82

Анонимен

преди 1 година

Най-лесно е да критикарстваш и намираш кривини у другите. В миналото е имало такава професия (обикновено упражнявана от недъгав) - шут. Два пъти му се даде възможност да покаже възможности и воля за управление - и двата пъти се скри зад дивана... Колко трябва да си озлобен на света и околните за да играеш вечна роля на контра. Къде отидоха приказките за демокрация. Задкулисно управление на шепа избранници, повярвали в лъжовни приказки с менторски тон в полутъмна стая - като подземен бос. Срам!

81

121-и

преди 1 година

Как учиндолският чалгар да няма образование?! Хайде холам, че той "следва" 20 години в Консерваторията и понеже е много ***, накрая един ректор, поканен да гостува в порнографското му и просташко щоу то съжали, и му връчи една диплома! Ама после се оказа, че тя е незаконна!

80

Анонимен

преди 1 година

Славчо нали беше за мажоритарни депутати.Тоест всеки депутат да гласува по съвест. Ха ха ха ха ха хаха

79

Анонимен

преди 1 година

И двете партии не са стока, но чалго-мутрите са една идея по-нагли.

78

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 113 Шшшшт ! Тихо че ще разбере жената на Киро.Линда ли беше ?

77

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 107 Как Слави да няма образование ? Казва че може да свири на виола , ама никой не го е виждал и чувал.Че и някоя английска дума научи от Годжи.

76

германски медии

преди 1 година

Германски медии уличиха Учиндолеца в задкулисие и подкрепа на корупционния сарайско-бянкски модел на гарбежи и пресътпления! Къде си бе, Хаджи Тошко, къде си ***, Митевата чалгарска слугиньо?! Хайде де, обвинете и германските медии, изливайте кофи с помия по тях, както правите с Кирил Петков и Асен Василев! Кремълски лакеи и национални предатели, дето вече цял народ ви презира, мрази ви и ви проклина! Къде си бе, инвалидът от дивана?! нещо да коментираш?!

75

Ти да видиш..

преди 1 година

До истина 101 Корумпирания Рашков борец 1 с корупцията.

74

Анонимен

преди 1 година

До 72 Наясно ли си че газ идва от Русия чрез посредници и по скъпо за България 72 ти къде живееш и защо пишеш лъжи глупави лъжи кои ли шарани кълват толкова ли са много А пъпъ са стари Мутри които даже нямат партия огпабиха каквото можаха окрадоха саботираха фалираха държавицата ни Сега освен Радев да вземе да управлява борец юмрук къде е да оправи блатото което сътвори тук нали се има за стожер моралният единственият успешният

73

Кокорорчо

преди 1 година

Айде Кокорочовците вън

72

Анонимен

преди 1 година

Дали Орлин Алексиев не е кукловода на чалгаря... от 70 депутата на първите избори нещата отиват на извън парламента.

71

Анонимен

преди 1 година

Мирослав Иванов да види първо записа в ПИК, където Лена и Киро влизат в тайна любовна квартира посред бял ден,а Киро я опипва. Срам! Срам! Обърнаха МС на бардаk.

70

До 109

преди 1 година

По поста ти се вижда че сси абсолютно в редиците на посочените от теб пр....о .ци ?Използването на обиди ,говори за липса на аргументи!

69

Анонимен

преди 1 година

Бойко и Славчо да си простят за всички обиди, които си казаха един на друг, да си стиснат ръцете и да управляват заедно.

68

Анонимен

преди 1 година

"почтен депутат" е нещо като дървена стомана...

67

До 102

преди 1 година

Коя точно е столичната десница бе майсторе ? Тази на Наско и Ристо ,които са в съюз с БСП ли ???

66

Анонимен

преди 1 година

Използвайте времето да си стегната багажа, че после може и да нямате време!!!!!!!

65

Бял Кон

преди 1 година

Бойко се завръща на куц Славуц.

64

София 2 милиона

преди 1 година

Това може и да е така, но столичната десница създава вакуум, който рано или късно ще бъде запълнен с нещо и когато това стане, фалшивата десница ГЕРБ става излишна.

63

истина

преди 1 година

Най корумпирани са тези, които уж борят корупцията, а си разчистват терена. Единият лъжец, другият крадец, а третият стар но бухалка на двамата. Две малки партии на ръба 4 % със зъби и нокти ги поддържат, за да лапат докато са на власт. Не ги наричайте мафия, за да не обидите мафиотите.