56

Анонимен

преди 1 година

Ще гласувам за Костя защото тези де били в парламента така и така не вършат никаква работа, а като няма хляб, поне да има зрелища и циркове :D

55

Анонимен

преди 1 година

Скопейкин е доволен, заслужил си е парите от Митрофанова.

54

Анонимен

преди 1 година

"Унгария,Чехия и Словакия(бившата Чехословакия) също бяха соц,но за тези 30 години дръпнаха напред,нали" - Точно пък Унгария как е дръпнала? Чехия и Словакия дръпнаха, точно защото там имаше лустрация на комунистите и със сегашната си външна политика го доказват многократно, че са скъсали всичките си връзки с Русия.

53

Пфу

преди 1 година

Мръсен долен предател! Копейкин и твоето време ще дойде .

52

Анонимен

преди 1 година

Костя,. и ти си един индианец като тия мишки които до сега ни управляваха. Същата каша ще забъркаш. Не ставаш за такъв голям пост.Кога ще почнем да избираме пак човеци??

51

the new Messiah

преди 1 година

Ся, Костаки ако не го вкараме с едно 20%, па на :D

50

Анонимен

преди 1 година

Всички патриоти в България задължително са с Русия. Все едно България без Русия няма право да съществува като държава.

49

xoxo

преди 1 година

#53Каква руска окупация те гони тебе 45 години??Бяхме соц държава,сега сме крадлив капитализъм,с тези крадливи политици точно Русия ти е виновна за батака. Унгария,Чехия и Словакия(бившата Чехословакия) също бяха соц,но за тези 30 години дръпнаха напред,нали?

48

Анонимен

преди 1 година

Не се радвай, Копейкин! ИТН може да не е в коалицията вече, но тя продължава да съществува. И ИТН никога няма да се сдружат с вас и да обслужват проруски интереси.

47

Анонимен

преди 1 година

Като гледам парламентарно представените партии.. Май най-много си заслужава да се гласува за Възраждане. Всички други са се оплели като свински черва и работят един за друг. Само Възраждане гледа народа да е добре.

46

Варненски

преди 1 година

Гласувах за Възрждане и не съжелявам днес че съм го направил! За разлика от тези които гласуваха за ПП и ИТН, които днес си бият главата къде им е бил акъла на изборите. И пак ще гласувам за Възраждане, а и не само аз този път! Българите са Възраждане на България!

45

обективен

преди 1 година

Киро да бега на летището за билет за Канада да не свършат,че Бат бойко идва оседлал е белия кон.

44

Анонимен

преди 1 година

Костадинов ще искаш ли от Русия да ни върне златото?Ще се вкара ли в учебниците руската окупация над България?Някви компенсации от Русия за 45г робство?

43

Последователн

преди 1 година

Драги българи и българки, целувайте децата си всяка вечер, за да не тръгнат след Христо Иванов и неговите избиратели на Г.е.й паради. Тука има много носители на маимунска шарка, всички до един са ваксинирани против мозък и воюват с паметници и плочки. Докато тези хора воюват срещу историята и виждат г.ну.сни руснаци навсякъде, KEEP IT CALM и Гласувайте за Възраждане!

42

П.К.

преди 1 година

Костадинов, за много от нашите си, български проблеми, се явява доста спорен за хората. Но специално тук, за тая изтърбушена вече "коалиция", едва ли някой ще му опонира.

41

Мнение

преди 1 година

Колебая се между БСП и Възраждане на следващите избори. БСП сега ми харесва как се държат, а Възраждане ги подкрепям още от самото им начало.

40

Анонимен

преди 1 година

Плана на тоя е да изгони българите от България а после руснаците по морето да направят референдум за анексирането ни не случайно се навъдиха към 200 000

39

Анонимен

преди 1 година

Абе вие мислите ли като гласувате за тоя?Излизане от нато, Сзо и най вече ЕСА мислите ли какво после ще ядете след като половината работодатели са западни или руски компании ще ги заместят

38

Анонимен

преди 1 година

Няма да гласувам за ***

37

обективен

преди 1 година

Ами да реално е ВЪЗРАЖДАНЕ да е 3-4 сила в новото НС далеч пред БСП,ИТН,ДБ това е положението дали ви харесва или не няма значение.