15

Анонимен

преди 1 година

Моля гледайте от 0:03 сек до 0:20 сек каква физиономия има..Тоя или има вибратор от онея където се контролират отзад и само при настискане на копче се активира или е на МДМ*А - Екст**ази ))))Говорене по шаблон хората които знаят за какво иде рече ще ме разберът.Когато говориш ясно и свободно никога не говориш като робот жалко , че малко хора разбират това

14

Анонимен

преди 1 година

falshifikatori, spekulanti, banditi, pirati. bg ima svrahproizvodstvo na eftin tok. ako prodaljavate da iznasilvate bulgarchetata s spekulantski teror ceni, ste vikam na pomost batko erdogan i drugia komshia.

13

...

преди 1 година

Да не пипа максималния осигурителен доход пък другото не ме интересува. Който има малко акъл е в IT сектора, където никой не се интересува от цените в момента. Недоумявам как има млади хора, които работят за по 1500-600 лв. на месец при положение, че с малко желание и учене за 1 година ще са на ниво да започнат работа като Q&A, а вече с повечко знания и програмист... Учете и се усъвършенствайте, хора.

12

ВХУ

преди 1 година

Ето тоя ще ни разкаже .........Стойте и гледайте.Ако не си отиде ще продаде и българите до крак .

11

Румен

преди 1 година

Каква е тая инфлация. Галопирам до нея с новите цени и се чувствам спокоен. При Б. Б. около мен всичко крадеше и ми се смееше. Сега тия се потулиха и ни арендатори , тук там ченгесар оклюмал

10

Реалист

преди 1 година

Компенсациите на Кокорчо за горивата вече ги видяхме! Докато отпуснат по 27 стотинки, горивото от 3 лева стана на 3,30 ! А за хляба, верва ли му някой че ще поевтинее! Този изобщо влизал ли е в Супермаркет?

9

Анонимен

преди 1 година

Като по-млад брат на Цацата е тоя гушанчо! И също толкова алчен и мрьсник в червата!

8

пенсионер

преди 1 година

абе асенчо та вие всеки ден измисляте нови методи за всичко ама цените си растът :)

7

Анонимен

преди 1 година

Оставайки в рамките на планирания фалит, ааа дефицит де. Хаха, на зима прекрасни и променени ще траксме със зъби. Но колко е тя зимата, нали.

6

Анонимен

преди 1 година

Кокорчо е гениален - вдига ни данъците, за да плаща компенсации на бизнеса, който ни продава некачествени стоки на високи цени. Почти стигнаха социализъма по гениалност, още малко им остава.

5

До 2

преди 1 година

Така е. Но има ли кой да го види? Народа мисли, че заплатата и пенсията още се определя от управляващите. Парите са нейде там а те само трябва да ги раздадат. Мисленето е: ,,абе при Бойко хляба беше 1.05, сега е 2.40''. Няма го въпроса защо?

4

АК-47

преди 1 година

Лелеее, този красавчик каква гуша си е отгледал! Май не му се отразяват цените.

3

Анонимен

преди 1 година

Мислехме че мутрата и.. з.. род ама тоя по голям

2

Анонимен

преди 1 година

е кой увеличи газа и купува пак руски но в пъти по скъп от гърците и танкери и тнНЯМА ДА ЗАБРАВИМ НЯМА ДА ПРОСТИМ iYi

1

Анонимен

преди 1 година

Отказваш се от българско гражданство,взимаш украинско,пишеш се бежанец и няма да имаш никакви проблеми,защото държавата ще ти плати тока и наема.