15

Ilia

преди 1 година

tuk v bg koito se opita da ni dokosne shte gnie v zatvora,parvo si ooravete vnuchkite kadeto si izkarvat zadnicite navun i im se izrejdat po 10 momcheta na vecher

14

Бай Илийчо

преди 1 година

За меките китки,саму бой,лобут,кютек,мариз,търкал,и тежка физическа раута ! Инак управия няаа ! И сагъ ко мъа изтрийти,маймунска шарка ,а фанете ! Тая коя иде от тея кадя защитавате !

13

До Петко

преди 1 година

По-добре няколко пъти да ми разбият сърцето, отколкото да си дам *упето. (Българска народна мъдрост)

12

Анонимен

преди 1 година

Уау, не знаех, че има държави, планиращи тепърва да криминализират хомосексуалността! Значи все пак има надежда за човечеството! Дръжте ни в течение, за да разберем, ако резултатите са положителни, и да я криминализираме и у нас!

11

Анонимен

преди 1 година

психични отклонения

10

Анонимен

преди 1 година

Ако криминализират хомосексуализма в България нама да има след това място по затворите

9

Петко

преди 1 година

Като видях същноста на жените след няколко връзки,разбрах че с мъже е много по-добре!

8

Анонимен

преди 1 година

Норвежката журналистка Кристина Елингсен, феминистка, явно известна в Норвегия като борец за правата на жените, я заплашват 3 години затвор. Прегрешението и: казала, че мъжете не могат да лесбийки. Ето така, дами, господа, изглежда "прогресивната" ЛГБТМНОПУФХЦЧЩ+ религия. Разликата с режима в Катар е, че... ъ предавам се, всъщност не виждам разлика.

7

История от фолклора

преди 1 година

Пък навремето момиче било влюбено в млад момък. Момичето било от бедно семейство, а момчето от богато. Голяма любов били. Но родителите на момчето не му позволявали да се ожени за беднячка. Толкова трудно го понесло момичето, че качвайки се на една скала, хвърля се и на място. ....Това място е прокълнато, всеки, който отиде до прословутата "Момина скала", усеща как някаква невидима сила го тласка към пропастаааа

6

Анонимен

преди 1 година

Света е тотално полудял. Природата най-добре знае какво е правилно, но хората вървят против нея. Колкото по-малко се натрапват, толкова по-добре ще си живеят. На всеки е ясно, че не е нормално и при такива двойки няма развитие и продължение на рода, а само някаква мода. Живота се сътворява само от мъж и жена и така продължава човечеството иначе ще изчезне.

5

Анонимен

преди 1 година

До Ами - нещо на латентна хомосексуалност намирисва в коментара ти хахаха. Те такива като теб именно из Африка и Афганистан ръководят държавите, затова са цъфнали и вързали всичките.

4

Ами

преди 1 година

Браво на арабите и африканците! Те ще наследят света, след като белите и азиатците изчезнат. Феминизмът и хомосексуализмът унищожават демографски и културно всяка държава, в която върлуват.

3

Анонимен

преди 1 година

Човещинка, какво да правиш

2

Гост

преди 1 година

Е как къде? В най-развитите държави русия и Афганистан.

1

Анонимен

преди 1 година

нашата не, а трябва!