53

Анонимен

преди 1 година

МВнР се чувства част от светите земи на нещо наречено "съюз". Вече са и във въздуха.

52

Анонимен

преди 1 година

Пълно с руснаци в гръцките курорти.

51

До 52

преди 1 година

Не е все тая. Това са политически хитри ходове на византийците. Хем са член на ЕС, хем си плащат с рубли газта, хем пълно с украинци по гръцките курорти. Може да знаят, че няма как да прелети, но дават позволение. Не следват санкциите. Никой нищо не може да им направи. Дори акушерката не ги заплашва. А България е като болонка в ЕС.

50

Owuwewe

преди 1 година

Сърбите винаги ще са по-добре от нас. Въпреки ,че са с Русия ,ще ги приемат в ЕС и много щастски компании инвестират там. Ние да му мислим

49

Анонимен

преди 1 година

Този украиски другар със Съветско име Москаленко искал оръжие. Като си платят може. Мръ.ни просяци. Нинова ко стаа? Поне да го платят, пак ли ще обирате държавата. Мажете, лъжете, мислите за руснаци и украинци, а за собствения си народ не. Скапана коалиция.

48

Анонимен

преди 1 година

Това наше правителство работи за американските интереси,а не за българските,както и всяко правителство в последните 30 години и затова сме на това дередже...не се ли възстанови армията и донаборната служба никога няма да се оправиме...

47

Анонимен

преди 1 година

По градовете са забранени конски каруци!

46

Данчо

преди 1 година

Не знаех, че Сърбия била в европейския съюз...

45

до 52

преди 1 година

кое е все тая. нали са членка на ЕС и Нато и този самолет трябва да мине от някъде преди да мине и през Бг евентуално, шаранчо.

44

..

преди 1 година

зам министър чист завършен биолог. на ви адекватна външна политика.. гърция както винаги адекватна дала достъп за това полетче. както винаги си гледат интереса на държавно ниво и ниво членка на ЕС. аз за нас изгоди нещо не виждам. нито валутата ни е долар, нито сипвам в галони ?!

43

Do 46

преди 1 година

Do 46Руски мир? Само с руско дуло в главата и пръст на спусъка. Това е мирът им

42

Кирил

преди 1 година

Позор за България!!!!

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен. Кой е казал, че Гърция позволява полета? И какво общо има тука Гърция? Та те нямат граница със Сърбия, респективно и да разрешават и да не разрешават все тая.

40

до ООН

преди 1 година

Какъв мир могат да договарят най-големите агресори в Света---Руските фашисти.

39

Анонимен

преди 1 година

Да дадем на Украйна генерали - Радев, Янев, Борисов, Атанасов, Събев и много други, които военни действия не са виждали, а станаха генерали!

38

Ой милия ... Сармат

преди 1 година

Азиатецопигек само за Сармат говори. Цял свят иска да живее в мир, да гради по-добър живот за себе си и децата си, но една държава с огромни природни богатства не може да излезе от феодалния строй. И в злобичката си заплашва всички. Жалки!

37

До 45

преди 1 година

Няма значение от къде може да мине. Факт е, че Гърция позволи полета, а е член на ЕС.Сега разбирате ли, че за едни може с рубли да плащат, а други не може. Защо има изключения за Гърция? Гърция фалираха преди няколко години.ЕС наля милиарди в Гърция. Но те не следват санкциите щом плащат с рубли и пускат самолета на Лавров.

36

ООН

преди 1 година

Дори по време на войни външните министри се движат свободно защото те договарят мир.

35

Анонимен

преди 1 година

Освен гаубици и минохвъргачки трябва да изпратим и С-300.

34

Време е

преди 1 година

България да започне да изпраща оръжия на Украйна.