184

sofeto

преди 1 година

Интересно тея неписмени и неуки лузари от сегашното БГправителствона на какво се надяваха... явно на най простите българи мнозинство!

183

Анонимен

преди 1 година

Простото и Кокорчо най-вероятно ще се опитат да изнесат окраденото към Канада

182

Анонимен

преди 1 година

Кирлив,а на теб пука ли ти бе,мишок?Замислял ли си се защо хората те кръстиха "простото"?Съд и затвор за теб

181

Шут и клоун

преди 1 година

След като шутът измери с шублера черепите на македонците и доказа категорично,че са българи,клоунът остана назад в играта и реши,че е по голям патриот... Dsquared 2 :)

180

резултатът

преди 1 година

Е, че досега се теглят милиарди, които не се вижда къде отиват и нищо не е направено за държавата, а тя стремглаво пропада надолу. Няма време за експерименти, нито за продажба на родината ни, а за ново начало от хора, които наистина обичат своята страна и не да грабят бездушно и хитро като лъжат, както им падне. Видя се, че това правителство не може и една крачка да направи за нещо добро в страната. Хората няма да се изморят да гласуват. Те искат честно, не корумпирано правителство истинско .

179

Случаен минувач

преди 1 година

Не му пукало за народа... А тебе много ли ти пука бе, шapлатанин такъв? А? Знаеш ли колко хора вече искат да те набият? Единственото, което умееш да правиш добре, е да лъжеш. Лъжеш с повод и без повод. И другите около тебе са мошеници, като почнем от Асен (старият ерген), Лорер, Ленчето... Изпечени лъжци. Хайде по-добре си отидете! Всеки ден цените на храните се увеличават, вие се правите, че нищо не виждате! То Стан Лаурел и Оливър Харди да ни управляваха, по-добре щеше да бъде!

178

На ПроВиотика

преди 1 година

му пука само за Краденето, Славчу отдавне не е певец!

177

:)

преди 1 година

много коментари се трият и то без пряко да обиждам някой....модераторчетата...защо ме карате да пускам прокси и да флууд-на целият ви смешен форум ? Вместо да оставите народа да каже каквото има..

176

Американ

преди 1 година

Няма ли кой да пита Кирчето Харварда какво стана с тези 30000 излишни държавни служителик от които обеща да ни оттърве както дойде на власт? Нещо се прави на ударен, а защо няма кой да го пита?

175

обективен

преди 1 година

Бат Бойко е оседлал белия кон и идва да ви арестува,бегом за Канада.

174

Анонимен

преди 1 година

Мноооого *** народ в тези форуми. ББ на власт няма да дойде. Идва безвремие, фалити, война и прочеее. Добре поне, че никой никога няма да иска да излъчва правителство и с години ще управлява служебен кабинет. Жалко, че ше се харчат милиарди за около четири избора годишно.

173

Българин

преди 1 година

До Гиб Мелсън Възраждане на власт значи гражданска война!!!

172

обективен

преди 1 година

Бате Бойко чака .

171

АнонимеН

преди 1 година

КОЙТО ЩЕ ДА Е НА ВЛАСТ! НО ИСКАМ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ! НЕКА НАРОДА РЕАЛНО ДА ИЗБЕРЕ ! А НЕ С ЕДНИ МАШИНИ ДА КРАДЕМЕ ГЛАСОВЕТЕ И ДА ОБЯВЯВАМЕ ИЗМИСЛЕНИ РЕЗУЛТАТИ БЕТЕР ИЗБОРИТЕ В КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ДЪРЖАВИ ДЕТО СА КАКВОТО СЕ ОБЯВИ ТОВА Е И НЕ ПОДЛЕЖИ ДА ПРОВЕРКА И ОБСЪЖДАНЕ!

170

Анонимен

преди 1 година

Сбогом! Пожелавам си никога повече да не виждам мутрiте ви по телевизията и да ви се връща тъпкано всичкото зло, което причинихте на България!

169

John bon Копейкин

преди 1 година

Айде сега да си изберем Копейкин. Да обявим война на Македония, Сърбия и Турция, да излезем от ЕС и НАТО. Да се присъединим към Брикс. Да убием всички НЕ-хетеросексуални , защото те са най-виновните в цялата галактика за всичките ни злощастия. И ако случайно нещо не потръгне в тоя план да обвиним задружно Западняците, илюминатите и масоните. Кой с мен? И не забравяйте , Слава Русия ! Йухууу

168

закономерно

преди 1 година

Бандата на Румен се сдавиха за пари. Странно как ще борят корупцията в едно правителство с Корнелия Нинова.

167

Гиб Мелсън

преди 1 година

Нови избори и Възраждане идва на власт.

166

АнонимеН

преди 1 година

ПЪРВИ ПРИОРИТЕТ НА БЪЛГАРИЯ Е ДА ИМА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ! А НЕ ИЗМИСЛЕНА ПАРТИЯ НЯМАЩА И 4% РЕАЛНО ПОЛУЧЕНИ ГЛАСОВЕ ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ ВСЕ ЕДНО Е ВЗЕЛА 25% ОТКРАДНАТИ ГЛАСОВЕ С МАШИНИТЕ ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИИ!!! ВРЕМЕ Е ЗА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ НА БАЗАТА НА РАЗПИСКИТЕ ОТ МАШИНИТЕ А НЕ НА МАШИНИТЕ КОИТО МОГАТ ДА СЕ МАНИПУЛИРАТ И НАСТРОЯТ ДА КРАДАТ ВСЯКАК!

165

Слави чалгарят

преди 1 година

Влизат Слави Трифонов и Тошко Африкански в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ? Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят правителство ? А Вие как мислите ?