195

Другарят Путин

преди 1 година

Адаш, оръжия ли искаш?! Май твоите приятелчета от запад не ти дават достатъчно?! Нищо - аз ще ти доставя боеприпаси до пълната денацификация на руската провинция Украйна!

194

тя

преди 1 година

Не Русия , а САЩ наказват Европа ! Тия *** дето се избиват всеки ден ни казват какво да правим !

193

Анонимен

преди 1 година

. УНИЦЕФ съобщи наскоро за 262 загинали украински деца,а донбаските деца са загинали 1200 цели 8 год.имъчиха луганск и донбас не маха покои денонощно от бомбите на киевският фашистки режим

192

Анонимен

преди 1 година

Като изолирате Европа от Русия, Европа ще фалира. Русия не е само газ и петрол има цялата мендеелева таблица. Суровини без който светът не може.

191

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 213: Точно Афганистан ли намери за русофобски пост? Афганистан е най-голямото поражение за американската армия. Не че Русия не загуби там десет години, но САЩ цели двадесет години с едни талибани не можаха да се справят и накрая се изтеглиха позорно и изоставиха оръжие за милиони долари.

190

Някой

преди 1 година

Европа не е фактор за нищо! Последният европейски с уверен беше Нацистка Германия!

189

Анонимен

преди 1 година

До Бачо, рушки тролейбусе, ще изчезне както изчезна Афганистан ли? Или май руските нацисти се прибраха с нассрани *** на главите?

188

Да преговарят за мир

преди 1 година

Украинската армия е в отстъпление, нищо не е спечелила. Ако сега Украйна преговаря за ми, ще загуби само Донбас и Луганск. Ако преговаря след месец-два ще загуби Харков, а след още месец-два може да загуби и Одеса. Но на Зеленски му дърпат конците от САШ , а ЦАШ искат те да воюват до последния украинец.

187

Анонимен

преди 1 година

Ако Европа не е готова да тръгне на война с Русия заради Украйна нищо не може да направи, а тя не е готова. Това, което може да направи Европа е да се отцепи от Руската енергетика възможно най-бързо, като го направи възможно най-безболезнено за гражданите си. След 15г когато се отдели от Русия изцяло може да изолира Русия колкото си иска. До тогава няма как. И е време ЕС да се осъзнае, че не може да садиш лалета като нямаш собствена храна, и че не може да произвеждаш чаши но нямаш собствен тор!

186

Война можеше да няма

преди 1 година

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски е отворил уста като хипопотам иска оръжие вместо мир. А така ще има още жертви и разрушения.

185

Инж+

преди 1 година

Как ще вярваш и ще преговаряш с терористи, бандити и патологични лъжци като РФ и Путин!? Това е causa perduta ....

184

Бачо

преди 1 година

Ако Западът продължава да въоръжава Украйна, то тя ще престане да съществува. Ще изчезне от картата.

183

Реалист

преди 1 година

Да би мирно седяло, не би чудо видяло...ама нали нато, та нато...на ви сега едно нато..

182

Анонимен

преди 1 година

Путин: няма да има желязна завеса над Русия. Реалност: това не зависи от теб. :)

181

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си напълно неадекватен и увреден психически, за да твърдиш, че ядрена сила може да бъде "победена", освен това Русия не е просто ядрена сила, тя е най-голямата такава.

180

Мър....и

преди 1 година

Бат Бойко навремето написа в книгата на Шоуто на Слави следното:Истината поражда омраза.Повече няма какво да говорим.

179

Анонимен

преди 1 година

Европа вече си постигна целта и не знам що че чини зимъска. Гладомор, студено, тъмно....А алтернативните източници на енергия хич ги нема никакви.

178

For mother Rusha

преди 1 година

До всички които ненавиждат Русия и я плюят.Вие сте мозъчно импотентни,душевно осакатени,но най вече слепи.

177

Georgi iliev

преди 1 година

Не знам кой е писал тази статия но тук в българия е пълно със здрави , прави че и повечкото едри украински мъже ... То ако децата са там в мазите не знам какво се случва тук... А уж жени и деца щяхме да приемаме

176

Анонимен

преди 1 година

Европейският съюз в този си вид повече не може да съществува. ЕС трябва да се преформатира. ЕС трябва да бъде съюз на националните държави. Трябва да има възможност на такива като Урси фон Ла....нен и останалите да им се иска вот на недоверие! Първо парламентите на отделните държави трябва да гласуват всякакви санкции и тем подобни и тагава ЕС да ги налага! Върхушката на ЕС води Европа до катастрофа!!!