16

Анонимен

преди 1 година

НЕ ТЕ Е СРАМ , ОТКАЧАЛКА ТАКАВА !!!!! С КОСТОВ РАЗБИХТЕ СЪЮЗА НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ !!! ЗАБЛУЖДАВАХТЕ ХОРАТА , ЧЕ УЖ СТЕ ДЯСНА ПАРТИЯ , ПЪК В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ГЛАСУВАХТЕ ЗАЕДНО С БСП-КОМУНИСТИ!!.......

15

Щирлиц

преди 1 година

Поредната ненаситна червено-синя ламя.

14

Анонимен

преди 1 година

Екатерина Михайлова беше класа! Редно е пак да оглави СДС.

13

Анонимен

преди 1 година

Кирчо да стяга куфарите.А кой ще оправи поразиите свършени от него не знам.Патологичен лъжец

12

Анонимен

преди 1 година

Сега многу дипутати от коалицията потриват доволно ръце, че може и те да седнат на освободените министерски постове.

11

Забравяте Спец Съда

преди 1 година

Лично аз мисля, че затварянето на Спец Съда, е топ 1 анти-българско решение!! Това значи,че автоматично ще натоварят и без това задръстените и сега съдилища, защото всеки който се е сблъскал с търсенеот на справедливост, знае че се чака по няколко месеца за инстанция-сега ще стане поне по година!!Тези хора, знаеха, че ще натоварят съдилищата и въпреки тва закриха Спец Съда! Какво става с клиентите му сега-най-големите крадци в държавата-Бобокови,Баневи,Арабаджиеви,Минков и т.н?Май за тях работят

10

Зозо

преди 1 година

Тая жива ли е още? :)))))))))))))))))))) Щото ДБ-то умряха вчера :)))))))))))))))))))))))

9

Така е, за жалост..

преди 1 година

До Решения в наш ущърб!Няколкото дълга,които изтеглиха и историята с Македония да не ги споменаваме..Искам някой да посочи ЕДНО решение на това правителство, което е в интерес на България,народа и икономиката!!!! Посочете ми поне едно!!!!!

8

Решения в наш ущърб!

преди 1 година

Това правителство взе няколко ОЧЕВИДНО вредни за нас и народа решения и те са: анти-руски санкции,които вредят и на нас,приемане на твърда дата за Еврозоната,при положение,че всички икономисти вкл. бащата на валутния борд казаха,че РБ не е готова и това ще доведе до обедняване за всички нас,не подновиха договора за евтин газ с Газпром и вместо това най-нагло ЛЪЖАТ,че този от САЩ/втечнен,шистов/ е по-евтин,което е НЕВЪЗМОЖНО,искаха да ни вкарат във война срещу Русия,искайки да дадем военна помощ

7

Анонимен

преди 1 година

Добра идея да хванете 20 от кръстовището за министри...може и по-добре да се справят от тези продажни еничapи,които мразят българите и по телевизията даже ги обиждат.

6

Анонимен

преди 1 година

Бюджета не може да се гласува без мнозинство, защото има много дългове и после няма кой да понесе отговорнос в затвора че тегли толкова много заеми за евро зоната.

5

Анонимен

преди 1 година

Тая вампирица откъде я извадихте от нафталина?

4

Анонимен

преди 1 година

Най-стабилно управление е и на Живков както беше и що не върнете конституцията. Ако е малцинство тогава за какво са изборите. Може и с 0,0005 % гласове или ще хванем 20 човека от кръстовището за министри.

3

Анонимен

преди 1 година

По принцип всичко е възможно, ама няма да се получи!

2

Анонимен

преди 1 година

Класната от къде я изкопаха? Явно вече не стигат атлантогейските клакьори! Кой ще виси под крилата на самолета на Мустафата?

1

Анонимен

преди 1 година

Тая костовска муммия още ли мърда ве?!? Че чак и акъл дава. Да емигрира някаде с заграбеното и да не се обажда,че и тя бая греба с черпака.