29

Анонимен

преди 1 година

Трябва да има по- лек режим за КНО за самоотбрана. Сега действащия закон, изисква "доказване на необходимост" (правен абсурд) тоест или доказваш "финансово", че ти трябва, или чакаш да те пребият първо до смърт за да искаш.

28

Анонимен

преди 1 година

До SSНа народа му е забранено, но в закона се казва, че трябва да докажеш "необходимост...", което е явно нарушаванет на правата и повод за корупционни практики.

27

Анонимен

преди 1 година

С тези умрели закони, без право на самозащита и без право на оръжие, тъмните шведи ще убиват на воля. Закони и истинско управление трябва а не п......си.

26

Анекс

преди 1 година

169 роми

25

Статистика

преди 1 година

Преброяването през 2011 показва общо 1408 души население на Търнак, от които 749 българи, 7 турци, 169 ***, 475 не са отговорили като какви се самоопределят ... "Контингентът е много лош" - очевидно.

24

Анонимен

преди 1 година

Оня ден министъра каза че започва изплащане на високи пенсии и това е резултатът

23

Теди

преди 1 година

ГРАБЕЖ НАЙ -ВЕРОЯТНО СА ТЪРСИЛИ ПАРИ

22

Боко харем

преди 1 година

развъди избирателите си. Сега им сърбаме попарата. Особено на глутниците в малките градове и села. МВР не можело да се справи, можело да прави протести за все по_големи заплати.

21

Гост

преди 1 година

*** ни събратя . Сигурните гласове на ГЕРБ. Съдът и прокуратурата ги пазят като очите сиКъсметът на тях разчита ГЕРБ отново да са на власт

20

Аз промяната

преди 1 година

Това са колеги от харем гроб. Всички са били с тениски с лика на божествената Бойко кадъна и по негова заръка действат, защото кадъната профука всичко откраднато и вече е гладна, затова всички гербери сме впрегнати да упражняваме особеностите на етноса ни.

19

SS

преди 1 година

Докато на Бг народа му е забранено да притежава оръжие ,а такова се дава само на една привелегирована прослойка ще е така !

18

Прокурора

преди 1 година

Спокойно вече са заловени.Обещаха повече да не правят така и ги пуснахме..l.

17

Анонимен

преди 1 година

Зелята за го мислят другите зели около него. Ами да вземе да си прибере народа и да си оправят батака, че доста има за оправяне. А тук наистина трябва да се излезе с искания, по някакъв начин да разберат тия управници, че има доста вътрешни проблеми за оправяне, не са само на другите държави, дето са се захванали, ама все едно няма и техните да оправят.

16

индиянец

преди 1 година

До ЦСКАр Идват от Египет, ама айде.

15

Анонимен

преди 1 година

Напишете нещо за Зелята - какво е казал днес ! Той е по-мил на управниците от собствения им "матриал" !

14

Пловдив

преди 1 година

Крайно време е за брутални протести с основни искания за незабавни наказателни промени в правосъдието. Моментално влизане в затвора спиране на всички социални помощи към роднините на извършителя и разрешаване използването на огнестрелно оръжие за защита на дома.

13

Анонимен

преди 1 година

Добре е, днес сто пъти по тв отчетоха спад на престъпността. Изобщо я няма, ама Ич, изкорениха я. Човекът дано се оправи, ама психически как ще се съвземе? Вместо да си изкарат спокойно старините, обират ги, пребиват ги, кметът отчита, че хората са ужасени, пък и само в Търнак да беше, и никой нищо не предприема.

12

Мордор

преди 1 година

Българите са роби на божествения Етнос ,а робите освен да робуват,теглят и да робуват ядът и бой.Тва е положението от тука на сетне колко бой има да изядеме...

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 - да бе а тиквата ги хранеше с нашите пари и те пак крадяха и грабиха, но пък гласуваха за него .

10

АнонимеН

преди 1 година

ВЛИЗАНЕ В НЕЧИЙ ДОМ ЗА ДА ГО ПРЕБИЕШ И ОБЕРЕШ ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЗВА МНОГО СЕРИОЗНО НО ЗАКОНИТЕ СА СМЕШНИ! ПРОМЯНА В ЗАКОНИТЕ ТОВА Е НУЖНО НО НЕ ГО ПРАВЯТ ЩОТО ТАКА СЕ ДЪРЖИ НАСЕЛЕНИЕТО В НЕПРЕСТАНЕН СТРАХ ЩОТО САМИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ СА ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ - БОКОВЦИ , КИРО МЕНТОВЦИ ФАНИ ЕДИНЯ УДАРИ ДРУГИЯ!