165

Иванов

преди 1 година

За кой ли път пиша стига вече сте занимавали хората с тази неприятелска страна има си договор като почнат да го изпълняват реално а не дефакто може да седнем и да разговаряме и да спре сръбската-руска пропаганда срещу нас тогава ми бе да кажем да за членство в ЕС,иначе ще има ес,през крив макарон.

164

Анонимен

преди 1 година

Решението е просто. Да се обединим на БАЛКАНИТЕ! И тогава да видим раша, европа, сащ и т.н как ще ни гледат!!!

163

Мда

преди 1 година

Живущиге на Балканите така и те разбраха от голкова много години, че великите сили НЕ ЖЕЛАЯТ СИЛНИ И СПЛОТЕНИ БАЛКАНИ. От векове ги е СТРАХ от ЕДИНЕНИЕ НА БАЛКАНИТЕ...Въпросът е ние защо се подаваме!!!

162

Урок по история

преди 1 година

Сталин ни открадна Македония и я подари на Тито. Македонци няма. Има посърбени българи

161

Ръ

преди 1 година

Явно ще трябва да ги денацифицираме тези измислени македонисти.

160

Анонимен

преди 1 година

В Момента гледат същата телевизия която гледате и Вие - БНТ и си казват ,Боже не мога да повярвам на ушите си и очите си.Имало по-зле и от нас.Разбирате ли ,че те гледат Български телевизии и виждат какво се случва у нас.

159

Анонимен

преди 1 година

Започна да харчи по-малко бензин.

158

Анонимен

преди 1 година

Много Македонци са идвали тук.Това е проблема.Иначе можехме да ги излъжем.Сега гледат и Български Телевизиии.Гледат какво правят нашите политици,гледат какви престъпления стават,много неща виждат,даже гледат и нашия футбол.Няма как да искат да имат общо с нас.

157

Анонимен

преди 1 година

Та над 2 милиона Българи напуснаха България ,а Вие искате Македонците да се възприемат за Българи.Нещо не сте у ред.Романтиката отдавна е изчезнала.За какво им е?Та ние сме най-зле в Европа.Даже и те са по-добре в момента.Вижте цените и ще Ви стане ясно.Бензина там е по-евтин и е в пъти по-качествен.Колата ми стана по-мощна и започна да харчи като заредих бензин там.

156

Анонимен

преди 1 година

За съжаление и Мицкоски е идвал в България и е минавал през дупките в столицата.Отидете в Скопие и сравнете пътищата и тротоарите.Отидете в един краен кваратл на Скопие и след това в Орландовци или в Хаджи Димитър.В Хаджи Димитър няма тротоари и няма път без дупки.

155

Анонимен

преди 1 година

Много Македонци идват в България и си казват няма как от тук да произхождам.Няма как да съм Българин,няма как да си унищожавам държавата и да мразя всички съграждани.

154

Анонимен

преди 1 година

Няма нормален човек в света който да иска да е Българин.Какво не Ви е ясно.Погледнете ни пътищата,пенсиите,заплати на учители,заплати на лекарии сестри в държавни болници(запалатата на лекар в държавна болница е 1000 лв.),политиката в държавата,престъпноста,здравеопазване,образование и .....Не че в Македония всичко е супер,но е по-добре или не е по-зле от България.

153

Тито от отвъдното

преди 1 година

Македония чрез политиката на македонизъм се държи далеч от България, с надеждата, че ще настъпят събития, които ще позволят частично възстановяване на Югославиа. Македония се консервира чрез македонизирането си, докато събитията позволят това да се случи.Българизирате се, т.е. сваляте си македонския карнавален костюм и оставате, каквито си бяхте преди да ви го облекат сърбите. Влизате в ЕС. Не се българизирате - чакате Путин да ви вкара в Нова Югославия.

152

много тупи сте

преди 1 година

перо , те младите ще започнат да се връщат , нали сте с години назад , ЕС се разпада вие напирате с вашия предател от харварт да влизате там , винаги са се мъчили да разделят държавите на балканския полуостров за да не се обединят

151

Анонимен

преди 1 година

мицко стига политически лозунги , по добре да не сте в ес саво добро ви правиме , отродените братя не са братя , вие си отговорете какви сте

150

Джон Траволта

преди 1 година

В просветения 21 век всеки може да разбере каква е народността на населението в Македония. Разумният човек може да отсее истината от предрешена като истина лъжа.Територията на Македония е окупирана от Сърбия и Гърция след Междусъюзническата война, последвала Балканската война.Сърбия загуби своя дял, но не се е отказала. Тя е васал на една голяма държава на изток и нейна маша на Балканите. На нея се оповава да си върне загубеното, СРМ е етап 1.Едните си правят мини СССР, другите мини Югославия

149

Що е маке ...

преди 1 година

Измислено племе ...

148

Паисий Хилендарски

преди 1 година

Прочетох с любопитство македонските коментари. Оказа се, че знам македонски. Срещнах само една непозната дума - стварно. Потърсих в интернет. Оказа се, че това е сръбска сума и означава наистина.Изтръпнах. А може би и аз съм македонец...Ако всички българи се обявим за македонци, както са направили нашите сънародници край Вардара, ще станем отново един народ - от Черно море до Охрид, от Дунав до Бялото море, единен народ живее ...Имаше една такава песен.

147

До перо

преди 1 година

След 15-на години северна македония ще е северна Албания .Глупави хора .

146

Българин по рождение

преди 1 година

Господа западни съседи.Искам да ви кажа само едно-прочетете за Инициатива Три морета.Ще ви подскажа-ЕС вече не съществува.Разделен е на западен и източен.Източен като инициатива три морета включва източноевеопейските страни членки и такива,който в БЪДЕЩЕ ще станат членки.Още ли си мислите,че отивате на по-хубаво място?Лека нощ и успех по пътя!