

86

Обективно

преди 1 година

След 27 юни ще стане и по- зле.

85

СРАМ

преди 1 година

СРАМ ЗА ЕС И ШОЛЦ!!!! ЗАЩО НЕ НАТИСНАТ СМ ДА НЕ ПАЛИ БГ КУЛТУРНИ ЦЕНТРОВЕ ?! ИЛИ ТОВА Е В РЕДА НА НЕЩАТА?!? СРАМ МЕ Е, ЧЕ СЪМ В ТАКЪВ ЕС!!!!

84

Анонимен

преди 1 година

Шулц, като си лично ангажиран с приемането на РСМ в ЕС, ходи да провериш как, какво и кога са изпълнили в РСМ относно задължението, като бъдещ член на ЕС, за добросъседски отношения. Не натискай България заради личните си обещания, България не може да подари историята и културата си на РСМ, защото ти си бил обещал лично.... Все едно аз лично да обещая река Рейн на Унгария....

83

ПроСоТо

преди 1 година

въпрос:..-Какъв ИНТЕРЕС има Германия РСМ да е член на "ЕС" ?..-Отговор:..-НИКАКЪВ !!!!..Но те са на принципа на шопа,който кацзва:-"Я не сакам мене да е добре,сакам Вуте да му е зле"...Та и тия така:-Ако РСМ стане част от "ЕС",ще трябва и на техните МЕСТНИ чорбаджии да пълнят гушките,но..важното е Москва ДА НЯМА влияние в тая ИЗМИСЛЕНА територия..А нашите изисквания?...КОЙ НИ БРЪСНЕ НАС "заслива" ?!.."Прекаления светец и Богу не е драг" и..Прекалено усърдния СЛУГА и на чорбаджията си е досаден..

82

Анонимен

преди 1 година

До 5-ko Австрия са с немски език а не австрийски. И ние това искаме от Македония че езика е български и сте българи. Така че австрийката е права.

81

Абе,

преди 1 година

До 5-ko Ако платите и аз ще говоря, че СЕВЕРНА Македония /винаги забравяте северна/, веднага трябва да бъде приета в ЕС! Друг е въпроса, дали ще стане?! Всеки може да говори, каквото си иска, но в Брюксел е прието, че всяка страна членка има право на вето!

80

Анонимен

преди 1 година

Германия дължи над 300 милиарда евро обезщетения на България, за използвани безплатно ресурси през ВСВ, без лихвите.