98

Мдаа

преди 1 година

За жалост, България няма съюзници,нито приятели.Няма руси,няма каубои.Винаги е било така и винаги ще бъде.Историята ни е голям проблем за тях.Научетв си я.Но не тази писана от чужденците,създали БАН и учебниците ни и ще ви светне.Четете истинската българска история.

97

Анонимен

преди 1 година

До 85През 1885 Сърбия, подкрепена от Русия, напада в гръб България, след като обявяваме Съединението, докато ние очакваме атака от турците. Русия се обявява против Съединението и изтегля офицерите си от България, докато държави като Великобритания ни подкрепят, сладурче.

96

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 96 С хлапаци от руските ферми за тролеи не си струва да си губя времето.

95

Анонимен

преди 1 година

95 кога си бил съюзник със САЩ? Я поизчакай малко да видим какво ще ни причини тоя съюз в задаващата се вече 3та световна война и после ако си жив, прави паралели. Желая ви да се радвате на живота, без значение на кого сте симпатизанти. Защото времето на мира вече изтича. Жалко за нас, жалко за децата ни, жалко за мъртвите ни надежди за по-добър живот.

94

Анонимен

преди 1 година

До 94:Къде я плати тая газ?В Украйна?Тук в България никакви *** не са нахлували...ходи си пий хапчетата.Тук в България може и 1000 лв за месеца да платиш за газ.

93

До 85

преди 1 година

А нещо да кажеш например защо сме паднали под византийско,при положение,че са ни плащали данъци И де е вината на руския от падък в цялата картина?

92

Анонимен

преди 1 година

Айде...почна се пропагандата за Македония...пак Русия мешат.Ами Русия ли накара нашите да сложат фашистко име на българския културен ценър?Ако беше друго името можеше и да се разберат някак.Ако преди са ни мразели сега направо ни ненавиждат и може и до война да се стигне заради дипломатична грешка на правителството.Можеше да проверят кой е Михайлов и да видят,че по заповед на Хитлер е отишъл там.

91

(-_-)

преди 1 година

Да САЩ ще са много щастливи ако се разрази пълномащабна война наоколо, защото свикнаха от втората световна да смучат на чужд гръб. Такава им е политиката и днес, не се заблуждавайте! Пет пари не дават нито за нас, нито за украинците. Ние сме просто инструменти в благодарение на хора като оня просто Киро..

90

Анонимен

преди 1 година

86 як виц си написал. Как украинците не са искали война, след като Зеленски директно я обяви с изказването си, че ще пуска атомна бомба в Москва? Извинявай, но ако това изказване на Зеленски не е обявяване на война, то тогава защо пищите за изказването на оня алкохолик от Роскосмос? А последният дори не е политик, камо ли държавен глава. Двойни стандартчета?

89

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 93 "този дирекно ни заплашва !" Ами, да, следва политиката на другия ни държавен враг Русия. ТЕзи две държави са ни причинили повече злини като държава отколкото който и да било друг в новата ни история.

88

Анонимен

преди 1 година

До 87В най-студения месец платих 170 лв. за газ, това беше преди инвазията на оpkитe.

87

Анонимен

преди 1 година

този дирекно ни заплашва !

86

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 89 Не е никаква тайна, че русофилите не са българи, мразят България и са готови всеки момент да оправдаят и подкрепят всяко действие на държавния враг на България - Русия.

85

Анонимен

преди 1 година

Не може ей така да се репчиш на съседни държави и да няма дипломатичност.Това винаги води до война.

84

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 85 "70 и сега с помощта на Аналенка си я върна Македония така ли?" Македония е загубена за България благодарение на държавната им философия, която почива на анти-българизма. Тази философия беше създадена от русНАЦИте и наложена с помощта на югославските им копои. Толкова за Македония и кой носи отговорност за това къде е тя сега.

83

Анонимен

преди 1 година

До 86:Ако са се държали като вас нормално да са получили война.

82

Анонимен

преди 1 година

Днес дойде американската газ. Хайде да видим ще падне ли цената на стоките. Чакаме си обещания по-добър живот.

81

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости...хората,които са на газ получават сметки над 800 лв.

80

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 81 "Ние война не искаме!" И украинците не искаха война, но им я натрапиха руските нацисти, тъй че това какво "искаш" няма никакво значение, ако се стигне дотам. Впрочем, руснаците директно направиха противодържавен акт като ни спряха газа. ПРеди това ни обявиха и за вражеска държава. Ще ядат хурката.

79

Анонимен

преди 1 година

70 и сега с помощта на Аналенка си я върна Македония така ли? А само да попитам защо Македония не е част от България? На кой запад да благодарим за това? На англичаните въоръжавали столетия османлиите да ни избиват може би? Или на франсетата дето са ги обучавали как да ни заклещват по баирите и да ни изстрепват като пилци? На кого да благодарим? На цяла Европа, която винаги ни е мразела и е искала слаба България за да я управлява като марионетка? Историята не е само от 1944та до днес сладурче!