38

Петров

преди 2 години

Заглавието е безмислено като юрейниънската политика.

37

Петров

преди 2 години

Юкреиниъните начело с главния юкрейниън Зеленски *** като пилци за да може америка да си продава газта и петрола. Няма друга такава нация

36

Вън бе мрусници

преди 2 години

Вън от Украйна !!!

35

Анонимен

преди 2 години

Щом има по 50 минуса от руски тролеи, значи Просията губи.

34

Анонимен

преди 2 години

Какви руски тролеи. В Русия нали нямаше западни съоръжения. Боже какви сте глупци и слепци с очи. Долни сти.

33

Анонимен

преди 2 години

АЕЦ окупирани също и пристанищата окупирани. Житото не може да бъде изнесено в полза на Запада. Войниците пленени избити и или безследно изчезнали тоест дезертирали /дори в Бг/ милиони хора напуснали страната и то завинаги но въпреки това няма кой да носи отговорност и няма виновни управници.Така е в либералната демокрация

32

Анонимен

преди 2 години

АЕЦ е окупирана. Киев няма думата. Ако трябва ще отидат експерти ако не трябва няма да отидат. Киев защо се обажда. Скоро ще бъдат свалени от военните и народа. Военните досега трябваше да свалят режима. Напразно загиват хора. За интересите на С.Америка.

31

Анонимен

преди 2 години

Щом такива статии започнаха да минават жестоката цензура,значи нещата за Зеленски станаха много лоши.Краят на войната се вижда.

30

Анонимен

преди 2 години

Обаче Порше Кайен е по-бързо от Сармат.Докато Сармата излети,Поршето с "Героите на Окрайне" вече е в Слънчев бряг.

29

ете

преди 2 години

Какво сега, сменихте плочата ли? РФ нямаше войска, оръжие, командване.... Сега - РФ печели и никой не може да и се опре! Добре, ама кога лъжете - преди ли сега? На какво да вярваме? Поне датата наред ли е? Заглавието нема да коментирам - по-тъпе може да има само в Дойче Зеле!

28

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах, пленените обикновени украински граждани ли са или азовци и бандеровци? Кого да жаля сега?

27

Анонимен

преди 2 години

До vale...Да ама житото ще се изяде и посей, освен това е придобито с труд или с битка, но крадените яхтите суперлуксозните остават и са доказател ство за кражба и грабеж. САЩ и Запада са крадци. Освен яхти завличат пари за недоставени самолети.

26

Анонимен

преди 2 години

Прочетох статията или мегаинформационния бюлетин. Русия ви е разказала играта.

25

Венелин

преди 2 години

Чак толкова много да се предават - не. Руснаците обявиха около 5000 пленени до момента. Много повече умират заради простотията на командването и собствената се глупост. Американците са констатирали, че на ВСУ се "губят" около 200 000 войници. Ако се окаже, че това са убити и дезертирали, както трърдят руснаците, възможно е скоро украинската отбрана да се срине. Затова от няколко дни започна информационна подготовка в медиите.

24

Бум

преди 2 години

Украински войници се предават в плен зада живеят....фронта в Донбас е пробит, скоро Харков ще падне.

23

Анонимен

преди 2 години

"ЗАЩО НЕ СЕ ОКОПАЕТЕ В КАЗАРМАТА СИ А ХОДИТЕ ПО ЗАВОДИ И ПРОМИШЛЕНИ ЗОНИ??" ________________________________________________________________ Последният писък на модата е укро-нацистите да стрелят по обекти на руска теритирия от елеватор в Харковска област, като целта им е да предизвикат ответен огън, унищожаване на елеватора и обвинения срещу Русия за разрастване на зърнената криза /пишат, че имало такава/.

22

Анонимен

преди 2 години

Токсичната комбинация от слаб растеж и растящи цени може да предизвика широко разпространени страдания в десетки по-бедни страни, като например България.

21

vale_karo

преди 2 години

Русия краде зърно,а САЩ простичко си придобиват яхти за милиони.

20

Реалист

преди 2 години

'"журналисти и бойци", които са организирали "проукраински събрания"' -- т.е. това са диверсанти.Конфискациите на каквото и да било, щото било руско и свързано с Путин е кражба. После крадците говнорят за първенството на закона..

19

БОЙЦИ

преди 2 години

ВОЙНИЦИ НА СТРАХЛИВИЯ ЗЕЛЕН НАРКО. ЗАЩО НЕ СЕ ОКОПАЕТЕ В КАЗАРМАТА СИ А ХОДИТЕ ПО ЗАВОДИ И ПРОМИШЛЕНИ ЗОНИ??. И ВЗЕМАТЕ ХОРА ЗА ЗАЛОЖНИЦИ. ЩОМ ВЯРВАТЕ НА ЗЕЛЬО ЩЕ СЕ БИЕТЕ ДО КРАЙ. И ДО ВАС ЗА ПОСЛЕДНО ДА БЪДЕ И ЗЕЛЕНСКИ. НЕ ДА СЕ КРИЕ В КИЕВ И ДА ПРОСИ И МОЛИ ЗА ОРЪЖИЯ. ДА ХОДИ ПРИ ПУТИН И ДА ПРОСИ ОТ НЕГО ПРОШКА.