104

Анонимен

преди 1 година

ГРОЗНИЯ ПОДХОД НА ЗАПАДА ДА ПОДКРЕПЯ ВСЯКАКВА и з м е т СТИГА ДА Е СРЕЩУ РУСИЯ Е ОТВРАТИТЕЛЕН. ВМЕСТО ДА СЕ СКЛЮЧИ СЪЮЗ ПОЛИТИЧЕСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ С РУСИЯ СЕ ТЪРСИ НЕЙНОТО УНИЩОЖЕНИЕ. ОТ КОЕТО НИКОЙ НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ ДАЖЕ ЗАПАДА ДАЖЕ И ДА СЕ СЛУЧИ АМА ТОЛКОВА ИМ Е АКЪЛА.

103

противозаконаЦЕНЗУРА

преди 1 година

Защо налагате цензура над българите в Украйна, защото са проруски настроени, нали, защото ако Русия завземе Бесарабия Измаил и Болград ще бъдат обявени за българска автономна република в състава на Русия, това ли ви мъчи? защо мнението на братята ни българи там се пренебрегва и цензурира а се дава някакъв общински чиновник българин да лъже... На кой фронт са захвърлени насилствено мобилизираните от зелените български младежи?

102

Истината

преди 1 година

До Грозната истина- Не се отнасям пренебрежително към Зеленски(който е по-къс и от Путин) а с отвращение и страх . Как пренебрежително, след като толкова злини натвори и на Украйна и на света, а и непрекъснато искаше да въвлече НАТО и трета СВ. От двете зли джуджета по-късото е по-опасното. Русия не нападна без причина. А азовците които цял свят ги знаеше че са нацисти и преди войната, са само допълнение към проблема.

101

Грозната истина

преди 1 година

До Истината. Няма как да се съглася. Първо НАТО отказа на Украйна. , ако толко я искаха да са я приели. Второ никой не застрашава военно Русия , ако някой е искал да я напада щеше да го направи през 90те когато за 1000 долара можеше да си купиш цяло поделение, а за 100 000 няколко висши генерала. По това време в Русия беше тотална разруха. Само да вметна, че колкото повече се отнасяте пренеблежително към Зеленски, толко по смешен става късия диктатор.

100

Истината

преди 1 година

До Грозната истина- Нищо не ти е ясно. Войната бе Украйна да се откаже от НАТО и да се завземат стратегически територии от Украйна за да се въздържа НАТО. И това щеше да е. Но с тези длекобойни оръдия и ината на украинеца патриот Зельо, сега ще са им нужни още територии като защитен пояс. А ако Зельо го нямаше нямаше и да почва войната

99

Грозната истина

преди 1 година

То беше ясно, че руснаците ламтят за територия. Тия глупости с освобождовоне, обгаждане от НАТО, разоръжаване и денацификация даже в Русия не им връзва никой, просто лакомия за територии и имперски амбиции. Резултата : За освобождаването - 7 млн. избягаха от освободителите като от зверове в чужбина други 15 млн в западна Украйна. За НАТО - Швеция и Финландия кандидати. За разоръжаване - Украйна вече има в пъти повече и по модерни оръжия. Аман от опорки, окрадоха и съсипаха живота на хората.

98

ПорЦелан

преди 1 година

"Абе вярно ли че на 5 юни при масов овстрел в донецк убили освен ген. ..." На 31 май руснаците удариха съвещание на висши военни в Николаев. Трима генерали и няколко десетки висши офицери. Сега се съвещават в болницата. Кой в интензивното, кой в моргата.

97

ПорЦелан

преди 1 година

Варшава, Молдова, кога?

96

Да преговарят за мир

преди 1 година

Колкото по-рано започнат украинците да преговарят за мир, толкова по-малко ще загубят.

95

ГОЧО

преди 1 година

Харков, КИЕВ, ЛВОВ.... цялата украинска територия ще бъде превзета! Няма връщане назад, няма да има преговори, няма да има ЕС и НАТО в УКРАИНА! Всички го разбраха и малко по малко се отдръпват от наркоманаЗЕЛЕНСКИ и дебилската му компания!

94

Сата Знато

преди 1 година

Шуригин е експерт колкото аз съм космонавт. Обикновена говореща глава на заплата при руските служби. Основната идея на това говорене е да се опита да заблуди украинците, че следващата офанзива ще е в района на Писки - Авдийвка. Разбира се, това е безнадежна игра, защото американските дронове и спътници следят всеки БТР и камион и много добре могат да оценят накъде ще настъпват агресорите.

93

Поляк

преди 1 година

До 113 хм. Не се притеснявай. Полша за разлика от Русия се намира на доста по централно място в Европа и няма никакви териториални претенции към никого пак за разлика от др. Също така за разлика от др има ясна позиция, действия и реална подкрепа против агресията, а и знае как да отстоява нац интереси пак за разлика от др:)

92

Юда

преди 1 година

Абе вярно ли че на 5 юни при масов овстрел в донецк убили освен ген. Роман Кутузов а са успели да утрепят и ген. Роман Бердников. Кой командва сега? Или работата малко куца защото е леко като племе без вожд.А Всеволод Бобров излезе ли от Севастопол или май няма изгледи за това:))

91

Анонимен

преди 1 година

До До 94/96 "но има голяма разлика когато става дума за насочване на бронетанковите войски по време на битка" Личи си по това как мачкат рашките на микрониво навсякъде където рашките нямат масивно артилерийско и числено превъзходство. Реално погледнато, украинците изнасят лекция на руснаците по ефективно водене на война. Ако бяха с изравнени възможности във въоръжението и числеността тази война досега щеше да е приключила с пълен разгром за руснаците.

90

хм

преди 1 година

И накрая Полша като се вземе Лвов, от Украйна ще оставе Киев, като град-държава. Само се чудя, Зеленски кмет ли ще се води или още ще е президент. Накрая да не го бие и Кличко, че съвсем лошо ще се получи.

89

Анонимен

преди 1 година

Мале мале. Какъв сте взели да ги пишете? Това са -новите-стари-цели. Които рашшистката армия никога няма да постигне. Да се свърша с агонията, руШШки войници - Го Хоум!

88

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече се пънат руснаците, толкова повече репарации ще плащат.

87

Анонимен

преди 1 година

Според експерт изпълнението им ще отнеме половин година .......... по това време вече няма имат войници и ще им остане само Кадиров да си прави селфита по бензиностанциите :)

86

Анонимен

преди 1 година

Ама вие, мисирките, пак нещо сте се превъзбудили - наркоманчето вика, че нямало пробив, печката - че ВСУ не мое да бие... и саде вие почти обявихте победата на 404??? Явно сте по невежи, от колкото си мислим ние, читателите ви!

85

Анонимен

преди 1 година

До Да ама То в чечня и в буратия както върви скоро май й за полицаи няма да им останат мъже:)) .......... те пък едни мъже :)