33

Краси

преди 2 години

Съдебната система начело с милиционера Каскет е корумпирана !

32

Картоф

преди 2 години

Добре не като са под наем значи земята не е тяхна наши така??? Явно щом и съда е отсъдил в полза на общината договора е изтекъл. Еми тогава като нормален наемател си събират навесчето и наркотиците дето са там и си тръгват.Аз мога ли да помоля някой от Вас със четиристаен в центъра да ме пусне да живея за известно време. Ще му направя ремонт и майната му, че не е мой ще си живея там.

31

До Сата НАТО

преди 2 години

Бах колко народ умря на тея поставени колове на трамвая не е истина. Ти с няколко коментара обясни как администрация, всички нива на съд и държава не струват за нищо. Ако си пък толкова умен, кадърен и красив я вземе се кандидатирай за нещо освен за писач в днес-а и ще гласувам за теб, най-накрая да се появи интелигент в администрацията и да взима решения

30

Анонимен

преди 2 години

Перачница на мръсни пари е тази автокъща. Перничанинът с кокаина също имал автокъща. Докарват трошки и уж ги продават на високи цени.

29

Анонимен

преди 2 години

А казаха ли кога ще се върнат от отпуск , че бях тръгнал натам да си купувам кола , защото ако олиото се вдигне ще ми отидат парите за Поршето ?!

28

Анонимен

преди 2 години

Толкова е просто - Б.Борисов си иска градината !

27

Сата НАТО

преди 2 години

На същата улица (продължението и) Столична община направи най-невероятната идйодщина в историята - монтира остри препъни-камъци покрай трамвайната линие, та хората да се спъват, да се пребиват или да ги пререже трамваят на две. И същите чиновници твърдяха, че няма никакъв проблем, даже е красиво, а пък че някой можел да се спъне и да се утрепе - гражданите са длъжни да си глеат в краката. Така че аз съм твърдо убеден в неадекватността на общинските еталони за красота и в здравия им разум изобщо

26

Сата НАТО

преди 2 години

Аз примерно за 200к мога да си поръчам сглобяема къща и съм сигурен, че един weekend мога да я направят на входа на НДК и никой нема и да разбере, какво е преди да си я заключа. Това, че съм изсипал 200к прави ли я законна? ----///----- Това, което си написал, е изключително ть по. Недей се опитва да мислиш с тая глава, просто пази равновесие и вегетирай.

25

Сата НАТО

преди 2 години

Вие просто ставате жертва на субективизма и злобата си. Автокъщата ако е незаконна, да я измитат оттам. Но тя явно не е, а плаща наем. Оттам нататък "визуалното замърсяване" е простотия. Няма смисъл и логика да се счупи нещо, само напук на някого. При това тези чадъри далеч не са грозни.

24

До Гоши Г.

преди 2 години

Альоо Гошии - кога ще назубриш ЗУТ-а да не ставаш пак за смех, както кога беше зелено адвокатче в мастита кантора? Само питам, нищо лично ...

23

Анонимен

преди 2 години

Оставка Каскет! Спиш! Вече 3 години спиш на поста Гл. Прокурор! А ние плащаме за бездействието ти

22

мак

преди 2 години

До Сата НАТО. Автокъща в парка, незаконно поставена? Жестоко. Вярно, "визуалното замърсяване" звучи субективно, но бг институциите не "могат" да затворят шумна кръчма, а децибелите нали се мерят точно и субективизъм няма, или пък такива, които не регистрират касови бележки, както писаха оня ден - и това нарушение е лесно доказуемо. А кой и колко време е толерирал този обект? Явно корупцията добре вирее.

21

До Сата НАТО

преди 2 години

Да почнем от там, че те никога не са имали правото да бетонират, слагат шатри и т.н. Това, че нашето правосъдие дава опция да се влачат с 10 години подобни безумни дела е друг въпрос. Какво значение им, колко пари са давани, като е направено незаконно?Аз примерно за 200к мога да си поръчам сглобяема къща и съм сигурен, че един weekend мога да я направят на входа на НДК и никой нема и да разбере, какво е преди да си я заключа. Това, че съм изсипал 200к прави ли я законна?

20

Сата НАТО

преди 2 години

Визуално замърсяване.... чиновникът, който го е измислил, трябва да обясни кой определя визуалното замърсяване и по какви критерии.Не съм фен на мутренските автокъщи, но да разрушил нещо, което струва 80-100 000 лв само защото не ти харесва лично на тебе, ми се струва нелепо. Определено ми прилича на изнудване и в дъното е самоковската прости туд ка от ГЕРБ.

19

Охааа

преди 2 години

Следваща стъпка - премахване на автокъщата! Аман от мутри, време е да се научат, че това не им е анадола, анадолски

18

,Фандъкова,

преди 2 години

Десет години не можеш да премахнеш една автокъща.Махай се .Оставка.

17

мак

преди 2 години

Паяците по-скоро ще премахнат кола на инвалид паркирана неправилно, отколкото да се изправят пред луксозна кола на мутра, министър или подобен индивид. Смехотворна работа, ск..ап..ани безсилни институции. Или по-правилно- не безсилни, а корумпирани.

16

Анонимен

преди 2 години

Паяци нямате ли из София? Да ги вдигне паяка колите. Какво толкова се чудите?

15

Закони за всички

преди 2 години

Значи на ромите могат да конфискуват каруците и да им ги връщат след като заплатят таксите за наказателния паркинг, а на тези не могат да им вдигнат колите с паяк и да ги репатрират? А как ще постъпят от Столична Община ако аз си паркирам колата някъде в нарушение, дали ще ме чакат да се върна от годишен отпуск?

14

д

преди 2 години

еми дигайте автомобилите кво? и с ключовете леко да драснете ;)))))