9

Анонимен

преди 1 година

"Така че резултатите са такива, каквито може да очакваме при сегашната образователна система"Моляяяя? Ама наливате тежко пари за заплати в същата тази доказано неработеща ситема!!!!Може ли за да се постигнат поне приемливи резултати учениците да трябва да се записват на частни уроци? Било както и миналата година???Нещо някой да добави към това?

8

Анонимен

преди 1 година

Историята Господине...учебниците по историята трябва незабавно да бъдат пренаписани...и нашите деца да учат и се запознават с фактите, а не с години налагани лъжи и измислици!!! Трябва да възпитаваме в децата си ЛЮБОВ и ПРИЗНАТЕЛНОСТ към РОДИНАТА КЪМ БЪЛГАРИЯ!!!

7

Анонимен

преди 1 година

Ако разчитате на системата да ви обучи за нещо реално, с грешка сте

6

Анонимен

преди 1 година

Спомням си бях в 11-ти клас през 85-та година, когато трябваше да държа матура по литература и тя беше да развиваме тема- автор и произведение. Исках да се освободя от нея, можехме, ако имахме 5 или 6 годишна оценка по БЕЛ. Ама другарят Генадиев не ми писа повече от 4, после изкарах 3 на матурата, и ме остави на поправка, ха-ха-ха, защото съм се представил много слабо...

5

Цяло лято

преди 1 година

ще се измислят начини и средства, учебниците да се претворят по указанията на САЩ...Кажете истината на хората, че продадохте и децата и тяхното бъдеще....***

4

Aa

преди 1 година

Този е поредния предател. Ще доунищожи образованието. Това е целта.

3

анонимен

преди 1 година

от 7-ми клас да има профелиране и да се набляга на предмети необходими за дадения профил

2

анонимен

преди 1 година

и пишете в учебника по история истината,че сме били 500г. ПОД ТУРСКО РОБСТВО, А НЕ турско присъствие

1

Анонимен

преди 1 година

Твърде много ненужна информация има в учебниците. Уроците са написани с плява. 15 стр урок по литература, които могат да бъдат сведени до 5. Другото е упражнение по стил. По-добре децата да учат по-малко материал и да го научат, отколкото да учат адски много и на края нищо да не знаят. Разбира се това е мнение на един родител, не говоря от името на всички. Но повечето мислим така.