62

Анонимен

преди 1 година

До София 2 милиона.... Само където ДБ потъна като СДС в канализацията за *** вода !Осман Октай каза :ИТН и ДБ са вече , МИНАЛО-БЕШЕЛО !Ристо иВАнов и Атанас Ат. , се провалиха , като Слави !

61

Върнете ми коментара

преди 1 година

Върнете ми коментара от преди 2 години, когато предвидих, че ще се въртим в предсрочни избори още поне няколко години, Киро ще стане премиер, след това пак ще има предсрочни, след това кризи. Предстоят ни още 2 или 3 предсрочни избора, а стабилността ще се бележи от събитието "смяна на кмет на столицата", последвано от събитието оставка на главния прокурор. ГЕРБ ще се бори отчаяно за столицата с всички възможни средства, но ще я загуби, след което ще дойде мир за България,ако не ни нападне Путин

60

КИРО = НИНОВА

преди 1 година

ПП =БСП = ДБ........ Комунисти, другарки и другари........

59

Анонимен

преди 1 година

Всички в НС са корумпирани по някакъв начин !

58

Анонимен

преди 1 година

Аз не виждам в НС да не е обвързан с най-голямата КОРУПЦИЯ в БЪЛГАРИЯ , ЗАТОВА СЕ ПЛАЩАТ ВСИЧКИ ,... ИНАЧЕ НЯМА ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ !

57

Молба

преди 1 година

Бойко, вади белия кон и дай на тия смешковци да го почешат по топките. Те за друго не стават

56

Анонимен

преди 1 година

Нещата почнаха да се изясняват. След като на всички им писна от Тиквата и излязоха на улицата, явно Слави са го гласили за новия месия който да омайва простия народ с приказки за справедливост докато нещата да продължват да си вървят под масата скрито-покрито. Очаквали са да грабнат всичката власт както Буци навремето, но не им се получи. След плачевният резултат на последните избори решили да се набутат поне при най-доходната хранилка с пътищата и сега като видяли че не се получава, рекли "чао"

55

София 2 милиона

преди 1 година

Мафията ГЕРБ-ДПС-ИТН няма никакъв шанс срещу обединена София на ДБ. След като Борис Бонев стане кмет на град София, ГЕРБ ще загуби почти цялата си сила и ще започне бавно и все по-срамно да върви по пътя на своето небитие. На този етап ИТН ще е извън НС, а ДПС ще са на 4-5 то място, след ДБ, ПП и Партия "Нова Левица"

54

Анонимен

преди 1 година

сокола знае защо КОЙ-ИТНМИСЛЕТЕ

53

Закривай Муунчо

преди 1 година

Винаги е имало лъжливи политици и крадене, ама такова крадене и такива измамници никога не е имало. Затвор за вас

52

Факт

преди 1 година

Вътрешната политика на България се тресе от стария конфликт Софийски Сeляни vs Провинциални Селяни.

51

Смешноци

преди 1 година

Градската промяна на измамниците воюва със селската промяна на чалгарите. Даже Корни и Ристе загубиха образ и звук

50

Ясна Работата™

преди 1 година

ИТН се опитаха да уредят 3.9млрд за ГЕРБ-аджийската хранилка и като не им мина номера и ги плеснаха през крадливите лапи, разцепиха коалицията с 200.

49

Анонимен

преди 1 година

ДОГАН дръпна щепсела(ИТН) на управлението. итн=мафия=дпс2

48

Канадски измамник

преди 1 година

И секретарката на мравояда от Дъ И Бъ се е изходила по въпроса. Затова законопроекта е пълна каша

47

Странно

преди 1 година

В началото си мислех че БСП ще разцепят коалицията, но явно на Корнела ич не и дреме. Те са и дали там кокал и тя си тупа топката спокойничко.

46

закон за коеупцията

преди 1 година

господа такива закони се правят от кристално чисти политици А не от мошенниci и дери бейоvi които са по върховете ,хвани единия удари другия всички са един дол дренки и тези ще ми правят закони

45

&~~

преди 1 година

Славчо е човек на Бойко и Доган, ама глупавите български избиратели не го разбраха. те са свикнали да бъдат лъгани от мафията, защото толкова ими е акъла.

44

Паралес

преди 1 година

Лъсна истината кой-кой е в българската политика. 2 години се прикриваха, но истината рано или късно излиза наяве. Винаги.

43

Бойковата Зима

преди 1 година

Славчо, Боко и Доган се грижат да изкараме студена и гладна зима, защото са големи държавници и ги е грижа за народа.