119

Кико

преди 1 година

Всичко е ПАРИ!

118

Анонимен

преди 1 година

Да престанат да се опитват да копелдисват и опорочават историята ни и тогава. Ох, то тогава пък ще е ясно, че Вардарска е част от българският географски етно-подрегион Македония и такова признаване няма да е необходимо!

117

MAHA

преди 1 година

Не знам защо първо не оправим вътрешните проблеми, които имаме, но се занимаваме с Македония.Имаме бедност, корупция, много в провинцията живеят на минимални заплати, пътищата са дупка до дупка, децата ви заминават за ЕС, за да им бъдат слуги...Какъв е този български фетиш, който поставя собствените си изкривени желания пред БЛАГОДОБСТВОТО си?Македонците ви казаха, че не искат да имат нищо общо с нас, но ние продължаваме да упорстваме, че те са наши "братя"???????

116

горкият българин

преди 1 година

Не знам защо първо не оправим вътрешните проблеми, които имаме, но се занимаваме с Македония.Имаме бедност, корупция, много в провинцията живеят на минимални заплати, пътищата са дупка до дупка, децата ви заминават за ЕС, за да им бъдат слуги...Какъв е този български фетиш, който поставя собствените си изкривени желания пред БЛАГОДОБСТВОТО си?Македонците ви казаха, че не искат да имат нищо общо с нас, но ние продължаваме да упорстваме, че те са наши "братя"

115

ББ

преди 1 година

До Thinkследващите 10 поколения ще плащат заемите на китайците...кого лъжеш мой???децата ти в сибир ли са???парите ти в юани и рубли ли са?свърши се путин гръмна раша и обслужващите го по Света като ги осветли!

114

ББ

преди 1 година

Това,че Шолц се хваща в капана на Троянските конеъ Македония и Албания---на театъра на мафиота рама със западна България,на егото на Макрон как бил вкарал ...троянски коне в ЕС...нелепо е,недалновидно...започнете строежа на СП 3 моля,няма българин който да позволи тази гавра и несправедливост...ще обесим всеки позволил тази несправедливост!!!не съм ***...беден българин съм...няма да позволя да сеете омраза срещу децата ни само защото ви плащат от мАсква и сърбия

113

Think

преди 1 година

Икономически Македония е по-добре със Сърбия и Черна гора, които си сътрудничат тясно с Русия, получават евтин руски газ и изнасят продуктите си за евро-азиатските страниНе им трябва ЕС, Гърция и България.Те ще надминат Гърция и България със светлинни години, ако подкрепят Русия

112

Анонимен

преди 1 година

Принципно има нещо сбъркано... Защо България трябва все да влиза в обяснителен режим и нон стоп тук да идват всякакви брюкселски бръмбари и прочие политически калинки да ни притискат...Ние сме член на ЕС и като такъв - поставяме условия...Макетата се натискат за ЕС и те трябва да се обясняват защо не изпълняват условията, а натиска да е спрямо тях!!!

111

Анонимен

преди 1 година

Северна Македония първо трябва да излезе от Югославския съюз. Нереформирани титови югославяни с антибългарска политика и вражеска държава не може да влезе в ЕС, защото тогава ще започнат проблемите на България.

110

Анонимен

преди 1 година

Северна Македония е като Бавария. Бавария има собствено правителство, парламент, канцлер. Ако Германия признае република Бавария за несвързана с Германия и че баварците говорят на баварски език, ще пуснем макетата след тях. Бавария е била самостоятелна държава и Прусия я завладява през 1871 година и прави Германската империя. Прусия е окупирала Бавария през 1871 година.

109

Анонимен

преди 1 година

Македония трябва да стане част от северна Африка там ще я приемат с отворени обятия.хайде братя македонци добре дошли в Африка!!!

108

Анонимен

преди 1 година

Не е важно изобщо какво иска Германия. важно е какво е важно за България Въобще не е нужно да слушаме немците защото вече трябва да сме си научили урока. Три национални катастрофи и съюз с фашистите който ни разказа играта. Доказано немците хич не ги бива в политиката и ако Киро продължава да гледа с погледа на вярно куче скоро България няма да има. Защото ЕС не е една маса хора а съюз на отделни нации чиято история и идентичност трябва да се зачита Киро да не го забравя.

107

Bogito

преди 1 година

Македония е фалшива държава. Няма място в ЕС. По-добре да бъдат разделени с Албания.

106

Кънчо

преди 1 година

България вън от ЕС и да си взимат макетата. И без др като претеглим ползите и загубите...май повече са загубите. Всички тия глупости за свободен пазар, свободно придвижване и прочие могат да се постигнат с добра дипломация. Толкова години сме членове на тоя съюз и така не ни пуснах в шенген. Само ни набиват канчето..пари вече все по теудно почват да дават. Британците да не са прости ? Сега им мн по добре...

105

баба мара

преди 1 година

и какъв е точно стратегическия интерес на германия за зап балканите защо западътвечно има някакви интереси на км от него защо не си решават техните проблеми свалете санкциите срещу русия довършете сев поток 2 изгонете ам бази 77 годиниокупация на германия тези бази са заплаха за всички нас спрете оръжието и паритеза украина искаме мир а не воини

104

Срам

преди 1 година

Нито французите, нито германците ни хранят и поят. Нищо хубаво от тях не сме видяли. Само изисквания и ограничения. Меркел напълни Европа с джихадисти, а Макрон се опита да ни навреди с транспортните фирми.

103

Съдията Дред

преди 1 година

До Анонимен ... Нашия премиер без значение дали се казва Киро или друг може да казва на другите ЕДИНСТВЕНО ако е независим и служи само на България , като Орбан, например .... а ако е зависим и служи на чужди господари, ТЕ му казват какво да прави .... Впрочем да си чувал наш Киро нещо да е казал в интерес на България и българите напоследък ?

102

Анонимен

преди 1 година

Редно е нашият премиер без значение дали се казва Киро или друг на такива визити и изказвания да отговаря ясно, категорично и пред тв камерите - какъв е проблема и какво трябва да даправят от бюрм за да си го решат. Като повтори едно и също на 4 посетили го за седмица големци - ще схванат и ще се укротят.

101

Анонимен

преди 1 година

За да има баланс трябва ясно да се каже- Един влиза, друг излиза.

100

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да се напъват проруските партии начело с льотчика РСМ и Албания ще почнат преговори за присъединяване към ЕС жъпреки отказа на псевдо патриотите.