56

Гост

преди 2 години

Така е, но това което си писал е било по времето нап социализма. Сега е капитализъм.

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен к.50, к.55 Бихте ли обяснили какво са работили тези, които са се осигурявали на заплата 9000 лв? Та това са били вицепремиери, депутати, били председатели на 2 парламентарни комисии и членове на още 3 броя ПК! Тях онези коне с капаци не ги 'наказа', както процедира със стотици хиляди, които Пожарникарят лиши от осъвременяване на пенсиите за цели 6 години! Пожарникар, не те ли е срам?! И сега пак се натискаш да управляваш! Нали навремето каза, че с ДПС никога няма да управляваш?

54

Анонимен

преди 2 години

До Курис Пичерядис,к.57. Не лъжете: за ПОЛОВИНАТА пенсионери реално повишение НЯМАШЕ! Заради лишаването на пенсионерите от полагащато им повишение цели 6 години вместо от НОИ и МТСП на Гьоков да оправят тези своеволия на Пожарникаря, който сега се натиска пак да ни управлява, тези с капаците на очите си направо устроиха сеч. Вървете по дяволите! И този наглец от Банкя да се маха!

53

Анонимен

преди 2 години

Да престанат тези двамата от Продължаваме подмяната да ни плашат с това, че няма да бъдат повишени пенсиите на пенсионерите. Шефът на НОИ такива нареждания даде подчинените си чиновници, че половината пенсионери останаха с нормалното си повишение по швейцарското правило. НОИ се оказаха пogлo.г.и на властта, каквито винаги са били. Сетне се чудят, че над 2 млн. души гласуват срещу нея. Ами защото вие непрекъснато се подигравате с тези, които ви създадоха и отгледаха такива нагли екземпляри.

52

ББ

преди 2 години

е тоя гоУем бизнесмен...не произвеждащ нищо и не плащащ данъци...или смешни...гладните пенсионери му финансират бизнесите...99 % е така в България,хората са бесни...той краде...имат двойни счетоводства......декрларира нулева или загуба...трикове...и реват ама давайте...и грабят гладните...и ги лансират ежедневно по тв-та...*** на Световните пазари с продукт и печели мой...не с грабежи от гладните ни майки и бащи...избори и да се отървем от тези ***,и пращат робите на минимална да стачкуват...

51

ББ

преди 2 години

никакъв бюджет...никакви социални...оставка и вот ...слугите на рашите..."патриотето" да им плащат хляба и тока...докато не се пойзтепем няма да се оправим...ПП сте жертва ако продължите...оставки...да ги видим!!!

50

ББ

преди 2 години

биков и боко да обяснят как така предизвикаха загубата на едни 12 милиарда по плана...безвъзмездни пари давани на Народа ни...Петкав оставка и Вот...Народа ни не е евтин...ще ги преживеем 12 милиарда...те няма да могат дпс-гроб!!!

49

ББ

преди 2 години

не приемайте нищо,призовавам Пектов да иска вот и да ни прати на избори за да плюем в лицата на рашистите и мафията от дпс-гроб,възраждане и подобни национални предатели които ни ограбват от десетилетия,ще дадем достатъчно на ПП за да могат да ппроменят България,да спрат грабежите и беззаконието,да вкарат в затвора мафиотите и крадците...Избори!!!нямате пари да ни купите дпс-гроб...ще ви вземаме и ще гласуваме за ПП...Избори!!!

48

Гражданин

преди 2 години

Нови избори и изхвърляне на сценаристите на дългия

47

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията изяде всички увеличения. Хартиики без покритие. В момента покупателната способност е намаляла три пъти. Предпочитам да взимам 200 лв но хляба да е 15 стотинки. Един обяд в заводският стол с първо второ и трето струваше 57 стотинки. Филия хляб беше 2 стотинки. Да ви еа демокрацията.

46

Анонимен

преди 2 години

Дайте на Кирчо минимална работна заплата да видим как ще оцелее

45

Анонимен

преди 2 години

Цъкайте минусите на Велев, но накрая няма да има кой да ви внася ни осигуровки, ни ддс - младите бягат през глава кой където може.

44

Анонимен

преди 2 години

Почти 4000 лева може да достигне най-голямата пенсия на пенсиониращите се сега и през миналата година на база годините от 2000 година до пенсионирането. За 1850 даже няма нужда даде осигурявали на максимума.

43

Анонимен

преди 2 години

Велев е прав, а този с кофичките мляко и лекарствата да ходи в Северна Корея - га са били млади са избрали да не се напъват и всичко са изяли, а сега с големи усти и пак изкяриха горките. Е, защо да се плащат осигуровки като накрая всички под чертата по равно. Колкото си допринесъл толкова ще получиш, всичко останало е алабала.

42

глупости

преди 2 години

При това осигуряване досега,най-голямата пенсия може да стигне 1850 лв Какви 3500лв?Това е за някогашно бъдеще неопределено,когато дълго време ще се осигуряваш на новия таван-3400лв

41

ууу

преди 2 години

При Бойко и ВлаТко дете вуйчово слатко за пенсиите нямаше живот,защото или трябваше да гладуват за да си купят лекарства,или да се лекуват,но да гладуват.Надявам се оня отгоре да не допусне това и да има възмездие,защото една вяра ни остана.

40

Анонимен

преди 2 години

И сега какво. Няма пари за градския транспорт, така ли? Няма да има и ПП. Софиянци няма да ходят пеша. А пеша ще си тръгнат от ПП.

39

Анонимен

преди 2 години

Излиза че заради българите в Македония няма да приемаме бюджета на това правителство тоест ще правим сечено на българите в България.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Пенсията на търтеите ще стане 2500 лв, през октомври - 3000 лв и вече се мисли за 3500 лв. Интересно кои са се осигурявали на 7500 лв и 9000 лв? Министри и вицепремиери или водещи предавания в телевизионни предавания?

37

ПОМОООЩ

преди 2 години

ВЪРНЕТЕ БОЙКО И ВЛАДИ ГОРАНОВ! 12 ГОДИНИ НИ ОПАЗИХА ПАРИТЕ НИ, А СЕГА ЗА ЕДНА ГОДИНА ПОЛОВИНАТА ИЗВЕТРЯХА, ИЗПАРИХА СЕ, ОБЕЗЦЕНИХА СЕ.