24

Надя 27

преди 1 година

знаеш лиюзначението на думата "респект" и към кого може да се използва ?

23

Нагли чалгаджии

преди 1 година

толкова нагли, че отвратиха 90% от симпатизантите си, но нали са чалгаджии не им стига акъла да се досетят, че се самоубиха ! А главатарят им Слави е завършен комплексар, в тиквата му гола само чужди езици и университети "кръжат", тоя завършил там, оня няколко езика говорел...и накрая измисли "хубавец" плагиат и търговец на шнорхели по капанчетата на плажа ! Политици мятащи гьобеци и д*у*х*а*щ*и на дюдюци това са ИТН сбирщината от виещи чакали !

22

Надя

преди 1 година

Респект ,г-н ТРИФОНОВ .

21

Анонимен

преди 1 година

"Нямало напрежение в коалицията" - ама мола ви са, как да има напрежение??? Той единия "крак" на стола заминава, но стола е стабилен!

20

Алекс

преди 1 година

Циркаджии и клоуни.Ясно е ,че ще крепят коалицията.ИТН сега са захапали кокала и са наясно,че повече власт и министерство няма да видят.

19

Lina

преди 1 година

Последни новини от диванпрес- слаВуца изтегля насам натам от коалицията .По поръчка на шишан. Толкова.Може да се провери във фръцбука на Трифонова

18

Анонимен

преди 1 година

ИТН са партия създадена от създателите на ГЕРБ и ДПС.Това е мафията.Държавата си имаше мафия.Целта на ИТН беше да злепостави ,койтоми да е на власт.Аз Ви го казах още преди година.Патритоите и Възраждане са същото.Това е мили хора.Желата е мафиотите да Ви управляват и да прибират парите.Скоро ще има избори.

17

Анонимен

преди 1 година

айде, евалата на Дългия, май само те са адекватни в тоя парламент, Кирчо и Кокорчо на сметтището

16

ЕксПерт

преди 1 година

Само ПП и парадоксално БСП вървят напред като надеждни партии.

15

Щерю

преди 1 година

Слави Трифонов и ИТН ги финансира Русия...

14

..

преди 1 година

итн , са въздухари и пълни ***, при следващите избори,ще са извън парламента.

13

не разбрали

преди 1 година

ИТН не разбраха ли че в правителството са девета дупка на кавала, или по разбираемо девета дупка на хомо сапиенс.

12

Анонимен

преди 1 година

Да разтуряме седянката.

11

Nick

преди 1 година

Е и ... ама не им стиска да напуснат *** коалиция. Не пускат кокала щото знаят, че това ще им е последното управление в което ще участват.

10

ИТН нямат место

преди 1 година

в политиката!Това е шайка чалгаджии които искат да налагат своите мнения,ако им се противоречи излизат от заседание!Имаха шанс да управляват провалиха се по пр'осташки начин,днес не е време за чалга,а за разум!Да се елиминират на следващи избори,същите гн'*** са и от Възраждане използват безхаберието на населението и уж се борят за правдините на народа,а строят палати и си купуват модерни возила,с кои пари този народ изобщо не се запитва!*** народ слаба държава!Аз не съм измислил тази погово

9

българин

преди 1 година

Стига вече,ИТН и Възраждане са с еднотипно поведение-неуравновесено.Изглеждат като момчета в пубертетска възраст.И вятърът и бушува в главата.И това са депутати.

8

Анонимен

преди 1 година

Тая новина я писахте вече, Днес. Що не напишете нещо друго за разнообразие, например за укpопитека, който нагазил с джипа си в дюните на Ропотамо, или пък за оръжията за 200 млн, които сме изнесли към оная измислена държава?

7

Чук и Гек

преди 1 година

При такива коалиционери, ка Кирил не му трябва опозиция! Греб, Копейкич и ДПС не налитат толкова на ПП, колкото излязал Тошко некадърник!

6

Кирил

преди 1 година

Тези случайно попаднали в сградата на срама , заради високите заплати и връзки ,нямат култура , а ние чакаме да работят за нас! Работят за САЩ и ЕС ,послушни марионетки ,предатели! Дано мутрите не се върнат , вече сме на дъното и не вярваме в празни обещания!

5

Анонимен

преди 1 година

Тиквата е прав в едно маТряла за нищо не става включително и за политици.