241

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме подмяната...

240

Тотев

преди 1 година

Много си малък да се сравняваш с Борисов,бе,момче ?! Хвалбата е хубаво ещо,ама за ония ,които има защо да се хвалят,а ти на какво отгоре се хвалиш - с цените на стоки и услуги ли,с неспокойното положение в страната ли,с калпавия имидж,който имаш ли ?! При се гашното положение трябва да си " по-тих от водата к по-нисък от тревата",а не да се ежиш и перчиш!!!

239

ББ

преди 1 година

Кирил ме прави на мармалад и сополи.Но както знаете аз съм си леко лек.....

238

Хора

преди 1 година

Смилете се над Буци! Той е болен за власт и няма лечение!

237

Анонимен

преди 1 година

ахахахаххаха дечицата на Шехерезада - тая с паркирания джип на Аркад в двора много са се разработили, баба ви Севда ше бърка в джобовете да ви замеря със стотинки, вашта маааа некаддърна тролскаа

236

Анонимен

преди 1 година

единственото което мутрьоБОРИСОВ щеше да направи е да завърти директно по телефона на приятелите си-останалите престъпници с които дерат целия народ и да им каже " Абе бате що ми прайш номерца сега, искаш да падна ли?. Ай задръж малко до изборите...". Всепозната нам тактика на мутропитека

235

Анонимен

преди 1 година

Кире, бате щеше да е събрал застрахователите и да им е проверил и изменил предлаганите договори на стопаните щото хората се оплакват, че не плащали! Контрол на застрахователния бизнес и да си изпълняват договорите! Тогава няма държавата с нашите пари да обезщетява. Това сега е безхаберие- нямат застраховки и държавата поема всичко!

234

Никола Стефанов

преди 1 година

Тук Кирчото е в голяма грешка - въпреки всичките си недостатъци, банкянския поне можеше да договори нещо под масата с руснаците. А заради харвардското л_е_к_е в най-лошия случай може да гледаме римейк на 9 септември на живо. И това, че сме "в НАТО" изобщо няма да ни спаси - повечето евроатлантици, уповаващи се на прословутия член 5 явно не са го чели в оригинал и не осъзнават, че там всъщност няма твърдо разписани гаранции в прав текст.

233

Анонимен

преди 1 година

Е Боко ,Боко сутрин като се събудиш и попитащ ,Огледалце,огледалце,има ли по крадлив и копумпиран премиер. Огледалцето отговаря Няма ,няма на света такъв като тебе,ти си най крадлив

232

Ъхъ !

преди 1 година

България се срутва в пропастта , а Просто Киро иска да се отрие в подметките на Борисов ! Не е ясно само защо досега никой не кюлчетата злато, пачките с евро, нещо да видим , че Борисов е крадец ???? Що , бе ??? Никой не го е виждал на яхта, в "къщата" в барцелона, в хотела му в Гърция, в Дубай на плажа.... !!! Що тъй ,бе , мадурковци ?

231

Тоя оцет ли е пил?

преди 1 година

Еееех, ПростоКиро ! Така и ще си останеш - прос.т ! Ти можеш само да целуваш краката на Борисов докато той те шамаросва по кухата глава !

230

Българин

преди 1 година

Ами той затова ви позволи да управлявате, защото имаше нужната информация.

229

Анонимен

преди 1 година

Нищо щеше са е по-добре от вас... Иначе не е прав. Бойко щеше да направи същото. Той също си е вярна слуга на ЕС и САЩ. Направо си ги прегръща и целува като ги види.

228

Анонимен

преди 1 година

"От сутрин до вечер ни плюят, заяви премиерът" И ние Ви плюем, и то много,ама вие казвате,че дъжд вали ! Малко ви е ! Заслужихте си го !!!! Не ви искаме !!!! Съсипахте ни!!!!

227

тома

преди 1 година

Грешиш че бати бойко нищо нямаше да направи ако беше на вашето място.Той щеше да вземе веднага парите за възтановяването и 50 на 50 да ги раздели за чекмеджето и юнаците от енп

226

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 204 - Машините ги избраха ! Не сме забравили !

225

Ангелина

преди 1 година

"Днес " - защото "триете" написаното ,което не съдържа обиди и цинични думи ,а истини-нямам съмнение,че тук са събрани всички зомбита на ГЕРБ - те "могат" всичко ,заедно с техният вожд се грижат всеки ден за "естественият подбор",така много "проблеми" на държавата ще бъдат разрешени и ще останат само престъпната тяхна клика,която няма да има над кого да властва и управлява!

224

Анонимен

преди 1 година

171 Направи, само гафове. Няма български политик с толкова гафове, като Киро ментата. Няма български парламент, така полуган, като от ИТН и ПП. Позор.

223

Анонимен

преди 1 година

174 Киро просто никога не намира решенията, които търси. С джипа Борисов нодглежсаше строежа на магистралите, а Киро ментата ги спря, като показа вратата на пътностроителите. Докато Киро харварда с пъстрата си фауна и флора, се возят прескопо, в нови БМВета, с НСОхрана, където им скимне. Правиш ли, разлика?

222

Анонимен

преди 1 година

176 А, не, Възраждане вие вкарахте в парламента. С омразата си към ГЕРБ СДС. То не бе изчегъртване, то не бе плюене по Борисов адец, нямате доказателства.