175

Хенри Кисинджър

преди 1 година

Квот имаше да казвам го казах

174

Анонимен

преди 1 година

Обединеното кралство искат слаба европа, както винаги. Полша са *** на УК и правят доста проблеми на ЕС от години. Прибалтийските те са от хора и според на къде духа вятъра ... войната просто трябва да спре

173

Анонимен

преди 1 година

То е ясно какво ще се постигне - *** ще бъде денацифицирана,демилитаризирана,рускоязичното население ще живее свободно и няма озверели фашисти да разстрелват мирни хора

172

Анонимен

преди 1 година

"Балтийските републики, Полша, а и Обединеното кралство се обявяват за продължаване на войната, докато Русия претърпи поражение." И така беше ясно кой на практика воюва с Русия, но сега открито си признаха.

171

Анонимен

преди 1 година

Нищо! Най -много Европа да фалира заради тази Осрай..на.Да му изключват интернета,на Зеленото психо ,че стана досаден с ежедневните искания и да се оправят

170

Анонимен

преди 1 година

Какво сме се развълнували толкова. Вземете пример от украинците дошли на почивка уу нас и по цяла Европа. Не им дреме. Повече ги вълнува качеството на храната и дали има СПА и басейни и дали леглото е достатъчно меко. Така че, гледайте вас си и не се напиняйте да оправяте света.

169

анонимен

преди 1 година

Русия не е изостанала и бедна. Дори тези огромни заводи, дето се криеха и сега явно ще се крият в химически завод, показват това, кой мислите ги е построил. Там, в Русия, олигархията прибира всичко, и затова са бедни хората. Също мисля, че невинни няма и войните трябва да се спрат, а не да се демонизира този или онзи. Тези, дето пищят сега, бяха пример за див колониализъм и яко млатене съвсем скоро.

168

анонимен

преди 1 година

Русия е крайно бедна и изостанала, за да плаща на някакви си. Виж, другият свят ви плаща на вас, защото може. Така че спрете с това плащане, та плащане. Да не мислите, че украинците са света вода ненапита? За мен истината е, че не е виновна единствено Русия, и още нещо - всички големи страни действат по този начин и буквално тр.епят всичко, което им пречи. Просто няма да са големи, ако са невинни момине сълзички. Затова да има международни споразумения за забрана наподобни варварщини, спешно.

167

Българин

преди 1 година

Гледам, миллета започна да се обижда! Че що се обиждате на мене бе, да не би аз да съм виновен че не станате за нищо, тези претенции към майките и бащите си, от тях са ви гените!

166

БОЗО

преди 1 година

До ГОЧО Ау, ама яко си се надрусал с руска пропаганда! Направо ти са се премрежили очичките!!!

165

ГОЧО

преди 1 година

Целият свят е разделен, защото "демократична"европа 8 години си затваряше очите за геноцида в Донбас и Луганск и сега ще търпи последствията от това! Европа е икономически и ресурсно зависима от Русия и никога няма да преодолее тази зависимост, защото ресурсите взимани от тсам са най-евтини! Иде зима а дори и дървата са в Русия! Зелената енергия е една утопия за производството, защото е нестабилна и изключително зависима от природните условия! Ядреното гориво пак идва от Русия!

164

Българин

преди 1 година

Ей това русофилството трябва да е доста доходно занятие! Гледам всичкото миллет, дет не става за нищо, се е юрнал по форумите да защитава Путин! Дано да им плащат добре, защото иначе ми е жал за тях, ще си изкълчат пръстенцата за нищо!

163

Анонимен

преди 1 година

Трябвало да ке води война, докато Русия претърпяла поражение! Това все едно да употребяваме компютри, докато Бил Гейтс фалира.

162

Анонимен

преди 1 година

Снощи Европа се оказа не само разделена, но и крайно обидена от байДжо, който заяви, че западното полушарие се явява най-демократичното от всички полушария. Според байДжо мизерна част от Еесовската Зона е демократична.

161

СВОЙ

преди 1 година

Както винаги мишките изпълзяват накрая.В началот коментарите показват съотношени от 3/1 до 7/1 в подкрепа на Русия и заклеймяване на терористичният режим на Украйна.В края коментарите се обръщат,защото нормалните хора са прочели статията,дали са своето мнение в коментарите,а накрая изпълзяват тролчета,платените мишоци,които излизат накрая да пируват,когато великаните са си заминали!Мишоци ,много сте жалки!

160

СВОЙ

преди 1 година

Нагла Украинка,като повечето от тази зомбирана нация,готова да умре за интересите на САЩ.Германия и Франция разбират,че войната на САЩ срещу Русия с помоща на пушечното месо Украйна е в полза на Империят на Злото и губеща е Европа.Така,че забавяйки малко доставките Русия ще си свърши работата и ще освободи Рускоезичните територии от Терористите от Азов и промитите мозъци от ВСУ.

159

рибока

преди 1 година

До 210.Само в религиите всеки си получава заслуженото.Как си получиха заслуженото извършилите атомните бомбадировки над Хирошима и Нагазаки,че не си спомням? Коя от петте членки на ООН с право на вето след Втората световна война е водила най-много войни без резолюция от ООН и какво възмездие е получила,че съм забравил?

158

рибока

преди 1 година

Премиерът Петков те каза ли,че Русия корумпира местни политици чрез газа?

157

до 201

преди 1 година

Очакваме да видиме кой кого... защото с мурзили и генетично увредени създания няма да живеем.

156

Анонимен

преди 1 година

До Не фен на Путин.-"И кой предизвика войнат"..Същите които създадоха Зеленски и Байдън и искат да продължи трагедията с Украйна, с надеждата Путин да направи грешна стъпка и да започнат Св. Война. Същите които съсипаха ЕС и света с инфлация и глад, чрез "работещите" санкции. Същите които са вложили инвестиции за солар панели, ветро-генератори и батерии от Китай и които с в джоба на ККП. А Китай ще ги произвежада с руски горива и въглища и да им ги продава. Да живее зеления проект и Зельо еколог