244

Анонимен

преди 1 година

Ни на ревеца му пука, ни на харвардеца, нито наппримадоната от крушовица. Хайде, събирайте си дисагите и се махайте вкупом. А може да заберете със себе си някой и друг украинец, по поне едно добро да видим.

243

Дддф

преди 1 година

Чисто и просто, що е то? Киро след баня.

242

Анонимен

преди 1 година

То на теб нали ти пука... Американска слуга...

241

Никоя

преди 1 година

Виждам тролчетата тук са активизирани на MAX! Доганчетата,ама не си го признават! Славунгер хептен си продаде *** омършавясал и без това,на депесарчетата-гербарчетата,които следва да искат хартиените бюлетини по-нататък..Утайките на обществото! Повръща ми се вече!

240

Пп -300% инфлация

преди 1 година

На тебе да не ти пука - цените които докарахте са по високи от немскитеЗаминавайте си оприви ни и ти като царя

239

Анонимен

преди 1 година

Петков е национален предател, за тази категория възнаграждението е винаги разстрел. Не е никакъв борец с корупция, той е проводник на корупция от брюксел и вашингтон.

238

анонимен

преди 1 година

ПП са партия от измамници, те така и дойдоха с фалшивите машинки, излъгаха народа, но господ забавя но не забравя и ще си отидете с ритници!

237

защо мълчи

преди 1 година

Защото ни ги натресе. Лошото е че трудно ще се отървем от него в близките 5 години. Той е главния виновник за случващото се в държавата. Не мога да повярвам, че толкова много хора му се вързаха или нагласиха резултатите с машините.

236

Подкрепа

преди 1 година

Изцяло за Петков. Даже е странно,че има хора,които още вярват на Слави Трифонов, Тиквата и Копейкин. Доган и Слави Трифонов и Тиквата с Копейкин...отборът на миналото и кражбите.

235

Анонимен

преди 1 година

Сега трябва много внимателно да бъдат наблюдавани Простото и Кокорчо,защото ще се опитат да изнесат окраденото в Канада

234

ахахах

преди 1 година

До Анонимен 269 - Русия е чао отдавна. Целият световен научен елит е извън Русия - дълбоко на запад и далеч на Изток. А където е мозъкът, там е и прогреса. Руснаците колкото и природни запаси и богатства да имат, без качествен човешки капитал са чао.

233

Щирлиц

преди 1 година

На американските слуги,които ни управляват не им пука за нас,българите.У лево,и не се връщайте.

232

Челист

преди 1 година

Че на Славчо не му е много,много до народа си го знаем,но твоя милост и Кокорчо само биете тъпаните и вдигате много шум за... нищо ?! Кога най-сетне ще разберете,че сте на грешното място в неподходящо време ?! Не е трудно човек да се досети,че коалицията ви "Орел,рак и щука " води колцата на България към най-дълбокото в блатото,а уж си завър шил Харвард ?!

231

Анонимен

преди 1 година

Най-накрая и тия мошеници отекоха в канала! Крайно време беше!

230

Анонимен

преди 1 година

Доказано е - който тръгне срещу Русиа не печели. сега Кирчо ще види какъв точно процент от българите са русофили ! А ако иде реч за нападение срещу България и русофобите ще станат русофили, щото едно нещо е да си дрънкаш по телевизии, друго е да те бомбят и да няма къде да се скриеш. А Русия е непобедима- вековната история го доказва !

229

Анонимен

преди 1 година

Нямам някакво отношение към Слави, но му беше време да изригне. Аз лично си гризкам пръстчето, което гласува за БСП. Това не е партията на баща ми, това е набор от интересчии. И ето, в името на пенсионерите не напускат т.нар. коалиция. Всички ги е грижа за пенсионелите и за бедните, а те са толкова много, че управляващите не знаят точната им цифра даже ....Жалка територия си станахме !)

228

Кирчо

преди 1 година

Простото и Мравоядът са най големите циреи на държавата. Но за белот са необходими 4 , добавяме Корна биволицатаа и Кокорчо и картинката е пълна...

227

Анонимен

преди 1 година

До ДърводелецАз пък реших на следващите избори, да гласувам за тях!

226

ПроСоТо

преди 1 година

до Дървен делец,или съкратено "Дърводелец" :..-Гуд !Но като истински майстор трябва да пробваш дали работи сигурно...Като пръв си "бутнеш въжето"..Ако са обесиш,значи работата ти е добра,ако просто само са напикаш и наакаш,значи...требе да продължиш с чиракуването..

225

Дърводелец

преди 1 година

Донесоха ми няколко греди - за новата бесилка на площада. Обещаха Просто Киро и Кокорчо да висят там една седмица. От Северна Македония щели да дойдат за литургията.