76

До 94

преди 1 година

Не само че бяхме окупирани и раша управляваше, но и досега си е останало робското мислене при някои!!!

75

Последователн

преди 1 година

81. Аз ЛИЧНО няма да спечеля, но ще спечелим като държава и народ, ако си върнем част от суверенитета. ДО 84, прав си, историята и царете са вехти, но с какво да се гордея като българин? С това че съм в ЕС ли? Гордея се с това, че имаме стара и велика държава И САМО НИЕ може да я запазим, или разрушим. САМО НИЕ сме отговорни за съдбата си, за богатството си! Да помогнем на европа, защото всеки един от нас е стойност по-голяма от всеки един европеец по отделно! И това го вярвам не е празнословие

74

Анонимен

преди 1 година

87 я пак? Аз съм се клел в казармата в знамето на НРБ. Тогава нямаше американци. Но нямаше и руснаци. Турците и ромите ходеха в казарма в строителни войски. Знаеха да говорят български, в казармата няма начин, в устава пише кой е официален жалко че я няма и ти да го научиш. Че само на английски герундии дрънкаш раперската. И се правиш че знаеш лое какво бишо. Два шамара и ще ревнеш, лигльоо надрусан.

73

До 89

преди 1 година

А ти к.в.о искаш да живеем на петилетки и всичко да е в общия кюп. Да се раздават медали, да маршируваш на лицемерни манефестации и всичко да се изнася за раша. Да си затворен и да нямаш право да говориш, пътуваш и дишаш. Да има отново Белене и застреляни по границите хора.НЕ!!!! НИКОГА ПОВЕЧЕ! БЪЛГАРИЯ Е СВОБОДНА В ЕС!!!

72

До 89

преди 1 година

И като дойде Копейката ще ти махне квотите и ще можеш да си гледаш кошери без да плащаш данъци на държавата. Знаех си, че типично по ганьо_вски искаш да излезеш от ЕС, за да ти е по-лесно да цакаш държавата. Иначе жалкият ти животец няма да има смисъл.

71

Анонимен

преди 1 година

81 аз ще ти дам отговор, щом не можеш да се сетиш сам. Никой няма да ти налага ДИРЕКТИВИ. И не не са само правите крадтавици и щастливите кокошки. За съжаление ти со по-зле и от кокошка. Не знаеш лакво квоти има и за какво. Например има ограничение вече колко кошера да имаш дори на село в частен двор. Ако имаш повече от десет, трябва да регистрираш юридическо лице тоест да ставаш фирма.Има квоти за улов на риба, докато турските гемии навлизат в нашите води и я ловят. Има и много други неща.

70

До 84

преди 1 година

Хайде само да не се превъзбуждаш, а? Историята е хубаво нещо, но е... история, минало свършено. Ако не сме в отбора на ЕС и НАТО, ще сме в евразийския отбор и тук ще е в пъти по-голяма кочи_на. Може да сме били силни и смели, сега мнозинството са страхливи, неуки, безлични или поне безразлични. Заживей в настоящето, романтичните времена на царе и безстрашни воини са отдавна отминали.

69

Анонимен

преди 1 година

А.б.е копейкин съвсем е забравил, че тук е БЪЛГАРИЯ! Свсичките си русоробски искания заминавай за раша. БЪЛГАРИЯ Е ЕС! БЪЛГАРИЯ Е НАТО! БЪЛГАРИЯ Е ЗАПАД! БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПЛАЩА С ЕВРО. А ти ПРЕДАТЕЛЮ ще си харчиш копейките в сибир!!!

68

Последователн

преди 1 година

България не започва от ЕС и НАТО, господа. Имало я е и ЩЕ Я ИМА и след НАТО И ЕС! Независимо от вашето страхливо, беззъбо и безгръбначно поведение на лоялни поданици! Веригите ще ги строшим, заради децата и заради завета на дедите ни, ако ще да имигрирате на талази! Да живее България!

67

ПроСоТо

преди 1 година

абе много мераклии за нови избори...Какво ще решат те обаче /"изборите"/ никой не се интересува..Важното е да ги има..Впрочем,може и да има полза от тях..:-Ще последва ново служебно правителство..А бакиите ще се задълбочат повече..

66

До 78

преди 1 година

Кажи ми какво ще спечелиш ти, лично в индидуален план, с напускането на ЕС? Остави я фи рмата. Дай ми един-единствен смислен аргумент защо трябва да напуснем ЕС.

65

Последователен

преди 1 година

На мен България само ми е ДАЛА! Нашите предци са ни дали култура, език, история с които да се гордеем. Имаме собствена държава, обичаме на нашия език, празнуваме нашите си празници и почитаме нашите си обичаи, тук всеки е свободен, има възможност да избира живота според разбиранията си. Това не го дължиме нито на някво умиращо квази-политическо образувание като ЕС, нито на военен нападателен съюз като НАТО. Държим го на българските войници, държавници и царе!!! Стига сте ми ревали за НАТО И ЕС!

64

Последователен

преди 1 година

Между другото другари, и аз работя в американска фирма, значи ли това, че трябва да се радвам, че държавата ми е колония, ***, безгласна буква, без армия, без икономика, без никакво национално достойнство? Значи ли че трябва, че ако се кланям на правилния господар съм по-демократ от другите, които не искат господари? Ревете за ЕС и НАТО, както и бабите ни реваха за СССР. България ще я има и след ЕС и след вас. Бездушници и *** ще има и след вас, за жалост няма да се свършите!

63

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Възраждане става втора, най-малко трета политическа сила ! Браво ! Соросопитекантропите си намериха майстора !

62

Бай Ментор

преди 1 година

Хайде , втория лешояд долетя , първия бе на ДПС!

61

Последователн

преди 1 година

До плуещия "Напускам тая държава". Тези два езика, ги използвай по предназначение, и 100 да знаеш, ако не умееш да боравиш с думите не знаеш Нищо. Аз не бих се изплюл върху никой, които е на противоположно мнение от моето. Но е редно наистина да имигрираш, аз го напраих, за да не живея в Герберската илюзия, но се върнах, защото обичам българите, независимо, че някои от тях често си губят акъла по восъчни фигури, като Кирчо, или пък се надяват на балони като Боко тиквата. Приятен полет драги!

60

Мозък в болничен

преди 1 година

Абе хора, тоя ви окраде най-безочливо, а вие му го крепите. Не разбирам... Познавате ли руснаци?! Аз познавам... те бягат от Русия... Защо ли... Защо, защо???

59

Анонимен

преди 1 година

Следващия си ти предателю...скоро и ти няма да съществуваш..или поне не в България!!!

58

Анонимен

преди 1 година

"тези де били в парламента така и така не вършат никаква работа" - А Копейкин каква работа свърши досега в парламента? Следиш ли изобщо кой какво върши в парламента, или само четеш от време на време скандални новини по медиите?

57

Напускам тая държава

преди 1 година

Работя за немска фирма, немците вкарват свежи пари в бюджета на държавата.Говоря два чужди езика. Висшист с магистратура съм.Нямам какво да правя повече в тая държава, в която *** като Копейкин преуспяват. Плюя на всички вас, които сте със замазани очи. Викайте го още *** да идва, да ни освободи както освободи украинците. Заслужаваме си съдбата, прости сме, неуки, мръсни, разплути и миризливи. Това ни е нацията. Това заслужаваме - копейкин