13

Black Sea

преди 1 година

До 10. Не е важно да си набоцкан. Важно е с какво. Виж В ЕС и Щатите където има висок процент ваксинирани и всичко работи почти както преди каква е ситуацията. Има заразени но малко. Щото ваксините са качествени. Не са като китайските ***.

12

Demonaz

преди 1 година

До Анонимен 7Пет пари не давам за медициските комунисти в чайна. Да ги тестат по сто пъти на ден дори. И тук искат да въведат комунизъм 2.0, но този път дигитален. Реално сега си разчистват сметките различните крила в партията. Смърт за медицинския комунизъм. И без това са много като в индия. Да ги намалят.

11

До 4

преди 1 година

Един такъв подсмърчащ уби двама в офиса на сина ми и вкара в болница още 6 от общо 17 души. Е бааах ти наглеца!

10

Въпросителна

преди 1 година

Всички там са набоцани нам колко си пъти! Като как продължават да боледуват?Тестове са им правени буквално стотици, в някои периоди по 2 пъти на ден.

9

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Без инфо за Ковид, светът изглежда някак сив и безинтересен.

8

Анонимен

преди 1 година

Някой чете ли тези глупости.. Заглавието е достатъчно- пропаганда!

7

Анонимен

преди 1 година

Ето там наистина хората страдат и имат нужда от помощ, а не като тия туристи тук, дето с претенци и нахалство завладяха черноморието ни и почивните бази. Ама на хората в Китай никой не се тръгнал да помага! Защо? Защо това страдание се замита под килима и всички гледаме и философски приемаме, че щом е комунизъм там, то си е нормално? Не е! На тези хора трябва да се помогне! Тези издевателства трябва да бъдат спрени!

6

Анонимен

преди 1 година

Китай-подгряваща група за есента на Ковид-23 в Европа. Дигитален тоталитаризъм 2.0.

5

Въпрос

преди 1 година

Тез пак ли почнаха да ядат печени прилепи!?

4

До 2

преди 1 година

Хората толкова се уплашиха и вярваха в тоя Ковид че миналата година кат почнах нова работа настинал с кашлица и посмърчащ,мислех че шефа ще ми каже първо си направи един ПСР тест и тогава ела,а на него грам не му пукаше :)

3

Анонимен

преди 1 година

Пращайте бибитко да изкърти пейките и всичко ще е ок.

2

Анонимен

преди 1 година

COVID = комунизъм. Идеалното извинение за отнемане на свободи.

1

Анонимен

преди 1 година

Това е опитният полигон, на който провеждат проучвания как най-ефективно да се контролира населението. Гледайте какво става там, защото като приключат експериментите и изведат работещ модел, същото ще направят по целия свят!